Första planeringstavlan jag fick hem var sönder. Jag kontaktade dom och fick snabbt återkoppling och dom skickade mig en ny. Jättenöjd med kundbemötande, service och tavlan😃
Reakcja na opinię
Var tvungen att ge en stjärna fast jag ville lägga noll. La en order 3 dec som levererades den 5 jan. På deras hemsida lovades leverans före Jul vid order före 9 jan!!! Mailade flera gånger och sva... Zobacz więcej
Jag beställde en av Nordic Crafts otroligt fina lampor och är jättenöjd! När leveransen dröjde lite hörde jag av mig, och fick snabbt ett mycket trevligt och professionellt svar. De förklarade läget... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nordic Craft är ett företag som skapar personlig design till hemmet och festartiklar för livets stora och små högtider. Vi skapar och producerar våra egna unika mönster, vilket betyder att allt produceras med största omsorg för att garantera hantverk av hög kvalitet.
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Lång väntetid men produkten fasadsiffran som vi beställde var riktigt fin.

Odpowiedź od Nordiccraft SE
Dålig returhantering om man ångrat sig. Stå för frakt själv och svindyr till på köpet! Usch!

Odpowiedź od Nordiccraft SE
Husnumret var klenare än vad det såg ut på bilder.
På grund av det bara 3 stjärnor.
Annars, det var lätt att beställa och snabb leverans.

Odpowiedź od Nordiccraft SE
Jag beställde den 27:e februari och idag är det 13 mars.
De har fortfarande inte ens behandlat det.
Kommer inte beställa härifrån igen.

Odpowiedź od Nordiccraft SE
The product was delivered on time and the quality was precisely as described on the website.

Odpowiedź od Nordiccraft SE
Supernöjd med almanackan! Sen fick vi jättebra hjälp från kundservice när leveransföretaget tappade bort vårt paket. Snabbt och smidigt löstes det.

Odpowiedź od Nordiccraft SE
Jättefin barnlampa som är till min bästaväns barn. Fint paketerat, skickades snabbt och snabb leverans.

Odpowiedź od Nordiccraft SE
Låååååång leveranstid trots att det står att det ska vara snabb leverans. Fasadsiffran tunnt material, gatunamnet som var utskuret på siffran var snett. Aldrig mer köp här....
Inte så bra kvalité på mätstickorna. Väldigt tunna och saknade bättre gradering på den med giraffen. Fanns heller ingen upphängningsanordning utan bara dubbelhäftande tejp so inte fungerar på alla väggar.
Riktig bra tavla, som hjälper familjen i sin vardag. Bra leveranstid, kul att man kan välja färg.

Odpowiedź od Nordiccraft SE
beställde i början av december, har betalt varorna, men inte fått produkterna ännu? och inga pengar tbx och inte fått svar!
Lång leveranstid trots att de stod snabb leverans. Det saknades fästen som jag beställt. Den var i plast vilket jag inte hittar info om då jag trodde den var i glas. Svarstid på mejl har varit lång. Och kompensations alternativet var presentkort på 200kr eller skicka tillbaka tavlan. Helt värdelöst!
Garanterad leverans före jul.
Igår den 9/1, en månad efter beställning kom halva ordern fram.
Tar minst fyra dagar att få svar på kundtjänsten vilket gör all process ännu långsammare.
Först jag sista gången jag beställer härifrån.
Tog nästan 6 veckor att få mina varor och dom ärr väldigt dåliga på att svara på mail och det ända dom erbjöd var ett presentkort. Men jag vill inte ha det för jag kommer aldrig att handla där igen. Bättre om dom erbjudit 30% av på fakturan
Var tvungen att ge en stjärna fast jag ville lägga noll.
La en order 3 dec som levererades den 5 jan.
På deras hemsida lovades leverans före Jul vid order före 9 jan!!! Mailade flera gånger och svar kom efter flera dagar med massa konstiga svar. Mailade dom att makulera ordern vilket dom struntade i. Vid leverans var dom tydliga att jag var tvungen till att hämta ut produkten och sen kunde jag returnera och betala frakt. Produkten visade sig att vara en riktig skitprodukt. Handla inte här
Väldigt fin familjekalender, väl packad och trevlig kontakt med kundtjänst.

Odpowiedź od Nordiccraft SE
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.