Oceniono na 1 z 5

Jeg anbefaler ikke at handle hos dem. Jeg bestilte nogle varer for snart en måned siden, men har stadig ikke modtaget dem. Pengene blev trukket med det samme, men ordren er aldrig blevet sendt. Jeg h... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Nordic Basketball er en fed dansk butik/hjemmeside at handle Basketball udstyr. Uanset om det er fede sko, eller NBA tøj, NBA bolde eller noget helt andet, priserne er også meget fair i sær i forhold... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą sportową

Napisane przez firmę

Velkommen til Nordic Basketball på Trustpilot. Vi før opmærksom på at vi desværre ikke har mulighed for at invitere alle kunder til at lave en anmeldelse, da Trustpilot tager en høj betaling for invitationer. Det gør derfor at anmeldelserne ikke viser det fulde billede af vores generelle gode service. I stedet henviser vi til at se vores egne indsamlede anmedelser, både af vores mange kunders generelle oplevelse, men også af produkterne de køber. Her får ALLE vores kunder en invitation til at give os en anmeldelse. https://nordicbasketball.dk/anmeldelser

4,4

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Jeg anbefaler ikke at handle hos Nordic basketball

Jeg anbefaler ikke at handle hos dem.
Jeg bestilte nogle varer for snart en måned siden, men har stadig ikke modtaget dem. Pengene blev trukket med det samme, men ordren er aldrig blevet sendt. Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange, men svartiden er lang. Nu har jeg bedt dem om at annullere min bestilling men nu uden respons. Meget utilfredsstillende oplevelse.

16 kwietnia 2026

Hej Sahar,

Tak for din besked - og først og fremmest en stor undskyldning for den lange leveringstid og den oplevelse, du har haft hos os.

Vi har nu annulleret din ordre, og beløbet vil naturligvis blive refunderet til dig hurtigst muligt.

Vi vil samtidig gerne beklage, at du har haft svært ved at få fat i os. Vi har gennemgået vores system og kan desværre ikke se, at vi har modtaget tidligere henvendelser fra dig, men vi tager selvfølgelig din feedback alvorligt og kigger på, hvordan vi kan forbedre vores svartider.

Endnu en gang undskyld for forløbet - og tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Casper

Oceniono na 5 z 5

Jeg var på udkig efter et par nye basketball sko

Jeg var på udkig efter et par nye basketball sko og fandt udvalget hos Nordic Basketball interessant. Både hvad angår mærker og priser. Det var nemt at handle på hjemmesiden og finde et par spændende sko. Og det er fedt at handle på et site og så modtage vårene dagen efter! Det er der mange der kan lære noget af!!!

8 kwietnia 2026

Modtager ikke varen

Får ikke varen , og ingen kommunikation

21 marca 2026

Hej Henning

Jeg kan desværre ikke finde noget på dit navn i vores system, og ej heller at du har skrevet til os.

Du må meget gerne skrive til mig på kontakt@nordicbasketball.com

Med dit ordrenummer, så skal jeg nok lige undersøge hvad der lige er op og ned i det.

Opdatering 6/8.

Vi har endnu ikke fået nogen henvendelse fra denne person, og personen har ej heller svaret på vores anmodning om flere oplysninger via Trustpilot. Vi må derfor konstatere at denne anmeldelse ikke er reel.

Oceniono na 1 z 5

Simpelthen for dårligt at pengene hæves…

Simpelthen for dårligt at pengene hæves med det samme fordi de fra eget lager sende en bold og pumpe. Størstedelen af ordren er en stander til 2400,- som de ikke trods henvendelse kan svare på om er sendt. Egentlig ligeglad med at pengene er hævet men det ville være ordentlig at svare på, hvor langt ens ordre er, når man har hævet pengene. Chat i morges men ingen svar tilbage fra dem.
Det er anden gang og nu sidste gang vores basket udstyr købes her.

27 marca 2026

Hej Rune

Tak for din anmeldelse, og vi er selvfølgelig kede af din oplevelse.

Vi vil gerne forklare, at vi desværre ikke har mulighed for at opdele betalingen på en ordre. Beløbet bliver trukket samlet, når vi begynder at afsende dele af ordren fra vores lager.

I dit tilfælde er en del af ordren allerede sendt, og derfor er betalingen trukket. Den resterende del, basketstanderen, er også afsendt, men vi har først fået besked fra vores leverandør om dette i dag, hvilket er årsagen til, at vi ikke har kunnet give dig en opdatering tidligere.

Vi forstår godt, at det er frustrerende ikke at få svar med det samme, og det beklager vi. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Hvis du stadig mangler information, er du meget velkommen til at kontakte os igen, så sørger vi for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Casper fra Nordic Basketball

All was good

All was good. Fast delivery.

6 marca 2026

Hi Nataliia

We are very happy to read you review of our shop! So thankyou very much for this :)

Have a nice day!

Best regards

Casper

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg, hurtig levering, god service

Nordic basketball er et af de eneste danske sites med et stort udvalg af basketudstyr. Der er altid hurtig levering og god og hurtig service hvis der skulle være udfordringer. Det er ligeledes nemt at komme i kontakt med de venlige mennesker bag sitet.
(Ordrenr. #144026)

3 marca 2026

Odpowiedź od Nordic Basketball

Wow, tusind tak for de søde ord. Det sætter vi virkelig pris på. 🙏🏀

Så mange tak for din fine anmeldelse af os.

Oceniono na 5 z 5

Ændrer til femstjernet på grund af rigtig god kommunikation.

Jeg giver nu en femstjernet anmeldelse, fordi Casper var god til at kommunikere og god til at håndtere manglede levering. Jeg er glad for mine modtagne produkter.

20 lutego 2026

Hej Oliver

Mange tak for din ændrede anmeldelse, det betyder meget for os.

Jeg er glad for jeg kunne hjælpe dig, og vi fik klaret sagen så du blev glad og tilfreds. :)

Oceniono na 1 z 5

Service/ manglende levering af ordre

Bestilte en trøje den 18.12.25 hvor der stod levering om 15-20 hverdage.
Skrev med dem da de 20 hverdage var gået (slut januar) får at vide at trøjens forventes leveret inden for en uge. Trøjen er endnu ikke kommet pg nu er der ingen svar på de mails/sms der er sendt. Man kan ikke komme i kontakt med dem via tlf. også uden for skolernes ferie. Er spændt på om trøjen overhovedet kommer eller om jeg er heldig at få pengene retur..

12 lutego 2026

Hej Jytte

Vi beklager mange gange vi ikke var til at få fat i grundet sygdom, som jeg også har skrevet til dig på din henvendelse.

Trøjen var desværre ikke til at skaffe pt.

Vi gør desuden opmærksom på at vi ikke har trukket pengene, men at de naturligvis var reserveret på dit kort. Denne er nu ophævet.

Vi håber vi kan hjælpe en anden god gang :)

Oceniono na 1 z 5

Jeg hadde dessverre ikke god erfaring…

Jeg hadde dessverre ikke god erfaring med Nordic basketball nettside. Jeg kjøpte et par basketball sko til min sønn, og de passet ikke. Fikk returlapp fra dem og sendte skoene tilbake. Pakken ble ikke hentet, og ble returnert til meg. Måtte betale både for sending og retur.

31 stycznia 2026

Hej

Jeg kan desværre ikke lige finde dig ud fra dine oplysninger her.

Så vær venlig at sende os en mail med dit ordrenummer, så skal vi naturligvis nok hjælpe dig med din retur.

Der sker typisk det at man glemmer at vedlægge toll fakturaen på pakken, så kan den ikke komme ud af Norge til os, og derfor bliver den sendt retur til dig igen.

Det er vigtigt at følge alle vores instrukser i forbindelse med returnering.

Oceniono na 3 z 5

Går inte att få status på paket och…

Går inte att få status på paket och ingen svarar på kundtjänst. Usel AI chatt.

19 grudnia 2025

Hej Adnan

Vi har arbejdet på at få fat i Bring hele dagen, så derfor har vi naturligvis ikke kunne give dig noget svar på din henvendelse endnu.

Det beklager vi naturligvis.

Mvh Casper

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej