Nordic Aarhus

Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk.. Du får ikke dine penge retur. Forsendelsen til de kopi produkter fra Kina man får, koster over 500kr. Han/de er ikke cvr registreret. Man får den samme respons tilbage på de her anme... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

FUP virksomhed hvor alle AI svar kommer fra en EMMA SMIT og pengene kommer IKKE retur og varerne er det værste L--T Ingen personlig besvarelse. Ingen returpolitik - de beholder varerne du sender... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

ren fup - hold jer langt væk!!!!! giver sig ud for at sælge mærkevarer fra Danmark , viser sig at være kopivarer fra Kina. telefonnr til kundeservice eksisterer ikke. skriver fuld returret , men k... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 92

Napisz recenzję

BRUG IKKE DETTE FIRMA!

BRUG IKKE DETTE FIRMA!.
Jeg købte en helt almindelig str XL skjorte og den er ca 12 cm for kort på ærmerne!
Jeg sendte en mail og fik standardsvar om, at den skal returneres til deres lager i KINA og forsendelsen vil koste ca 500,- dkr da den for en sikkerheds skyld skal spores. !ALDRIG MERE EN KRONE HERFRA!

20 września 2025

Hej Carina,

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse. Dette er ikke det serviceniveau, vi tilstræber at levere. Venligst send os en e-mail på info@nordic-aarhus.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere og rette op på det.

KØB IKKE HERFRA

KØB IKKE HERFRA

utroligt ringe produkter, det man ser på deres billeder er IKKE det man får tilsendt.

hjemmesiden lyder dansk, men produkterne er TEMU kvalitet

Jeg købte 2x bukser i størrelse Large men det var helt sikkert ikke det jeg fik tilsendt.

der var desuden INGEN mærke i bukserne

8 października 2025

Hej,

Billig kopivarer

Billig kopivarer, sendt fra Kina. Prøvede at annulere købet lige efter jeg havde købt, men fælden klappede. Hvis man vil returnere skal man sende pakken til Kina, og selv betale omkostningerne.

7 października 2025

Hej Soren,

Pakken kom alligevel

Pakken kom alligevel - efter over to uger. Ej fra et Aarhus-firma. Kina? Eller ? Kvaliteten var ikke god.

5 października 2025

Hej Lena,

Ubrugeligt kina-crap

Fik ikke tjekket trustpilot før køb.. Tilslutter mig bunken af utilfredse oplevelser..

Det dansk-klingende navn Nordic-Aarhus er bare et Temu-mellemled.. Lang leveringstid på noget ubrugeligt skrammel, og ingen returret medmindre man har tænkt sig at betale over 500kr for at sende noget skrammel tilbage til Kina..

Jeg blev snydt - I vandt.. Tillykke

5 października 2025

Hej Martin,

Oceniono na 1 z 5

Det skulle være 10 minus stjerner.

Det skulle være 10 minus stjerner.
For Gud skyld købe ikke noget hos Nordic Aarhus. Tøjmærkerne er klippet af, kvalitet og størrelse er helt hen i vejret. Send ikke dine penge til dette fusker firma

9 września 2025

Hej Frank,

Hold jer væk

Hold jer væk. Snyd og humbuk med angivelse af noget nordisk. Virkelig dårlig kvalitet.

4 października 2025

Hej Lars,

Jeg har boet i Aarhus i 20 år

Jeg har boet i Aarhus i 20 år, og har aldrig hørt om dem. Hvis man slår deres domæne op, kan man se at hjemmesiden er registreret af et firma der hedder Nova Techo Limited i Hong Kong. Gad vide hvordan det kan være?

3 października 2025

Hej Martin,

Oceniono na 1 z 5

Jeg har bestilt en jakke fra over 2…

Jeg har bestilt en jakke fra over 2 uger siden og har stadig ikke fået en mail om at den er blevet sendt.
Bliv væk snyd og humbuk

30 września 2025

Hej Victor,

Sikke en møg firma

Sikke et møg firma, det rene svindel. Jeg bestilte Tweet jakkesæt og fik polyester jakkesæt. Jeg klagede selvfølgelig, men Nordic påstår at det hele er som det skal være. Man kan ikke sende varen retur med mindre man vil betale 500kr i porto, og det er det ikke værd. Hold jer fra det firma, de er svindler og burde Politi anmeldes

8 września 2025

Hej Harald,

Oceniono na 1 z 5

Ufattelig dårlig kvalitet og endnu værre kundeservice

HOLD JER VÆK - Jeg forstår på ingen måde, at de har fået flerstjernede anmeldelser.

Kvaliteten var slet ikke matchende prisen. Kundeservice har på ingen begreb om ordet service.
ALDRIG ALDRIG nogensinde har jeg fortrudt et køb som dette.

29 września 2025

Hej Peter,

Oceniono na 1 z 5

Sælger varer af en elendig kvalitet

Sælger varer af en elendig kvalitet. Min badedragt til over 261 kr kunne købes helt magen til på Temu for 69,40 kr. Lige til at smide ud. Måske i virkeligheden Temuvarer i smuk nordisk forklædning ? Og lang, lang leveringstid. Hold Jer fra Dette websted.

1 września 2025

Hej Vibeke,

KØB IKKE HER

Bestilte to bluser str M. Ventede 3uger og modtog to bluser str XL i øvrigt uden nummer i blusen
Skrev efter returseddel, da dette ikke var medsendt. Fik besked om at det ville koste 50 Britiske Pund ca 500 kr direkte til Kina. Det reklamerer de ikke for på hjemmesiden!!

23 września 2025

Hej Elsebeth,

Oceniono na 1 z 5

To dejlige herresweatre i merinould…

To dejlige herresweatre i merinould viste sig efter en lang leveringstid på 14 dage at være i 65% polyester i en meget ringe kvalitet.
Returnering til Kina og omkostninger på 50 britiske pund var mit eget ansvar efter oplysning fra Nordic Aarhus.
Et uværdigt firma uden moral og ansvar at handle med

31 lipca 2025

Hej Annette,

Oceniono na 1 z 5

Sikke da engang l… og få leveret

Sikke da engang l… og få leveret. Bruger normalt Large. Købt bl.a. en jakke. Det ville have passet mig, da jeg skulle konfirmeres.

Køb ikke hos dem !!

22 września 2025

Hej Kenneth,

Oceniono na 1 z 5

Dette må være tøj fra temu

Dette må være tøj fra temu. Da billedet er der fra

21 września 2025

Hej Noam,

Køb aldrig her!

Danskklingende navn: “Nordic Aarhus”, flot dansksproget hjemmeside, “alle varer sendes fra vores studio i Frederiksberg, Danmark”, “leveringstid typisk 1-3 hverdage” osv.
Der er mange faldgruber for den, der - som jeg - lige i farten glemte at tjekke Trustpilot…eller som ikke lige lagde mærke til den lille sproglige krølle “studio i Frederiksberg”.
Jeg opdagede min fadæse ca. 1/2 døgn efter bestillingen og annullerede ordren. Det kunne man ifølge hjemmesiden indtil varerne var afsendt. Men det AI genererede svar var, at jeg ikke kunne annullere, for varen var allerede afsendt, hvilket den angiveligt ikke var. En fastholdelse af annulleringen gav også kun et lirum larum svar. Kan se de har ændret teksten til at man nu kan annullere inden for 24 timer. Tro ikke på det.
Varerne kommer direkte fra Kina, hvor de er produceret, leveringstiden var 3 uger og kvaliteten og pasform er særdeles ringe. Var opgivet som linned (hør), men modtog rent syntetisk stof af ringeste kvalitet. Præcist samme varer kan fås på Temu eller andre kinesiske webshops for en femtedel af prisen.
Så moralen er: lad dig aldrig snyde af en flot hjemmeside på fint dansk sprog osv. Tjek altid Trustpilot!
Det fremgår af andre anmeldelser at returomkostninger (der er for egen regning) er i størrelsesordenen 500 kr, da varen skal retur til Kina. Og er ikke stødt på nogen, der rent faktisk har fået penge retur. Man tilbydes i stedet en rabat på 20-70 procent på næste køb. Det kommer ikke til at ske.

20 września 2025

Hej Tine,

Det er et fup firma

Det er et fup firma! Virkelig dårlig kvalitet og man kan ikke returnere en vare uden at det så kommer til at koste flere hundrede kroner. Hold jer væk!

19 września 2025

Hej Kunde,

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte en cashmere sweater

Jeg bestilte en cashmere sweater. Hvad jeg fik var bestemt ikke en cashmere sweater, og den var i en forkert størrelse.
Jeg har kontaktet Nordic Aarhus utallige gange for at få mine penge retur, samt en returlabel så de kunne få den fejlagtige vare retur. De vil ikke betale for fragten, selvom de har sendt en vare der ikke stemmer overens med hvad jeg bestilte. Ej heller vil de returnere mine penge, jeg har betalt for denne fejlagtige vare

25 sierpnia 2025

Hej Rikke,

PAS PÅ Nordic Aarhus SVINDEL FIRMA

Vil bare advare imod Nordic Aarhus som er det rene svindel firma, se nogle af mine tidligere anmeldelser af Nordic Aarhus,,, det er samme smøre de kommer med hvergang, de beklager, er og vil undersøge sagen, men der sker ikke en døjt, det hele kører bare i ring for forbruger og Nordic Aarhus, så alle PAS PÅ Nordic Aarhus, de stjæler dine penge og sender dig det værste bras fra kina, vil man reklamere over en fejllevering fra Nordic Aarhus koster det 500 kr. i fragt for at returnere en fejllevering fra Nordic Aarhus som er deres fejl,,,, jeg spørger bare hvor er forretningsmoralen, og hvor er kundeservicen henne, lad os i fælleskab få lukket dette fortagende
det drejer sig om ordre nr. 5020

Mvh. Claus Mortensen

17 września 2025

Hej Claus,

Nordisk Aarhus-hold

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej