Hold jer væk.. Du får ikke dine penge retur. Forsendelsen til de kopi produkter fra Kina man får, koster over 500kr. Han/de er ikke cvr registreret. Man får den samme respons tilbage på de her anme... Zobacz więcej
Nordic Aarhus
FUP virksomhed hvor alle AI svar kommer fra en EMMA SMIT og pengene kommer IKKE retur og varerne er det værste L--T Ingen personlig besvarelse. Ingen returpolitik - de beholder varerne du sender... Zobacz więcej
ren fup - hold jer langt væk!!!!! giver sig ud for at sælge mærkevarer fra Danmark , viser sig at være kopivarer fra Kina. telefonnr til kundeservice eksisterer ikke. skriver fuld returret , men k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Inni użytkownicy przeglądali również
Ren fup
Ren fup - hold jer langt væk!!!!!
Kina tøj, selvom de hedder Nordic Aarhus
Vil man returnere er dette nærmest umuligt, tøjet skal sendes til Kina og det er meget dyrt. De prøver at give % rabat på andet køb i stedet for at man returnere men jeg skal ALDRIG handle der igen.
Total fup :-(
Kundeservice svarer kun hvis man vil handle ikke hvis man vil returnere - siger det lige igen FUP !

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Super dårlig kvalitet, unknown skjorter fra Kina
Jeg fik mine skjorter leveret. Men kvaliteten er super ringe, det er langt fra den samme kvalitet som man ser på billederne i webshoppen. Jeg hoppede også i med begge ben, flot hjemmeside. Husk at tjek Trustpilot før man køber noget som helst. Jeg smider skjorterne ud og tager det som en læring.

ren fup
ren fup - hold jer langt væk!!!!!
telefonnr til kundeservice eksisterer ikke.
skriver fuld returret , men kunden skal betale returnering til ufuldstændig adresse i Kina , pris over 600 kr
ren snyd

FUP FUP FUP FUP FUP!!!!
FUP FUP FUP FUP FUP!!!!
Køb hellere dine vare på TEMU end her.. Så ved man da i det mindste hvad man kan forvente.
Varerne kommer samme sted fra, her betaler du bare 4x så meget for det.
Fup fup og atter fup firma!!
Jeg ærgrer mig over, at jeg i min stress op til vores fest, ikke fik tjekket trustpilot, så faldt i, og købte en skjorte.
Den kom halvanden uge efter den skulle være brugt, og ingen tvivl om, at den kommer fra Kina!
Sad endda et kinesisk klistermærke.
Jeg forsøgte at annullere min ordre, da der stod den ikke var afsendt. Men jeg kunne først annullere, når jeg havde modtaget min vare.
Nu har jeg modtaget en mail om, at varen skal sendes tilbage til Kina og det er på eget ansvar og prisen kan løbe op i 50£ !!!!!
Spar jer selv for ærgelse og spildte penge, ved ikke at købe noget her.

Snyd og bedrag
Kvalitet helt i bund - bestilte to par badebukser som kostede over 300 kr per stk. For det første kom det ene par i forkert farve (blå i stedet for grøn), for det andet var det tyndt silke lignende stof, som slet ikke egner sig som badebukser. Det tog over en måned med forsendelsen og det var en AI chatbot, som jeg kommunikerede med, da forsendelsen ikke kom i tide .. alt ansvar blev lagt over på fragtfirmaet. Man kan ikke returnere ... hold dig langt væk fra at handle her.

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Man tænker at handle med en dansk firmaPå hjemmesiden kan man ikke se at de er…
På hjemmesiden kan man ikke se at de er et kinesisk selskab
Vil man returnere varen skal man på ejen regning vare sender til Kina.
Kvaliteten af vare er meget dårligt
Jeg fik ingen penge tilbage

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Har forsøgt at sende pakke tilbage til…
Har forsøgt at sende pakke tilbage til Kina, hvor alt materiale kommer fra - efter info fra Nordic Aarhus. Adressen der fremsendes passer ikke, og de fremsender nedenstående besked når jeg som forbruger spørger ind til oplysninger der kræves for at returnerer varen :
Vi beklager at måtte informere dig om, at de oplysninger, du har anmodet om, er omfattet af vores interne privatlivspolitik og desværre ikke kan deles.
Vi har fuld forståelse for, at dette kan være skuffende, og vi undskylder oprigtigt for den ulejlighed, det måtte medføre.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp med din ordre, er du altid velkommen til at kontakte os — vi hjælper dig gerne.
Det er fuldstændigt latterligt!!!

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Var inde på deres hjemmeside og det så…
Var inde på deres hjemmeside og det så fornuftigt ud, desværre fortæller de så ikke noget om at varen afsendes fra Kina, så kunne jeg lige så godt have shoppet derude selv.
Desværre endnu en "Dansk" hjemmeside der vil score nogle hurtige penge.
Forsendelsestiden er naturligvis mindst 14 dage.

Fup Fup Fup
Nej Nej Nej , bare lad være , det er det største fup firma . De sender noget kinesisk , og du får IKKE dine penge tilbage …

Skriver 2-3 dages levering med DAO
Skriver 2-3 dages levering med DAO
Efter betaling får du trackingnummer fra China. Det er dropshipping og du kan finde de samme varer på AliExpress og spare en masse penge og besvær, da du på deres website kan kræve pengene tilbage!

HOLD DIG VÆK
Skralde Firma Skralde hjemmeside. ALDRIG KØB DERFRA.
Du kan ikke returnere. Deres returnerings adresse ligger I Kina.
De sender ikke produktet du købte. Hvis du overhovedet er så heldig at få noget sendt.
HOLD DIG VÆK!!!!!!

Hold jer væk
Købte en jakke. Efter lang tids venten kom den da endelig. Desværre var den ikke i nærheden af det jeg havde købt, hold jer aldeles langt væk fra dette firma

PAS PÅ! Jeg er bange for, at det er et FUP-firma
PAS PÅ!
Jeg er bange for, at det er FUP-FIRMA!!
Jeg bestilte nogle varer den 5. oktober, og modtog samme dag ordrebekræftelser.
Den 8. oktober trak de betalingen på mit kort - men idag - 15 dage senere - er der intet sket (og intet modtaget - hverken varer eller mails), ders track-and-trace fungerer ikke, og deres telefonnummer svarer ikke.
Deres danske internetdomæne har adresse i HONG KONG.
Nu har jeg bedt min bank trække betalingen tilbage.

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Virkelig dårlige produketer og…
Virkelig dårlige produketer og kundeservice
Virkelig dårlige produketer - og en endnu værre kundeservice.
Jeg har været i dialog med dem om at ville returnere mine varer, men pludselig stopper de med at svare på mails. Det oplyste tlf.nr. virker heller ikke.
Desværre ikke en virksomhed, der interesserer sig for kunderne og at løse de problemer der opstår.
Forvent ingen hjælp til noget fra deres "kundeservice".

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Virksomheden sælger tøj - fra Kina - watch out!
Virksomheden sælger tøj, men glemmer at fortælle at de køber det igennem Kina - det betyder så også kinesiske størrelser, hvor en Large eksempelvis svarer til en small i europæiske størrelser.
Returneringen pålægger køber en omkostning på op til 50 pund, hvorfor det nærmest ikke kan betale sig at sende varen tilbage. De skal sende det til lageret i Kina - og det tager tid.
Jeg burde have læst her på TP før jeg besøgte siden og bestilte to Large skjorter og fik børnestørrelser :(
Kan absolut ikke anbefales og I frarådes at handle her.

Svindelfortagende
De skriver og skriver, men de gør ingenting. Det er et rent svindelfortagende, som bør politianmeldes. Det vil jeg overveje.

-10 stjerner
Trist at man ikke kan give - 10 stjerner.
Sikke en gang Kina skrammel de sender.
Hold jer langt væk.
Opdatering.
Har nu fået deres standart svar om at skrive til deres mailadresse, det har jeg gjort og er nu spændt på om jeg får svar.

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Rigtig dårlig oplevelse …
Rigtig dårlig oplevelse … varerne sendes fra Kina … ekstrem lang ventetid … har endnu ikke fået mine varer der er bestilt primo oktober … og når man skriver til dem får man et “venligt” men autogenereret svar, der ikke kan bruges til noget -lad være med at bestille der ..

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Billigt bras + og snyd og humbug oveni
Billigt bras - "stoffet" fås i bedre kvalitet i et fastelavnskostume fra Aldi.
"Alle ordrer sendes fra vores studio i Frederiksberg, Danmark. Hver pakke bliver nøje pakket og håndteret med omhu (og et skarpt blik for detaljen)."
Det sendes IKKE fra deres "studio i Danmark", men fra Kina. Levering tog næsten to uger, og var mast hulter til bulter ned i en plasticpose.
Vil man returnere (og dét vil man!) skal man selv pakke og sende l*rtet til Kina for 4-500 kroner.
Det er et rendyrket humbugfirma, og hvordan de kan tage sig selv alvorligt, er mig en gåde.
Og nu kommer standardsvaret:
"Hej x,
Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse. Dette er ikke det serviceniveau, vi tilstræber at levere. Venligst send os en e-mail på info'nordic-aarhus.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere og rette op på det."
Føj!