Hold jer væk.. Du får ikke dine penge retur. Forsendelsen til de kopi produkter fra Kina man får, koster over 500kr. Han/de er ikke cvr registreret. Man får den samme respons tilbage på de her anme... Zobacz więcej
Nordic Aarhus
FUP virksomhed hvor alle AI svar kommer fra en EMMA SMIT og pengene kommer IKKE retur og varerne er det værste L--T Ingen personlig besvarelse. Ingen returpolitik - de beholder varerne du sender... Zobacz więcej
ren fup - hold jer langt væk!!!!! giver sig ud for at sælge mærkevarer fra Danmark , viser sig at være kopivarer fra Kina. telefonnr til kundeservice eksisterer ikke. skriver fuld returret , men k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Inni użytkownicy przeglądali również
Hold jer væk.
Han/de er ikke cvr registreret.
Man får den samme respons tilbage på de her anmeldelser. Kundeservice reagere ikke trods deres anbefaling om dette. Hold jer langt væk fra det fjols der snyder kunderne. Nu kommer den sædvanlige copy paste tilbagemelding bagefter. Jeg fik i dag ca 5.5 måned efter min returnering tilbage igen, på trods af at jeg har brugt den anbefalede adresse. De har nægtet at tage imod min pakke på adressen i Kina. En returnering til Ca 500kr jeg absolut intet har fået noget for. Hold jer langt langt væk.
FUP og svindel. IKKE Århus virksomhed. PAS PÅ!!
Ingen personlig besvarelse.
Ingen returpolitik - de beholder varerne du sender retur og de beholder dine penge.
Det koster en formue at sende retur til KINA - LAD VÆRE - de sender ikke pengene retur!
Billederne af varerne er FUP
Nordic-Aarhus .... det får dig til at tro du handler med en virksomhed i Aarhus ..... det gør du ikke!
Telefonnummer virker ikke?
Det er det vildeste bondefangeri
Det er det vildeste bondefangeri.
For det første er ens bestilling meget lang tid om at komme, og når man så får varene, så er det billige kjoler fra Kina. Mærkaterne med f.eks. størrelse er pillet af poserne og der er ingen størrelsesangivning i kjolerne. Jeg havde bestilt to forskellige kjoler i to forskellige størrelser, da jeg var usikker på, hvilken jeg skulle have. 3 af kjolerne var for store, og jeg kunne ikke se nogen støllelses forskel på dem.
Da jeg kontaktede firmaet for at returnere mit køb, fik jeg af vide, at de skulle returneres til Kina, hvilket kostede over 500,-. Det kunne jeg ikke se nogen steder på deres hjemmeside, og gik da ud fra, at man bare skulle returnere til deres kontor i Århus.
Da jeg havde købt kjolerne til 200,- stk. på "udsalg", kunne det jo på ingen måde svare sig. Så jeg brændte inde med tre kjoler, som jeg ikke kan bruge til noget som helst.
Jeg blev så tilbud 20% rabat på mit næste køb, hvis jeg undlod at returnere, men jeg kommer ALDRIG til at handle hos dem igen!!!!!
Så hold jer langt væk fra dette fup firma 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Scam.
Scam.
Jeg måtte blokere mit kort for at få penge tilbage.
Deres telefonnummer findes ikke. Deres mail bliver besvaret af en chatbot.
Hvis du er kommet til at købe fra dette firma, så undgå at hente pakken, og overvej om du vil blokere dit kort ligesom jeg selv gjorde.
Intet dansk over dette firma
Intet dansk over dette firma. Bestilte trøje i Cashmere som slet ikke indeholdt Cashmere. Rent syntetiske produkter der er produceret i Østen - måske Kina.
DÅRLIG SERVICE OG MANGLENDE PAKKE!!!
Bestilte en julegave den 23/11 og fik besked om at den var på vej 3 dage senere, nu her snart en måned efter er pakken stadig ikke dukket op.
Jeg har skrevet 2 mails til dem, men intet hørt tilbage!!!
Kan læse at jeg så ikke er den eneste der har store problemer med dem.
Køber aldrig hos dem igen- og er da meget i tvivl om pakken nogen sinde dukker op!!!
ELENDIGT/USERIØST FIRMA
HUSK ALTID AT LÆSE TRUSTPILOT!!!
DET GØR JEG FREMOVER!!!!
Bestilte for snart en måned siden et par bukser. Slut nov. kom mail, at de var på vej. Der kom ingen bukser, Ingen henvendelse på 3 x mail + 1 tlf. opkald.
Ca 14 dage senere lavede jeg bankindsigelse - hvilket nok har hjulpet - bukserne kom i dag.
Når jeg går på de mail, jeg har modtaget om at bukserne var på vej - advares der om hackere. HOLD JER LANGT VÆK FRA DET FIRMA - DESUDEN ER BUKSER ELENDIGE.
Snyde firma - Billig kineser kvalitet
Billig kineser kvalitet, lever slet ikke op til hvad de lover på deres hjemmeside og når man skriver til dem for at returnere, så svarer de slet ikke. overvejer at politianmelde dem.
Den værste scam butik ever
Den værste scam butik ever, så flov over at have købt noget der. Skal give over 530,- for at sende retur til Kina og bliver tilbudt rabat på min næste ordre.
Sjældent oplevet noget så userøst......
STOP !!
STOP !!! Handle ikke her da det er fup og snyd og varen kommer fra Kina sikkert Temo og kan ikke sendes retur med mindre du vil gøre det koster det 500kr.
Men kontakt din bank inden 14 dage og bed dem tilbage føre pengene.
Svarer ikke på retur anmodning/ringe kvalitet
Svarer ikke på retur anmodning, trods gentagne henvendelser.
Elendig kvalitet og ringe kundeservice. Hold dig langt væk fra dette og lignende firmaer.
nordic-aarhus.dk, nordlys-kobenhavn.dk osv.

Forfærdelig hjemmeside
Forfærdelig hjemmeside, jeg købte et produkt som var ekstremt småt i forhold til størrelsen. De tilbyder kun 20% rabat på ens næste ordre. Jeg skal give 50£ for at sende retur. Som er samme pris som produktet.

Det er nu over 3 uger siden
Det er nu over 3 uger siden, jeg bestilte, har endnu ikke modtaget noget. Har kontaktet via mail, men ingen svar. Hold jer væk.

Minus stjerner
Skulle forestille at købe striktrøjer, men modtog tynde bluser i syntetisk stof, som skulle ligne strik - direkte til brandbart ☹️

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Når 1 stjerne er for meget!
Hvis jeg kunne give mindre stjerner ville jeg gøre dette! Har desværre bestilt en vinterjakke i så ringe kvalitet at den ikke er værd at bruge. Kvaliteten er faktisk så dårlig jeg ikke engang vil doner den. Kundeservice svare dog når de kontaktes, men prøve at manipulere en til ikke at sende jakken tilbage og lover flere rabatkode på deres ubrugelige produkter. Indtil videre har jeg modtaget rabatkoder på 20% og herefter 35% for ikke at sende jakken tilbage. ALDRIG køb noget af deres ubrugelige produkter. Bemærker venligst at de genbruger den samme respons her på trustpilot og kun ændre vedkommendes navn. Hvilken fremstår uautentisk og autogenereret….

Mega Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet. Tager 3 uger om at komme frem fra Kina . Besværligt at få penge retur. Skal sende. Pakken til Kina og det koster 50 pund for at få penge retur . Det er det svinde. Find et andet sted at handle

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Elendig oplevelse med Nordic Aarhus!
Elendig oplevelse med Nordic Aarhus!
Deres hjemmeside ser flot og stilren ud, men det har intet med virkeligheden at gøre. De varer jeg fik, lignede slet ikke det viste – alt var i for små størrelser, dårlig pasform og ringe kvalitet. Har købt sko, jakke og t-shirt osv. og ikke én eneste del var som beskrevet.
Varerne sendes fra Kina og kom først efter over tre uger. Betalte 700 kr. i returporto og fulgte præcis deres returvejledning, men pakken sidder nu fast i tolden fordi modtageren (Nordic Aarhus) ikke har udført toldbehandlingen. De siger, det er mit problem!
Utrolig dårlig service – hold jer langt væk fra dette firma.
Nordic Aarhus har reageret på min anmeldelse og beklaget min oplevelse. De bad mig kontakte dem, så de kunne ‘make things right’. Jeg har nu kontaktet dem to gange uden at få svar – den dårlige oplevelse fortsætter. Mine returvarer sidder stadig fast i tolden i Kina, og jeg venter fortsat på min kreditnota.

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Fup og svindel firma. På hjemmesiden reklamerer de med…
På hjemmesiden reklamerer de med vinterjakke som jeg bestilte. Der kom to uger efter en meget tynd sommerjakke.
Firmaet er ikke villig til at indrømme fejlen. De foreslår at jeg kan sende retur til Kina, men det koster mere end jakkens pris.
Fup og svindel firma.

REN FUP
REN FUP.
Virksomheden har ingen CVR nummer, telefonnummeret tilhører ikke en virksomhed hvis man slår det op. De har ingen dansk adresse. Varerne er rene kina-varer hvor mærket er klippet ud af tøjet. Betaling for tøjet ligner at det går til en udenlandsk konto. Når man beder om at få pengene retur, tilbyder de i stedet rabat på næste køb.

Odpowiedź od Nordic Aarhus
ren fup - enig med de andre.
ren fup - hold jer langt væk!!!!!
telefonnr til kundeservice eksisterer ikke.
skriver fuld returret , men kunden skal betale returnering til ufuldstændig adresse i Kina , pris over 600 kr
ren snyd