Enkel montering, kjapp levering, super sprett! Har hatt north trampoline før, ble ødelagt i en storm, når vi skulle kjøpe ny ville kidsa ha akkurat den samme pga den gode spretten. Mye enklere å sette... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Veldig fin trampoline og virker som god kvalitet. Vi har oval Pioneer 5m og synes vi fikk mye for pengene. Ingen knirking fra fjærer slik billigere trampliner ofte har. Vi var uheldige og fikk ødela... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dårlig kundeservice. Trampolinen kom fort og virker bra, men det kom feil deler og håper det skulle fikses fort, men kundeservicen er elendig. Det er skikkelig vanskelig å få de til å sende rikt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg ringte med spørsmål og møtte en utrolig trivelig dame som undersøkte og svarte på mine spørsmål og som også sendte meg e-postinformasjon i etterkant av samtalen. Et oppfølgingsspørsmål noen dage4... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Kunde servicen er helt ubrukelig.
Svar 26.08.23
Nå er det ikke de som sitter og svarer på som er problemet. Det er systemet deres.
Da får dere gå litt tilbake i tid. April/mai.
Det startet med at dere ikke klarte å registrere en retur. Og en ny bestilling lot seg ikke gjennomføre.

Odpowiedź od No Northtrampoline
God trampoline. Kundeservice som svarer rask og er serviceinnstilte

Odpowiedź od No Northtrampoline
Lett å komme i kontakt med og få tilbakemelding fra kundeservice. God hjelp og rask levering.

Odpowiedź od No Northtrampoline
Bestilte trampoline og betalte ekstra for prioritert levering.
Skulle vært levert i går. Har fortsatt ikke kommet. Ekstra irriterende fordi vi utsatte feriereise og reiste ens ærend ut på hytta for å ta imot trampoline.
To skuffede unger og to temmelig irriterte foreldre.

Odpowiedź od No Northtrampoline
Veldig bra å ha muligheten til å kjøpe reservedeler og at en da ikke må skrote trampoliner som begynner å svikte. En stjernes fratrekk for noe stive priser.

Odpowiedź od No Northtrampoline
Trampolinen er bra, men tilgangen på reservedeler er håpløs. År etter år kommer vi til tom nettbutikk når vi prøver å skaffe reservedeler.

Odpowiedź od No Northtrampoline
Tok først kontakt på mail, tok mange dager før jeg fikk svar. (Dette skjedde et par runder) Ringte inn og fikk hjelp straks. Ønsket først et produkt som da ikke var nedsatt i pris (kampanje på) spurte om jeg
Kunne få dette produktet til kampanje pris. Det fikk jeg ikke. Jeg bestilte kampanje produktet istedet.
Da jeg mottok trampolinen var den første trampolinen jeg egentlig ønsker kommet kampanjepris på. Jeg ble skuffet og ringte tilbake. Fikk gratis retur på min første ordre og fikk lagt inn ny bestilling på mitt ønskede produkt. Fornøyd med det, men mye unødig styr. Veldig fornøyd med produktet, anbefales til alle!

Odpowiedź od No Northtrampoline
Leverer stort sett alltid feil vare… Bestilte to identiske sett med toppfester til sikkerhetsnett, og endte opp med to heilt forskjellige! Og på toppen av alt leverte dei ikkje boltar, så begge typane måtte modifiserast for å kunne brukast. Har tidlegare bestilt hoppeduk og fått feil størrelse levert. Vil aldri kjøpe North igjen!

Odpowiedź od No Northtrampoline
Hjelpsom og hyggelige. Vi hadde kjøpt dobbelt av tilbehør og det var ikke noe problem å få returnert. Har bestilt en del reservedeler der tidligere og alltid fått bra service.

Odpowiedź od No Northtrampoline
Fikk tilsendt feil nett, som var navngitt en annen kunde. Har tatt over 1 uke å få returlapp. Måtte selv bestille nett på nytt. Dette er for dårlig. Nytt nett burde blitt sendt umiddelbart av firma uten forsinkelser. Bestilte nett 4/5- og i dag 21/5 er jeg fremdeles uten nett.

Odpowiedź od No Northtrampoline
Rask forsendelse, alt ok så lenge du vet hva du skal ha. Kundeservice er ekstremt tregt og vanskelig, derav få stjerner fra meg.

Odpowiedź od No Northtrampoline
Rask levering. Bra produkt. Men dessverre en elendig og lite forståelig bruksanvisning.

Odpowiedź od No Northtrampoline
God kundeservive, lett å få tak i alltid. God hjemmeside / opplysninger. Rask levering og grei montering. God opplevelse!

Odpowiedź od No Northtrampoline
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.