Lookfantastic Recenzje 1530

Wynik TrustScore: 2 na 5

1,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

So after 5 weeks of going round in circles about a refund or replacement for a non delivery I have decided to issue a letter of action against this company. It took me 7, yes 7 messages to obtain an a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Absolutely shocking service from look fantastic! Order was lost in Evri’s system. They are trying to make every excuse not to refund me. Even using clearpay as an excuse because I opened a dispute! A... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ordered some makeup for my holiday on the 5th May and still haven't received it as of the 12th May. I've spoken to look fantastic and they have said they would dispatch a replacement which I expect... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fant en limetid edition vare jeg hadde leta etter en stund . Super glad ! Men skuffelsen kom raskt da krav om toll og pakken lot vente på seg . Ikke VOEC registrert så du vet . Trodde en no registre... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zdrowie i kosmetyka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Lookfantastic Norge har alt i luksus skjønnhetsprodukter , og er en offisiell forhandler av kjente produkter som: Aveda, Redken, L'Oreal, Decléor, Ole Henriksen og mange flere. Ved å være en verdensomspennende merkevare har Lookfantastic den kompetansen du trenger for å finne nye favoritter.

Dane kontaktowe

• Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Cheshire, Zjednoczone Królestwo

• no.lookfantastic.com

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Enkel og greit

17 sierpnia 2024

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.

Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil være så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.

Skulle du tilfeldigvis ha spørsmål eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne.

OBS tollavgift!!

Lang leveringstid, og det kommer ikke tydelig frem at tollavgift kommer i tillegg! Useriøst! Vi snakker 2024, alle nettsider burde ha fått til dette nå..styr unns! Ikke fått pakken ennå..

17 sierpnia 2024

Hei Janne,
Jeg beklager å høre om frustrasjonene i denne saken.
Jeg vil gjerne løse problemet for deg. Skriv inn bestillingsnummeret ditt eller kontakt oss via kontoen din, så kan vi løse problemet umiddelbart.

Oceniono na 5 z 5

jeg er mest glad i å bestille produkt…

jeg er mest glad i å bestille produkt hos dere fordi jeg er veldig fornøye

28 lipca 2024

Oceniono na 1 z 5

Shocking product, shocking customer service.

I ordered some Jo Malone perfume around 2 weeks ago now as a gift for my mums birthday! I have complained because the perfume was not in its original packaging and smells off!

Been in touch with an agent SIX times, sent pictures in on SIX occasions, no resolution, no feedback, kept getting cut off and told to wait 3-5 days for feedback…chased and chased. Completely unacceptable treatment, will not be using this company again and wouldn’t recommend to anyone.

9 lipca 2024

Hi,

Thank you for taking the time to leave a review.

We are sorry to hear of this issue and do want to get this resolved. Can you please respond to the message that has now been sent to you via your Trust Pilot account?

We look forward to getting this resolved.

Sam

Oceniono na 3 z 5

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review, we value and appreciate your comments.

We are always striving to improve and better your shopping experience and we wouldn't be able to do this without your valuable feedback.

Please don't hesitate to contact us should you have any further questions or queries, as we would be more than happy to assist.

Kind regards,

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.

Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil bli så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.

Oceniono na 2 z 5

No working coupon codes for Norway

Most websites offer an 15-20% discount on your first order, it's a nice way to make your acquaintance and also to get rewarded that you as the customer are placing your trust into a new webshop.
I downloaded the app but still didn't receive a code.
Without the discount, it's not worth the risk to place an 2k order, especially with the expensive sending fee and customs/VAT that still has to be paid upon arrival.

I really wanted to order from LookFantastic, even after reading the reviews that weren't so positive from Norwegian customers.
I will update my review if things change or I have made a purchase.
Update 1: I've answered the request to provide my account info, my e-mail is the same one used for making an account on no.lookfantastic.com :)

20 czerwca 2024

Hello Lück,

Thank you for taking the time to leave your review.

I am sorry to hear of this matter and I want to get this looked into.

At present I cannot locate your account, can you please update your review or contact us via your account.

Kind regards,
Jess

Enkel side

Enkel side, enkel betaling og god informasjon.

18 czerwca 2024

Hallo,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse, vi verdsetter og setter pris på kommentarene dine.

Vi streber alltid etter å forbedre og bedre handleopplevelsen din, og vi ville ikke vært i stand til å gjøre dette uten din verdifulle tilbakemelding.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har flere spørsmål eller spørsmål, da vi mer enn gjerne hjelper deg.

Claire

Ødelagt produkter

Tok lang tid, produktene er ødelagt og elendig pakket

22 maja 2024

Hei Iris.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Hvis du trenger ytterligere hjelp, er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg.
Med vennlig hilsen, Zuzana, Lookfantastic.

Oceniono na 1 z 5

Tilbyr en 20% discount ved å motta…

Tilbyr en 20% discount ved å motta nyhetsbrev som kun blir gyldig på 1 produkt.

23 maja 2024

Hei Kathrine.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Med vennlig hilsen, Zuzana, Lookfantastic.

Oceniono na 4 z 5

Fint og oversiktelig

Fint og oversiktelig. Noe problematisk å finne ut hvor man legger inn sine oppsparte poeng. Kunne godt vært bedre opplyst, Evnt ett lite notat inne på kontoen min, at denne velger man å legge til helt på slutten av utsjekk, ETTER at adressen er lagt inn

20 maja 2024

Hallo,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din anmeldelse, vi setter pris på og setter pris på kommentarene dine.

BEWARE!

BEWARE!
I have been a loyal subscription customer. This morning my account was hacked. Fortunately I noticed just after over £700 worth of orders were placed, they were ordering more as I tried to cancel. I reported it to look fantastic immediately and they cancelled the orders then my account disappeared. I have no idea how what is happening. For fraud look fantastic think it’s acceptable to give you feedback in 3-5 business days. They allowed someone into my account to steal my financial details and have ignored me since. Do not give them your card details.

Update: I’ve found out via the messenger service that my account has been cancelled, I’ve lost all my loyalty points because I immediately noticed the fraud they allowed to happen and reported it. Thanks look fantastic! Great customer service:)

Hi Jess,

I still haven’t been contacted so please do not lie. You do not take fraud seriously. The matter has NOT been resolved

Further update 17/05/24: I have just been advised via the messenger app that my account is still under investigation. If you read this DO NOT subscribe to lookfantastic, they allow your card details to be used and you have no way to contact the fraud team or find out how the account was hacked, you get automated responses from the messenger service. They do not care about customers

16 maja 2024

Hello Maya,

Thank you for leaving your review.

I am sorry to hear of this matter, looking at your account I can see the Customer Service Team has resolved this matter.

Jess

Oceniono na 4 z 5

Rask og enkel nettside

Rask og enkel handel

12 maja 2024

Claire

Oceniono na 5 z 5

Raskt og enkelt å bestille.

Raskt og enkelt å bestille.

8 maja 2024

nice

veldig nice, elsker siden

26 kwietnia 2024

Hei Dominica,
Vi er veldig glade for å se denne tilbakemeldingen fra deg og takk for denne anmeldelsen. Hvis du har noe du trenger hjelp i fremtiden, ikke nøl med å kontakte vårt kundeserviceteam via din online konto, så hjelper vi deg.
Ha en fin dag, Lookfantastic.

Oceniono na 2 z 5

Prisene er liksom greie

Prisene er liksom greie, men seriøs du kjøper for 1000 kr og forventer at det bli gratis frakt, men nei du må seff betale ekstra nei da gidder jeg ikke og fullføre bestillingen!!

26 kwietnia 2024

Hei Sima b.
Jeg beklager å høre om frustrasjonene i denne saken.

Oceniono na 5 z 5

Lett å bestille og lett å betale uten…

Lett å bestille og lett å betale uten for mye styr!

25 kwietnia 2024

Hei Heather Szczepanski,
Ha en fin dag, Lookfantastic.

Burde vært gratis frakt for alt over 700kr

Er ikke fornøyd med at dere tar dere godt betalt for frakten når dere senker prisen på varene, dere burde hatt en grense der alt over 500-700 kr skulle vært gratis frakt på.

24 kwietnia 2024

Hei Sarsang.

Oceniono na 5 z 5

I received a damaged item

I received a damaged item. Contacted customerservice, and Kate resolved my problem by sending me a new item! Thanx for excellent customerservice!!

23 kwietnia 2024

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Rask service og levering

Rask service og levering. Kjente merkevarer til gode priser.

19 kwietnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej