I ordered a beauty bag for my friend’s birthday and it arrived with one of the products missing. The bag was open on arrival so it was either stolen by staff packing or there was a lack of quali... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fant en limetid edition vare jeg hadde leta etter en stund . Super glad ! Men skuffelsen kom raskt da krav om toll og pakken lot vente på seg . Ikke VOEC registrert så du vet . Trodde en no registre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
So after 5 weeks of going round in circles about a refund or replacement for a non delivery I have decided to issue a letter of action against this company. It took me 7, yes 7 messages to obtain an a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Elsker produktet. Fungerer bra for håret. Kjøpte shampoo conditoner og en moisture smothie. Når pakken kom i postkassa var den allerede opnet og det så ut som den var rivet. Heldighvis var alle tingen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lookfantastic Norge har alt i luksus skjønnhetsprodukter , og er en offisiell forhandler av kjente produkter som: Aveda, Redken, L'Oreal, Decléor, Ole Henriksen og mange flere. Ved å være en verdensomspennende merkevare har Lookfantastic den kompetansen du trenger for å finne nye favoritter.
Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Cheshire, Zjednoczone Królestwo
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg hentet ut Bareminerals 2023 adventskalender fra posten i dag og ble lettere sjokkert og j... provosert da nesten alle lukene var åpnet og innholdet flere steder tomt da det hadde forskjøvet seg på innsiden.
Når jeg ser hvordan den var pakket er det ikke annet og forvente; på skeive/skrå ned i en eske uten nok "feste/hold".
Tunge varer i en ellers tynn kartong-kalender.
Har nå sendt en mail til Look Fantastic og forventer at de ordner opp.
Dette er en av tre kalendere jeg har kjøpt til mine tre døtre og jeg begynner nesten å angre meg nå.
Jeg betalte nære 500,- i mva/fortolling i tillegg til 1360,- for selve kalenderen, noe jeg hadde tatt høyde for. Men hadde jo forventet meg et brukende produkt!
****I dag 27.nov ankom endelig en "ny" kalender fra Look Fantastic.
Etter kommunikasjon via svært slitsomme 13-14 mailer, (må alltid logge inn og opprette "ny sak" for å svare på mailene de sender deg.
Vært nødt til å kontakte diverse instanser som skatteetaten, toll & avgift etc. Denne "erstatnings-kalenderen" var ikke pakket en døyt bedre enn den forrige, ligger og slenger i esken. Mao samme resultat; ser herpet ut og minst 6 åpne luker hvor alt innhold igjen er forskjøvet....
Dette skal man altså gi bort i gave.
Styr unna Look Fantastic,
et nettbasert firma som ikke evner og pakke varene forsvarlig. Tragisk

Odpowiedź od Lookfantastic
Greit nok å betale frakt og moms, men de kunne ikke spesifisere hva avgift på 1300kr på min ordre er, skal jeg betale moms både i Storbritania og Norge? Kontaktet kunderservice to ganger, fikk to ganger svar som er bare copy past uten å svare hva 1300kr avgift er .
I tillegg sendt de ordren min i to sendinger så jeg må betale fortollingsgebyr to ganger, ble fort 2000kr ekstra å betale med moms.

Odpowiedź od Lookfantastic
Ordered several times from them and always got my products super fast. I am very satisfied with their reliability, thank you!!

Odpowiedź od Lookfantastic
Ikke noe styr å bestille.
Fylte inn navn ,adresse osv. That's it.
😊

Hei
Jeg har bestilt order fra lookfantastic.no
Nrs makeup !
Jeg blitt overrasket at jeg må betale moms
Det kaller side (lookfantatisk.no )
Da blir veldig dyrt aldri tenkte at kommer toll avgitt i tillegg !!!
420 +69 frakt +250 Toll moms !!!!
(((Nb! ))))De skriver svar i trustpilot at de hjelper deg med saken men tull ingen ting skje!
Sender deg linken at du må betale Toll avgifter !
Det står (((lookfantisk.no ))) men du må betale dobbelt pris hvis man bestiller der fra !!
Advarsel !!!!! Folkens
Hun svarer at Jeg løste problemet for deg og sendte meldingen til din online konto.
Bare tull !!!!!

Odpowiedź od Lookfantastic
Websiden fungerer knallbra. Alt var bare bam-bam-bam rett igjennom til alt var gjort, lett som bare det. Jeg skreiv feil på avslagskoden, fikk en feilmelding om det, og har vært med på at man da noen steder må gjøre hele bestillingen om igjen Her var det bare å fortsette, gudskjelov ☺️
Veldig fornøyd, og gleder meg til produktene kommer!

Jeg har kjøpt Nars liquid fra loockfantisk .no
Jeg må betale frakt 69 + toll viste ikke det !
Aldri bestiller igjen fra den luring side !
Order nr 519192299

Odpowiedź od Lookfantastic
No compren en esta tienda🤬🤬🤬. Es una estafa total. Encargue unos tratamientos para el pelo y nunca llegaron. Contacte con ellos y siempre me respondio una persona distinta. No recibí dinero de vuelta. Le llegó a mi antigua dirección una caja destrozada. Es una vergüenza.

Odpowiedź od Lookfantastic
Fikk skadet vare I posten. Tok kontakt og en stund senere var nummer vare I postkassen
Kjempebra

Odpowiedź od Lookfantastic
Fikk problemer med rabattkode innløsningen, forsøkte å få refundert pengene umiddelbart etter handelen gikk gjennom. Får ikke pengene tilbake fordi produktet har allerede ''blitt sendt ut''. Igjen, 5 minutter etter handelen gikk gjennom kl 23:00 så påstår lookfantastic at produktet er blitt sendt ut, for noe tull. Jeg vil ha pengene tilbake...

OBS PÅ TOLLAVGIFT!!
Posten säger att jag måste betala 500 kr i toll trots att jag beställde varor till 1500 kr hos er. Står ingenstans när man beställer att man måste betala detta. Står endast ”gratis frakt när du beställer över 1000 kr” framkommer inte heller att varor skickas från utlandet, utan det är info man måste ta reda på själv. Sjukt dåligt då jag trodde att jag sparade pengar men istället hade jag lika gärna kunnat köpt dessa varor billigare hemma!!
Dessutom så saknas det en vara i ordern, en vara som jag definitivt inte ska betala någon tull eller frakt för när den nu kommer.

Odpowiedź od Lookfantastic
Det var lett å bestille varen.
En ting som dere jan se på er måten som man fyller opp skjema. Det er et par ekstra rubrikker..

Odpowiedź od Lookfantastic
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.