Fitnessdigital Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Fitness Digital. De bestelling verliep heel duidelijk en vlot, zowel de betaling als de levering. Ook de communicatie rond de levering was uitstekend.... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vlotte site en betaling. Het pakket kwam licht beschadigd toe, maar de inhoud was voldoende ingepakt en beschermde het toestel netjes. De opbouw neemt wat tijd in beslag, maar was relatief mak... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Scherpe prijzen op tal van sportartikelen. Nergens zo goedkoop de Polar V800 gevonden. Super snelle levering: donderdagochtend besteld, de dag erna in huis! Fijn dat je je pakket via DHL kan laten l... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Levertijd was iets langer dan aangegeven. Geen gereedschap voor montage in verpakking (had er volgens productpapieren wel bij moeten zitten) Apparaat geheel naar wens. Goede prijs/kwaliteitverhoudin... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 19

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Scherpe prijzen en speed levering

Super snelle levering: donderdagochtend besteld, de dag erna in huis! Fijn dat je je pakket via DHL kan laten leveren op een ophaalpunt ipv thuis.
Echte aanrader!!!

18 maja 2018

Top top top

Top top top ! De levering ging voor maandagavond zijn en de vrijdag morgen nog voor het weekend lag het bij mij op tafel . Ik had de woensdag besteld ! Voor herhaling vatbaar !

1 marca 2018

Meer dan top

Meer dan top ! De vrijdag besteld, normaal voorzien voor de dinsdag volgens de bevestigingsmail en werd zelf de maandagmorgen geleverd ! Sneller kan niet ! Méér dan tevreden en dit was al niet de eerste keer :-)

23 lutego 2018
Oceniono na 1 z 5

Ordernummer 1067358 dd 28/09/2017 nog steeds niet geleverd

Op 28.09.2017 doe ik een bestelling van : "Adidas 6ft - 180cm (25mm) Rechte Halterstang" met de vermelding : "Levertijd: Op dit moment is één of meer van de door u bestelde producten niet op voorraad. Wij wachten op informatie van de leverancier over de verwachte leveringsdatum in ons magazijn. Zodra de voorraad binnen is wordt uw bestelling verwerkt en verstuurd."
Op 06.10.2017 doe ik een email wanneer ik mijn bestelling mag verwachten. hierop hun antwoord op 09.10.2017 :"Als het goed is kunnen wij de Adidas 6ft - 180cm (25mm) Rechte Halterstang vandaag of morgen gaan versturen. Vervolgens levering in drie werkdagen met GLS. U ontvangt automatisch een email wanneer de bestelling uit ons magazijn vertrekt. Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij het graag."
NIET DUS, tot op heden 12.10.2017 heb ik nog steeds niets gehoord of gezien van mijn bestelling. Heb dus terug een email gedaan en ook een telefoontje maar dit konden ze niet beantwoorden wegens inventaris !!!!????

12 października 2017
Oceniono na 2 z 5

leveren

ik dacht niet op afspraak leveren ,dat is een grap , tot nu , mijn speedbike moest vrijdag 15/07 /16 geleverd worden door dashser en die zouden dat via telefoon bevestigen ,tot vandaag niets gehoord van dashser , het probleem is dat ge van fitnessdigitaal geen track en trace krijgt ook geen volgnummer zodat ge met dachser contact kunt opnemen , uiteindelijk is fitnessdigitaal verantwoordelijk dat de levering correct verloopt, ge moet tenslotte aan hun betalen , ik heb om 13 uur een mail naar hun gestuurd en geen reactie gekregen

15 lipca 2016
Oceniono na 2 z 5

Geen antwoord op mail en vragen aan expert

Ze geven wel een korting van 5% indien je je bestelling niet volledig afmaakt, maar antwoorden op mail of op vragen aan expert blijven uit.
Een kwartier na het inbrengen van de review had ik antwoord. Toeval ?

22 lipca 2015

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej