Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Fitness Digital. De bestelling verliep heel duidelijk en vlot, zowel de betaling als de levering. Ook de communicatie rond de levering was uitstekend.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het is al de tweede keer dat ik daar een fitnesstoestel bestel en het is een heel goed en betrouwbaar bedrijf. De levering ging altijd heel vlot. Alles is ook correct afgehandeld. Geen negatieve pu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Scherpe prijzen op tal van sportartikelen. Nergens zo goedkoop de Polar V800 gevonden. Super snelle levering: donderdagochtend besteld, de dag erna in huis! Fijn dat je je pakket via DHL kan laten l... Zobacz więcej
Ik ben al bijna 4 weken aan het wachten op mijn levering. Zending bestaat uit 2 delen waarvan ik er 1 geleverd heb gekregen na 2 weken. Ik kan hier helemaal niks mee omdat het 2e deel nodig is. I... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dane kontaktowe
Avda. de Los Olmos 1, Edif. Inbisa D4, Of. 015, 01013, Vitoria-Gasteiz (Alava), 01013, Vitoria, Hiszpania
- 038081341
- klantenservice.be@fitnessdigital.be
- nl.fitnessdigital.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Alles verliep naar wens
Alles verliep naar wens. Product stevig verpakt. Tevreden

Odpowiedź od Fitnessdigital
Correcte prijs en goede levering
Correcte prijs en goede levering. Tevreden klant!

SCHANDALIGE KLANTENSERVICE!!
Zelfs 1 ster is veel te veel!! Mijn smart bike was na 2 maand stuk gegaan. Na vele mails en telefoons is er na 3 maand nog steeds niets gebeurd. Ze sturen u van kastje naar de muur tussen hun en de technische dienst. Veel beloven maar niets doen!! Als je toestel stuk is, hoor je niets van hun buiten wat mails en daar blijft het bij! SCHANDALIGE KLANTENSERVICE!!!!

Reebok FR20z Floatride Loopband
Top service
Vlotte samenwerking
Correct product: Loopband merk Reebok FR20z Floatride Loopband
Werkt super!
Zeker aan te raden!

Odpowiedź od Fitnessdigital
De slechtste klantervaring en service…
De slechtste klantervaring en service ooit!
Ik bestelde een crosstrainer, maar in plaats daarvan kreeg ik een enorme loopband van 200 kg! Ze hebben hem zelfs naar het verkeerde adres gestuurd en ik moest het met de koerier regelen.
Ik heb diezelfde dag nog contact opgenomen met de klantenservice en ze beloofden dat iemand hem zou komen ophalen. Ik heb mijn werk- en privéplannen hiervoor omgegooid!
Om een onderdeel van de machine te beschermen, die meer dan 90 kg weegt en de computer bevat, moest ik hem naar de tweede verdieping dragen om hem te beschermen tegen de regen.
Ik heb ze een e-mail gestuurd en alles is gedocumenteerd, maar er is niets gedaan. Op 30 december verzekerden ze me dat er op 31 of 1 januari iemand zou komen. Ik moest een andere werkdag annuleren en mijn plannen opnieuw - stel je dat eens voor!
Ze waarschuwden me zelfs dat als het pakket niet in goede staat werd geretourneerd, ik mijn restitutie zou kunnen verliezen!
Nu zit ik met:
- Geen cardio-apparaat, wat bedoeld was als kerstcadeau.
- De stress van het mogelijk verliezen van mijn restitutie.
- Twee geannuleerde werkdagen.
- Mijn plannen voor Kerstmis en Nieuwjaar zijn verpest door hun valse beloftes.
- Een enorme pakketdoos staat al wekenlang naast de hoofdingang van het gebouw!
Wie gaat mij hiervoor compenseren? Kom alsjeblieft je artikel ophalen, geef me je restitutie en laat me met rust!
Jullie zijn de slechtste ooit

Loopband gekocht
Loopband gekocht, goedkoopst bij Fitnessdigital. Site heeft ook veel informatie. Altijd spanned om zo'n duur stuk thuis geleverd te krijgen, maar de Fedex chauffeur hielp hem zelfs binnen dragen.

Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering.
Alles was zoals verwacht. Top product!

Odpowiedź od Fitnessdigital
Eerste aankoop was een succes!
Omwille van een zwaar ongeval een compex sp8 besteld op fitnessdigitale. Op de moment van de aankoop was er een korting en maakte de stap. Een dure aankoop is altijd spannend, en zeker wanneer je nog niet besteld hebt op een website die je niet kent. Bij de bestelling kreeg ik direct via email een duidelijke uitleg met welke bezorger het geleverd ging worden en wanneer. Dit werkte perfect en het was zelfs 2 dagen vroeger dan afgesproken. Voor mij was dit een succes! Doe zo verder.

Odpowiedź od Fitnessdigital
Stevig materiaal met goede prijs
Vlotte site en betaling.
Het pakket kwam licht beschadigd toe, maar de inhoud was voldoende ingepakt en beschermde het toestel netjes.
De opbouw neemt wat tijd in beslag, maar was relatief makkelijk. Het apparaat is stevig en oogt ook mooi.
Enkel de levering was wat minder, waar dachser helemaal niet in het uur hebben geleverd dat aangegeven was. Ipv 14u zoals afgesproken zijn ze rond 17u geweest.

Odpowiedź od Fitnessdigital
Een kwalitatieve hometrainer voor een zeer scherpe prijs!
De bestelling en betaling online verliep vlot.
De levertijd was zoals aangekondigd en goed verzorgd (de verpakking van 35 kg was goed vastgemaakt in het laadruim van de vrachtwagen en het colli werd op de deurdrempel afgeleverd. Er zat een duidelijke montagehandleiding en -materiaal in de verpakking en alle onderdelen waren aanwezig. (Er is zelfs een link naar een montagevideo online).
Het toestel doet perfect wat in de handleiding wordt beschreven. Ik heb er intussen 77km op getraind en dat verliep allemaal goed. Super ! 😙

Odpowiedź od Fitnessdigital
Vlotte levering en product zoals…
Vlotte levering en product zoals omschreven.
Duidelijke communicatie.

Zeer goed toestel
Zeer goed toestel
Prijs/kwaliteit zeer goed en nergens zelfde merk goedkoper te vinden
Service en contact zeer goed
Zeer snelle levering

Een trainingsbank gekocht van Adidas
Een trainingsbank gekocht van Adidas. Correct geleverd en alles m.b.t. de installatie zat erbij. Geen klachten!

Oplichters
Wat een slecht bedrijf! Ik heb een crosstrainer gekocht. De eerste kwam beschadigd aan en moest ik weigeren. De tweede is na enkele maanden kapot gegaan en volgens hun eigen tech support niet meer te repareren. Er werd een terugbetaling beloofd, maar vervolgens hoor ik ineens niks meer van ze. Ik ga het nu via mijn rechtsbijstandverzekering moeten proberen.

Uitmuntend
Informeert zeer goed, komen afspraken na >informeren klant gericht >top

Odpowiedź od Fitnessdigital
Zeer slechte service na verkoop
Heb enkele jaren geleden een BH Loopband aangeschaft, dit loopvlak is nu in een slechte staat (gebarsten binnenin), hoe het komt weet niemand, en ook niemand wil me helpen. Steeds krijg ik antwoord, 'gelieve contact op te nemen met een bepaalde service, die dan weer een ander adres geven, en nooit iemand die dus kan helpen en steeds het probleem afwimpelen. Zeer slechte na service dus

Tegenvallende service
Allereerst wordt levering niet bezorgd op afgesproken dag, onnodig voor thuis gebleven. Kan gebeuren, fout lag bij transporteur. Vervolgens alle drie de verpakkingen beschadigd, waaronder ook een beschadigde mat die gratis bij product werd geleverd. Ter compensatie kreeg ik €15 aangeboden. Kon ik een nieuwe mat kopen voor €50. Principe is natuurlijk dat wanneer je een nieuw product beschadigd geleverd krijgt je gewoon een nieuw product hoort te krijgen, dat is toch geen vreemd verzoek. Blijkbaar wel voor de klantenservice van fitnessdigital.

Odpowiedź od Fitnessdigital
krijg geen verbinding e mail altijd…four
krijg geen verbinding e mail altijd fout

Doświadczenie Trustpilot