Å ringe kl 1600 på fredag for å avlyse time tidlig på lørdag ER MEGET DÅRLIG KUNDEBEHANDLING. Er du, slik som jeg, avhengig av å få gjennomført time, så tenk deg om! Finnes mange andre der ute som... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Klippet meg der for et par dager siden og jeg syntes prisen man betaler for en herreklipp ikke er verdt det. De gjorde meg dirty og jeg blir mobbet på skolen pga den nye hårfrisyren min, så det blir c... Zobacz więcej
Nikita har en polisi hvor man blir prakket på shampo og balsam. Ikke minst tvunget til å bestille ny time når du har klippet deg. HELT FORKASTELIG. De virker sure om du sier nei takk. Ente med å bli l... Zobacz więcej
Heidi F. hos Nikita på Tasta senteret er min yndlings frisør. Alltid fornøyd etter besøk hos henne. Hun klarer å stripe håret mitt sånn at etterveksten ser naturlig ut når den kommer ut. Jeg har gansk... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bestill frisørtime, kjøp hårprodukter, hudpleie og makeup. Få eksperthjelp av Nikitas dyktige frisører. Les og bli inspirert av vår blogg.
Dane kontaktowe
Solheimveien 85, 1473, Lørenskog, Norwegia
- nikita.no
Inni użytkownicy przeglądali również
Elendig
Elendig. Dama gjorde ikke hva jeg spurte om i det hele tatt, det endte med at jeg måtte gå ut av salongen seene ut som en skamkliptperson
Dårlig frisør damen bestemte alt og jeg…
Dårlig frisør damen bestemte alt og jeg fikk ikke lov til å få den frisyren jeg ville ha + hun hadde en stygg dialekt
Kom 6 minutter for sent, ble bedt om å bare gå
Kom 6 minutter for sent til timen på byporten i Oslo, fikk da beskjed om at det ble for mye stress for frisøren å klippe meg og hun avlyste timen. Elendig service
Jeg hadde bestilt time på nett
Jeg hadde bestilt time på nett. Og sent på dagen før timen min (jeg hadde time på en fredag) ringer det en dame og lurer på om det er greit for meg å komme til en lærling istedet, da svarer jeg nei, det er det ikke, jeg skulle stripe det blondt, så det turte jeg ikke svarte jeg damen. Da sa hun at frisøren jeg hadde valgt ikke hadde tid nok til meg! Da svarer jeg at da skulle jo ikke den timen jeg booket vært tilgjengelig for valgt behandling. Da sier hun at det var to timer som var satt opp så han hadde jo tid til å evt ta halve håret mitt også kunne lærlingen ta resten! Er det mulig! Jeg spurte om hun var morsom! Svarte at det var helt uaktuelt! Da sa hun at jeg kunne få time en annen dag, da sier jeg at jeg har da booket den timen før helgen for en grunn. Ja, da kunne hun ikke hjelpe meg! Så da ble jeg nødt til å avbestille timen og hive meg rundt og finne en annen frisør som hadde ledig tid på så kort varsel. Ikke enkelt. Elendig service. Hun beklaget ingenting. Kommer ikke til å dra dit igjen. Og absolutt ikke anbefale de til noen.
Jeg kjøpte dette til damen min og hun…
Jeg kjøpte dette til damen min og hun elsker det
Har mixi klipp og mørkt hår med mye…
Har mixi klipp og mørkt hår med mye grått i. Jeg ville begynne med striper og grå/kald korreksjon igjen etter 6 mnd uten. Bestilte time til Klipp/kur/striper pakke hos lærling. Fikk striper men de var med gulfarge. Dette ble værre etter 1-2 uker ig klagde. Fikk gratis korreksjon som skulle gi grå farge og bare bli bittelitt mørkere. Resultatet ble nesten sort farge. Har vasket håret masse og fargen sitter fortsatt! Det må nevnes at jeg de siste 10 årene kun har gått til lærling (andre salonger) med veiledning underveis og alltid vært fornøyd. Aldri mere Nikita. Styr langt unna!!
De lokker med gode tilbud men prisen…
De lokker med gode tilbud men prisen blir en helt anen under veis, hvis du velger noe av det de foreslår mens de holder på. I tillegg til meget dårlig arbeid.
Skulle hatt klipp, striper og kur av lærling til 999kr, fikk striper og kur (ingen klipp) til 2219kr!!!
Sår hodebunn etter behandling! Grå toner i håret, når det skulle vært blondt. Fikk tilbud om «gratis» klipp, men takket nei, turde rett og slett ikke la lærling gjøre mer. (Satt der i 5 timer!) Må til en anen frisør og betale for klipp nå i ettertid. Dette ble ett DYRT feiltrinn, ikke et godt tilbud!
Det er en fantastisk opplevelse å…
Det er en fantastisk opplevelse å klippe seg hos Matthita K på Nikita Manglerud senter. Hun er fantastisk, jeg viste henne et bilde og hun klippet en identisk frisyre, har aldri vert så fornøyd med en frisør noen gang. Hun har et fantastisk talent.
Liss <3
Mannen min hadde spart håret sitt i 6…
Mannen min hadde spart håret sitt i 6 mnd fordi han ønsker å ha lengde på håret og ringte rundt og hørte med salonger om de kunne klippe lengde på mann, for det er vist litt vanskelig . Flere var ærlige og sa nei det er vi ikke så gode på, Nikita sa at det skulle de få til. Frisøren brukte 10 min på å klippe han, og han var så kort på håret som han ikke har vært på 11 år. Vi ble sjokkert begge to. Frisøren fikk også en grundig detaljert forklaring i forkant. Kommer aldri til å bruke Nikita igjen og skal be alle vi kjenner om å styre unna. Det er den værste klippen jeg har observert. Vi er ordentlig lei oss.
Utrolig dyktige frisører
Utrolig dyktige frisører! Veldig fornøyd etter en klipp der😀
Ikke veldig overbevist
Bestilte time for farge, klipp og kur. De farget håret mitt den brunfargen fargen jeg ville ha, men stod i over 10 minutter og diskuterte håret mitt inne på bakrommet. Skylte ut fargen igjen men fikk ikke noe kur. De brukte under 5 minutter på å klippe håret mitt og følte ikke at det ble gjort noe særlig grundig. I tillegg så var det masse hårfarge som de ikke fjernet fra toppen i pannen min der med hårfestet, måtte selv stå i flere minutter å skrubbe når jeg var komt hjem. Var billig behandling, men kommer nok ikke til å gå her flere ganger
Alltid veldig fornøyd på Nikita Tveita
Alltid veldig fornøyd på Nikita Tveita! Har skjedd at jeg har måttet dra tilbake kanskje 2 av 10 ganger for å rette opp i noen små feil, men det har de rettet opp i kjapt og enkelt, uten å ha måttet betale noe ekstra.
Jeg ønsket å stripe håret mitt og…
Jeg ønsket å stripe håret mitt og bestilte time for striping og kommer ut med blondt hår når jeg har sort hår..... Jeg ville ha brune striper men fikk ikke noe i nærheten av det. Fikk en ny time men ble ikke noe bedre. Betalte 2000kr og hater håret mitt
Værste frisør ever
Værste frisør ever. Fortalte hva jeg ikke ville ha, og siden jeg bruker høreapparat ville jeg ha hår over ørene, endte opp med hva jeg sa jeg IKKE ville ha . Kort frisyre og ikke ett hårstrå som dekket ørene. Enten må hun ha vært blind eller dårlig hørsel. Hadde jeg ikke blitt så satt ut hadde jeg nektet og betale. Men måtte bare ut og puste og roe meg ned.
Bra kundeservice.
Bra kundeservice.
Rask levering og hurtig, effektiv og løsningsorientert håndtering av reklamasjoner.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.