Å ringe kl 1600 på fredag for å avlyse time tidlig på lørdag ER MEGET DÅRLIG KUNDEBEHANDLING. Er du, slik som jeg, avhengig av å få gjennomført time, så tenk deg om! Finnes mange andre der ute som... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Klippet meg der for et par dager siden og jeg syntes prisen man betaler for en herreklipp ikke er verdt det. De gjorde meg dirty og jeg blir mobbet på skolen pga den nye hårfrisyren min, så det blir c... Zobacz więcej
Nikita har en polisi hvor man blir prakket på shampo og balsam. Ikke minst tvunget til å bestille ny time når du har klippet deg. HELT FORKASTELIG. De virker sure om du sier nei takk. Ente med å bli l... Zobacz więcej
Heidi F. hos Nikita på Tasta senteret er min yndlings frisør. Alltid fornøyd etter besøk hos henne. Hun klarer å stripe håret mitt sånn at etterveksten ser naturlig ut når den kommer ut. Jeg har gansk... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bestill frisørtime, kjøp hårprodukter, hudpleie og makeup. Få eksperthjelp av Nikitas dyktige frisører. Les og bli inspirert av vår blogg.
Dane kontaktowe
Solheimveien 85, 1473, Lørenskog, Norwegia
- nikita.no
Inni użytkownicy przeglądali również
Ingen betjening (service)!
Ingen betjening (service)!
Opplevde at ingen hos Nikita ved Sirkus kjøpesenter prioriterte å betjene kassen slik at jeg kunne betale for hårproduktene jeg hadde valgt og satt fram på disken. Dette til tross for at den ansatte var klar over min tilstedeværelse. Dette er en arrogant og uakseptabel oppførsel i en virksomhet som lever av sine kunder.
jeg var å klipper meg for noen dager…
jeg var å klippet meg for noen dager siden, da både frisøren vet at jeg ikke skulle ha det kort og selv ba om å ikke klippe mye slik at jeg ikke fikk kort, men gjor de det, nei. De klippet mye mye mer at jeg må bruke hele lønnen min for å sette inn hair extentions. denne frisørern anbefales ikke.
Styr unna Nikita Sandejord
Gikk inn m mørk blodt hår og skulle få noen tynne lyse striper i det.
Helt forferdelig resultat: nærmest gråhåret over hele hodet! Men full pris skulle de ha, selv om de måtte erkjenne at resultat ikke var bra! Rett hjem for å farge håret! Og 3 timer brukte de på denne ødeleggelsen..
Anbefales ikke!!!!
Ekstremt missfornøyd
Jeg fikk time for og gjevne ut blond fargen min. De skulle da få håret mindre gult i lengdene. Jeg endte opp med mørkegrått, lilla og grønt hår, de knakk også håret mitt rundt hele…og i tillegg var det en lærling som gjorde det noe jeg ikke fikk beskjed om i det hele tatt!!!!
Jeg så ikke ut på håret i det hele tatt. valgte da og dra til en annen frisør dagen etterpå, hvor de da sa at håret mitt var ødelagt og at de ikke skjønte hvordan frisøren kunne sende meg ut av salongen sånn. Jeg ringte til frisøren for og få tilbake pengene. Men får da kun tilbake halvparten fordi jeg gikk til en annen frisør! Men hvem i huleste tørr og gå tilbake til den samme frisøren som ikke i nærheten gir deg det resultatet du blir fortalt at du skal få, pluss knekker av deg så mye hår, Også i tillegg ikke informere at det er en lærling som gjør håret!!! Jeg opplevde at de ansatte var lite kundevennlige. Vil også få med at alle reiste før jeg var ferdig med håret, så jeg var igjen med lærlingen så ingen «utdannet» frisør var igjen for og se hvordan det ferdige resultatet blei! Vil ikke anbefale dette stede!
Ble skamklippet på Nikita Kolbotn 15
Ble skamklippet på Nikita Kolbotn 15. mai. Så dårlig var det at jeg måtte rette opp frisyren hos en annen frisør i dag. Klaget til hovedkontoret og fikk meget uvennlig response.
Skulle ha mullet, kom ut med skinna sider helt bak i nakken og sosse pannelugg.
Mannen min gikk inn for å klippe mullet, kom ut med en fade typ klipp. Han ble spurt om han ville at sidene skulle være korte i nakken og han sa ja, uten å forstå hvor LANGT bak hun tok de, hun forklarte heller ikke at hvis dette gjøres så kommer han ikke til å få det som på bildet. Altså hvorfor klippe en frisyre du aldri har gjort før? Kommer desverre aldri tilbake igjen.
Brukte 3 og en halv time(!) på å stripe…
Nikita Nordbyen kjøpesenter - Larvik: Brukte 3 og en halv time(!) på å stripe i folie ettervekst på relativt tynt hår - frisør blandet bevisst ikke nok blekningsmiddel (timebetalt) Måtte blande 4 ganger. Prøvde iherdig å prakke på meg en glossing for å skvise ut de ekstra 3-400,- tre ganger sa jeg nei jeg har aldri benyttet meg av det og jeg skal ikke måtte trenge det (frisøren nevnte at det kunne hende det ble litt oransje) altså, det skal IKKE være mulig at det blir oransje med foliestriper, for en erfaren frisør følger med på virkningstid og sjekker i folien underveis! SELVFØLGELIG ble det tilslutt glossing - etter vasken og etter å ha fønet håret. Da endte det med fire timer i frisørstolen. Da jeg fikk se et stort oransjeparti i bakhodet, beklaget ikke frisøren seg en eneste gang! Hun sa det ikke kom til å synes så godt?? Jeg måtte be om å få rettet det opp/korrigert det og da tok hun den glossingen. Hele greia kom på 2980,-. Før i tiden da jeg stripet håret tok det 1 og en halv time, MAKS 2 timer m klipp. Og det kostet aldri over 2000. Pluss for kjempefin klipp og tilslutt fine striper, men nei en opplevelse jeg ville vært foruten og drar aldri hit igjen.
no candition after coloring
no candition after coloring , spoty coloring . I came out with lots of grey hair and so dry . snobbish attitude and careless . ridiculous prices for a crappy job they do . I got the worst hair cut , I went to another hair Salon and paid more to correct it . and their coffee is like bathwater . this should be illegal
Jeg er utdannet frisør og jeg skulle…
Jeg er utdannet frisør og jeg skulle sklippe meg, på madla amfi avdelingen på nikita forklarte jeg til *hun somat den skulle være virket seriøs* jeg spurte lærlingen om hun var trygg på å gjøre det satte meg i stolen og vippps, så var hele håret mitt borte jeg måtte be henne stoppe, å si til henne at hun har mye MYYE å lære, da kom de andre frisørene og vi snakket fagspråk men de skylte på meg og at graderringen skulle være så høy når jeg spesifikt hadde saagt den skulle være lav.
latterlig plass men latterlige priser
Nikita Metro
Var innom Nikita Metro i går for å bestille time, evt få ordnet håret der og da. Det var ingen kunder i salongen og en ansatt satt delvis bak et forheng med beina på en stol, Hun tittet så vidt frem, men viste ingen tegn til å komme til disken og snakke med meg, ventet en liten stund, men måtte bare gå. Ikke rart det er tomt for kunder her med slik kundebehandling.
Jeg dro til Nikita på Storo senter for å farge håret
Jeg dro til Nikita på Storo senter for farge håret litt mørkere.Det ble sagt klart og tydelig til frisøren at jeg ønsket at håret skulle bli mer mørkebrunt - ikke svart for da blir hårfargen veldig unaturlig.Frisøren kom med et fargekart og pekte på en farge.Jeg sa at den blir for mørk, så pekte hun på enda en farge.Igjen,sa jeg at det blir for mørkt.Tilslutt så havnet vi på en farge vi tenkte kom til å bli mørkebrunt men det endte med KULLSVART hår.Håret ser rett og slett ut som en parykk selv etter 4 hårvaskerJeg fikk hverken beklagelser eller kompensasjon til tross for at jeg uttrykte misnøye.
Misfornøyd 100%
Mitt hår var litt gult, litt bondt, og en mørk etter vekst. Jeg spurte om de kunne fikse håret litt mørkt på toppet og resten blondt. Jeg endte med å gå derfra brunette. Jeg har aldri vært brunette før så dette var et sjokk for meg. Jeg spurte hvorfor de gjorde meg brunette, og de sa de måtte det for håret mitt kunne ikke fikses. Dette fikk jeg ikke informert om. De sa da jeg lagde en time at det kunne fikses. Jeg er 100% misfornøyd med kundebehandlingen. Veldig skuffet.
Kaja fra Nikita hair Tønsberg er helt…
Kaja fra Nikita hair Tønsberg er helt vidunderlig flink! Hun ga meg alt jeg spurte om og klippet håret akkuratt som jeg hadde lyst på:D Kommer nok hit flere ganger!!
Skulle ha 499 for barneklinikken av en…
Skulle ha 499 for barneklinikken av en 11 måneder gutt. Å av en lærling. Aldri sette foten min i en så uhyggelig søple butikk igjen.
Nikita Jessheim Storsenter :-(
Denne anmeldelsen gjelder Nikita Jessheim, på Jessheim Storsenter.
Fra jeg tok kontakt med salongen på telefon , opplevde jeg å være til bry for dem når jeg stilte helt vanlige spørsmål om bl.a. pris . Likevel tok jeg motet til meg og møtte opp til en time her. Da jeg ankom salongen, ble jeg fortsatt møtt på en uhyggelig måte og de stilte så mange spørsmål til meg at en skulle tro det var jeg som var «eksperten». Jeg ble rett og slett oppgitt og sa jeg ikke ville ha den bestilte timen hos dem .
Jeg dro da rett til HAIRPORT, som lå like rundt hjørnet for denne salongen, på samme kjøpesenter. Der fikk jeg både profesjonell og rimeligere hjelp og ble møtt på en imøtekommende og hyggelig måte. Ble veldig fornøyd med timen her! Og kommer derfor til å gå tilbake å få frisørhjelp ved Hairport, Jessheim Storsenter.
Noreen er magisk!
Noreen er magisk! Hun finner farge som passer meg, klipper og styler perfekt, og hodemassasje/kur er til å sovne av! Jeg har brukt hun i flere år på Metro, og endelig har hun åpnet ny på Lillestrøm, som jeg kommer til å støtte 100% I tillegg til å være dyktig i faget sitt, er hun også lugn, fin & koselig å prate med.
Insane haircut.
Nikita Bryn
De ødelegge håret mitt og klippet det alt for kort. Jeg skal aldri til bake
Nikita frisør City Syd
Ble klippet av en faglig flink frisør og er fornøyd med klipp av både hår og skjegg. La imidlertid merke til de to andre som var på jobb som ikke tok noe av kundebehandlingen samt andre gjøremål mens jeg ble klippet. Dette førte til at frisøren som klippet meg ble heftet med både fysisk kundeheandling, samt over telefon, 7-8 ganger under min klipp. Flere kunder forlot også salongen i mangel på kundebehandling i de 30 minuttene jeg satt der. Dette var den nyansatte frisøren som klippet meg også tydelig frustrert over. Samboeren har også opplevd lignende tidligere og har sluttet å gå der. Dette var nok også siste gang jeg la igjen penger på Nikita frisør city syd.
Fikk et sentertilbud her på Sortland
Fikk et sentertilbud her på Sortland, 189kr for form og farge av bryn….tenkte at dette måtte jeg ta i på. Angrer på det, og gjør det ikke igjen. Møtt av en ung herremann, ble bedt om å sette meg i en stol, han spurte hva jeg ønsket i dag, form og farge svarte jeg, så begynte han, nappet litt hår her og der, prøvde å spesifisere hvor jeg ville han skulle ta, men fikk ikke svar, og ikke tok han der jeg ba om heller. Gikk i så fall ut med en litt så der følelse. Kom hjem og så at brynene ikke var like i det hele tatt, de lyse småhårene satt igjen + flere fargede, ikke var fargen fjernet fra brynene. Trodde sånne tilbud skulle lokke folk, ikke skremme dem bort fra bedriften.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.