Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Å ringe kl 1600 på fredag for å avlyse time tidlig på lørdag ER MEGET DÅRLIG KUNDEBEHANDLING. Er du, slik som jeg, avhengig av å få gjennomført time, så tenk deg om! Finnes mange andre der ute som... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Klippet meg der for et par dager siden og jeg syntes prisen man betaler for en herreklipp ikke er verdt det. De gjorde meg dirty og jeg blir mobbet på skolen pga den nye hårfrisyren min, så det blir c... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Nikita har en polisi hvor man blir prakket på shampo og balsam. Ikke minst tvunget til å bestille ny time når du har klippet deg. HELT FORKASTELIG. De virker sure om du sier nei takk. Ente med å bli l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heidi F. hos Nikita på Tasta senteret er min yndlings frisør. Alltid fornøyd etter besøk hos henne. Hun klarer å stripe håret mitt sånn at etterveksten ser naturlig ut når den kommer ut. Jeg har gansk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami do włosów
  2. Fryzjer dla obu płci
  3. Fryzjer

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Bestill frisørtime, kjøp hårprodukter, hudpleie og makeup. Få eksperthjelp av Nikitas dyktige frisører. Les og bli inspirert av vår blogg.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Nydelig frisørsalong

Nydelig frisørsalong, med dyktige og hyggelige ansatte! Man føler seg fantastisk godt ivaretatt!

En spesiell takk til, Sandra, som er min faste frisør, og får håret mitt til å bli som mitt fineste klesplagg hver gang!

Anbefales!

10 grudnia 2024

Nikita Tøyen Torg,

Jeg er så fornøyd med Nikita på Tøyen Torg.
Og da spesielt Sandra!
Flink med klipp, farge og styling.
Alltid behagelig, interessert, imøtekommende og dyktig!
Anbefales!

6 grudnia 2024

Anbefaler sterkt å styre unna Nikita på City Syd i Trondheim

Anbefaler sterkt å styre unna Nikita på City Syd i Trondheim

Ble skamklipt av en av frisørene som har jobbet lenge som frisør og frisørens holdning var veldig negativ. Det var vanskelig for den å få gjennomført det jeg hadde forespurt om på telefon. Jeg fikk en allerede brukt kappe med masse hår på og spurte om å få en ny, men jeg skulle bare nøye meg med det. Frisøren snakket på en nedlatende måte og var ganske passiv-aggressiv. Det endte med at den ikke orket å gjøre jobben sin og ikke ønsket å gjøre seg ferdig, så jeg måtte gå til en annen frisørsalong for å gjøre ferdig klippen. Aner ikke hvorfor denne frisøren oppførte seg slik, da jeg verken hadde gjort eller sagt noe som skulle tilsi at noen kunne ha en slik atferd fra starten av.

Da jeg tok opp dette med hovedkontoret til Nikita, så formidlet de at de ikke var interessert i kundens klager, de ville kun høre på frisør og leder i salongen. De sendte autogenererte svar på mail for å vise hvor mye de brydde seg.

Når salongen har et slikt lederskap og ikke slår ned på slik atferd og viser tydelig hvordan de ser på kunder, så vil jeg igjen anbefale folk å styre unna. Har aldri opplevd så dårlig service på en salong før. Salongen jeg var hos rett etterpå, kunne bekrefte at det var et dårlig arbeide.

Så finn heller en salong som bryr seg om kunden og som klarer å etterleve mottoet de har om at "ditt hår er vår lidenskap". Det er vel mer som at "Kommer du hit, så skal du få lide".

21 października 2024

Hårklipp krøller

Hårklipp krøller. Det ble litt skjevt/ujevnt klippet. Bestilte justering/reklamasjon innen ei uke. Det ble ikke bedre, bare kortere.. Kom tilbake tredje gang i dag, til en annen frisør. Hun så over frisyren og sa at hun ikke kunne se at håret var lengre noen steder på den ene siden av hodet i forhold til på samme sted på den andre siden av hodet. Når jeg viste henne steder jeg selv kjente håret var lengre, så hun etter og fant et sted det var litt lengre. Etter dette fant jeg fremdeles ujevnheter. Fikk til svar at hun ikke kunne se problemet. Jeg følte meg da avvist. Og sa at da er det vel ikke mer her å gjøre når jeg ikke kommer noen vei med å si fra om ujevnhet. Hun tilbød meg ikke å ordne og style håret etter klippen. Det var klippet tørt, og krøllene var greid ut og det er ikke sånn jeg pleier å ha håret... Jeg måtte spørre om hun kunne ha litt vann i det, så krøllene mine fikk komme fram. Det var et hint om at jeg ønsket å få stylet håret før jeg forlot salongen. Hun gikk lett over med en sprayflaske, men det ble ikke nok vann til at jeg fikk krøllene fram. Hun tilbød fremdeles ikke lett styling. Jeg følte at hun var sint på meg.. Det var bare å reise seg og komme seg hjem for å style håret selv skjønte jeg. Ved kassen, fikk jeg beskjed om at jeg kunne kontakte frisøren som først hadde klippet meg. Jeg sa da at det er vel ingen vits, for den første frisøren hadde jo allerede gjort justering og tatt det videre til en annen frisør og jeg hadde jo likevel ikke blitt hørt på/forstått.. Elendig service ved dette siste besøket... Jeg måtte dra hjem og style håret selv etter tørrklipp denne fredags ettermiddagen. Gikk innom en butikk før jeg dro hjem og fikk noen blikk på håret, ja. Jeg drar aldri mer i den salongen og klipper meg. Ja, aldri mer en Nikita frisør tenker jeg her og nå.

25 października 2024

Byporten

Byporten, Oslo.
Gikk til frisør for å ordne hår før bryllup og trodde jeg skulle grine mens jeg satt der. Frisøren hadde på ingen måte kompetanse og jeg trodde det var skjult kamera. Kollegaen til frisøren spurte om jeg var fornøyd da jeg skulle betale, men jeg turte ikke si i fra at jeg skulle rett hjem for å dusje og ordne håret selv for å rekke bryllupet. Styr unna!!!!!

14 września 2024

elsker nikita østervåg

drar til en hyggelig jente som heter ella på østervåg. vært fast der i ca 1 år og er superfornøyd😍alltid gøye samtaler og hun får til håret mitt perfekt. hun kan det hun holder på med og hva som passer best for håret ditt

24 września 2024

IKKE BRUK Nikita Hair i Sandefjord

IKKE BRUK Nikita Hair i Sandefjord!
Jeg har langt lyst hår og skulle ha bare litt mørkt i bunnen. Det var en fryktelig opplevelse, med en farging som var milevis fra det jeg hadde bestilt. Og selv om de tilbød seg å få min egen farge tilbake igjen dagen etter, ble dette heller ikke bedre. Resultatet var at hele håret ble kommunefarget og helt ødelagt, og ødeleggelsen kostet meg den nette sum av 3.740 kr.

11 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Bestilte striping av allerede blodt hår…

Bestilte striping av allerede blodt hår ( fin farge jeg var fornøyd med). Første runde ente med gyllent og grålilla hår. Andre runde endte med en ubestemmelig farge, lik rekved. Frisøren snakker eller spør lite. Jeg forteller ved oppstart ved behandling at jeg ønsker mange striper og at jeg ønsker lysfarge og at denne ikke skal gå mot kornfarget eller grå. Føler at jeg nå sitter med begge disse fargene.Type rekved😿🤮Jeg anbefaleran ikke ( city lade) Allé jeg har vært i kontakt med lurer på hva i allverden som har skjedd med håret mitt, mye finere før striping. Ikke god tilbakemelding når en betaler mye for behandlingen og sjekkende frisør sier "å så fin sandfarge" (i en mørk salong, med dårlig lys)

3 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service og dårlig holdning

Bestilte "bleking av ettervekst" (slik sto det på bestillingssiden) på Nikita City Syd, og får beskjed fra frisøren at ettersom jeg har stripper på håret og jeg har bestilt helbleking (det sto ikke noe om helbleking da jeg bestilte på nettet) så hadde hun ikke tid.

Det ble ikke gjort noe forsøk på å gi plaster på såret heller. Hun bare sto der med en "jeg gir faen"-holdning. Det endte opp med at jeg avbestilte timen min. Null kundeservice. Kommer aldri tilbake.

6 września 2024

Nikita Byporten 1.etasje

Har vært på Nikita Byporten 1.etasje. Bestilt time hos en lærling (klipp og farge av hele håret). Dette ga jeg beskjed på forhånd (ca 1 uke før) Da jeg ankom salongen fikk jeg beskjed at hun har ikke tid til å farge hele håret mitt da hun trenger flere timer til det. Useriøst! At det går an. Hvis man ikke har tid eller kompetanse til å kunne utføre jobben bør kunden få beskjed i forveien. Totalt mangel på respekt på andres tid. Jeg hadde tom ordnet en hundepasser.

29 sierpnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Ødela håret mitt

Nikita kolbotn senter. Ødela håret mitt. Skulle stripe ettervekst til blond/gul farge som resten av håret. Av erfaring på samme salong visste jeg at 1% bleking var nok for meg, men frisøren insisterte på 6% til slutt aksepterte jeg 4% fordi frisøren overtalte meg med forklaring om en spesiell teknikk. Håret ble helt hvitt og jeg så 30 år eldre ut. Ikke bare etterveksten som ble hvitt, mye mer, og hele lengden hadde blitt merkbart lysere. Grusomt. Hun insisterte på at fargen var gul, og at hun ikke hadde lysnet resten av håret, men det er bare tøys. Jeg har bilder som bevis. Hennes kollega så også at det var hvitt dagen etter da jeg tok med bilde. I tillegg mistet jeg mye av håret da det skulle gres ut, det kom store kladder, kunne lett dratt av meg mesteparten/alt håret om jeg ikke var forsiktig (hun lot meg gre selv) noe som ikke har skjedd meg ved tidligere striping i samme salong. Hun insisterte på at det var vanlig. Jeg har tynt hår, så det var ikke bra for meg. Jeg sa før behandlingen startet at jeg ville ha skånsom behandling. Etter behandlingen sa hun at det jeg opplevde var normalt med den teknikken. Jeg sa at da burde hun advart meg i forkant. Hun ville ikke medgå noe feil fra sin side. Den tidligere frisøren hadde ikke skrevet notat på hvilken behandling jeg fikk sost da jeg var fornøyd. Men jeg fortalte til denne frisøren, men hun ville ikke gjøre samme behandling som jeg fikk sist som fungerte veldig bra. I tillegg; ved start av behandlingen sa hun at jeg hadde betennelse i hodebunnen, underveis i behandlingen lugget det veldig, hun sa ja denne teknikken lugger og gjør litt vondt. På slutten la jeg merke til at hårstrå ble dratt ut mens hun påførte blekemiddelet med kam/skrape. Jeg mistet mye hår den dagen helt unødvendig. Hun sa det er normalt å miste ekstra hår med denne teknikken når man har betennelse i hodebunnen. Hvorfor stoppet hun ikke behandlingen da når hun så at jeg hadde betennelse? Frisøren ville ikke høre på meg når jeg sa at forrige behandling var mildere m, uten smerte og ga et bra resultat, uten å miste hår. Frisøren bare insisterte på at alt var normalt og aksepterte ikke noe av det jeg sa. Så uprofesjonelt og ødeleggende, jeg går aldri dit mer. Hvorfor kunne jeg ikke få samme behandling som sist, som jeg ba om? Hun ville ikke høre på kunden (meg) som har lært av tidligere erfaringer. Forstår at kunder kan mene mye rart, men her var det snakk om erfaring fra samme salong tidligere samme år. De 2 stjerner er fordi hun lærte meg om betennelse i hodebunnen og om renseshampo. Jeg er skikkelig fortvilet, håret mitt som var tynt fra før ble ekstra tynt og hvitt som en gammel dame. Sånt skal ikke skje.

20 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Jeg var hos en lærling hos Nikita hair…

Jeg var hos en lærling hos Nikita hair på Tøyen torg forrige onsdag. Det var første og siste gang. Jeg antok at lærlingen ville ha en faglært frisør ved sin side som ville sjekke opp underveis. Slik var det ikke. Lærlingen klippet meg på egenhånd uten noe form for veiledning eller hjelp fra en faglært frisør. Det var ingen som så til klippen verken før, underveis eller etter at vi var ferdige.

Det var ikke før jeg kom hjem at jeg så hvor ille dette var. Håret mitt var totalt ødelagt. Det var skjevt, klippet i mange forskjellige lengder og så rett og slett ikke ut. Jeg kontaktet Nikita påfølgende dag og fikk beskjed om at sjefen ved denne avdelingen skulle ta kontakt med meg, siden har jeg ikke hørt noe.

Ikke nok med at jeg har fått håret totalt ødelagt så har jeg attpåtil betalt for denne behandlingen. I tillegg måtte jeg reise til en annen frisør og betale der for å få ryddet opp i dette.

14 sierpnia 2024

Ikke klipp deg på Nikita Majorstuen

Klippen ble helt ok, men ikke på det nivået jeg forventet. Resultatet gikk sitter igjen med er jeg ikke veldig fornøyd med, men det kunne vært verre så det er det eneste positive med denne opplevelsen. Det verste var kundeservicen. Det virket som at frisøren var irritert på meg hele tiden og kommunikasjonen mellom oss fungerte på ingen måte. Jeg prøvde å vise et bilde av en frisyre jeg kunne tenkt meg, samt et bilde av meg selv for noen år siden for å prøve gi et inntrykk til frisøren om hvordan jeg ville ha det. Frisøren forsto ikke det og jeg fikk også inntrykk av at hun ble mer irritert og ikke ville prøve å forstå eller rådgi meg. På et tidspunkt spurte jeg om jeg skulle komme tilbake en annen dag fordi hun sa hun ikke hadde tid til å prøve seg frem og jeg måtte bestemme meg. Det eneste jeg ville, som jeg forklarte henne, er at vi begynner å klippe også ser vi litt underveis. Dette var den eneste løsningen jeg så for nå satt jeg jo der og kom ingen vei, selv om jeg vurderte flere ganger om jeg skulle si at jeg ikke tror den klippen kommer til å bli så bra fordi jeg får null rådgiving og hjelp. Frisøren er jo den som sitter på kunnskap, det gjør ikke jeg, det er jo tross alt derfor de klipper og ikke jeg. Hun stilte meg spesifikke spørsmål om hvordan jeg ville ha klippen, altså spørsmål som kunne vært greit å stille om hun klippet hun kollega, ikke meg som ikke vet hvordan man best klipper hår. Jeg prøvde å komme med innspill ut ifra mine forutsetninger, for eksempel: jeg tror vi bør klippe det litt til der så vi unngår det hakket som er der nå. Når jeg har vært på andre frisørsalonger så ser frisøren det hakket selv og jeg har ikke måte påpeke det. Når hun spurte meg om jeg var fornøyd så sa jeg at jeg må vel være det hvis du ikke mener det er noe mer du bør gjøre. Når jeg skulle betale la hun det frem som om at hun ga meg en god deal på dameklipp på 40 minutter fordi det tok egentlig lengre tid. Jeg sa det var bra at det ikke ble dyrere for det var den timen jeg hadde bestilt. Alt i alt er dette den verste frisørtimen jeg har hatt, både utseendemessig og mtp. Kundeservice. Jeg kommer dessverre til å fraråde alle mine bekjente om å klippe seg på Nikita på Majorstuen. Resultatet og den følelsen jeg sitter igjen med nå er vel det verste sluttresultatet man kan tenke seg etter en frisørtime. Håret er som innledningsvis ikke så grusomt at jeg griner, men hele opplevelsen gjorde dette til en utrolig kjip greie. Anbefaler Nikita Majorstuen å friske opp kundeservice kunnskapene til deres ansatte slik at andre kunder unngår dette.

7 sierpnia 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej