Kæmpe anbefaling herfra! Vi havde den absolut bedste studenterkørsel takket være Benjamin aka. Benno og Jonathan. De var utrolig flinke, professionelle og sørgede for, at stemningen var i top fra st... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg skriver på vejne af hele min klasse fra ibc Kolding. Jeg syntes det er nogle mega gode priser på vognene og kvaliteten er i top. Vi havde 2 dage med et dags mellemrum. Vi havde de sjoveste, fedes... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Havde en helt fantastisk to dage, med de absolut vildeste chauffører, de havde højt humør og tålmodighed. De var sygt grineren og var virkelig med til at lave hele turen både sikker og sjov. Kæmpe sku... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi havde den bedste vogntur, med 2 fuldstændig amazing gutter, som sørgede for at vi kom vidt omkring. Tiden blev holdt, og de var gode til at stoppe for at holde tissepause når vi skulle køre de lan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nicedrive er en af sjællands førende og mest innovative studenterkørselsvirksomheder. Vi har fokus på sikkerhed, tryghed og ikke mindst at sørge for, at I får en "Nice" studenterkørsel I aldrig glemmer😉🥳
Vielstedvej 4, 4296 , Nyrup, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
De hjalp os med at finde en vogn i sidste øjeblik, da vi pludselig stod uden. Mega god service! I har reddet vores vognkørsel, så tusind, tusind tak🤩🙏🏼
Til klasser der læser dette, så kan nicedrive 100 procent anbefales!🥳

Odpowiedź od nicedrive.dk
Chris and Christian were amazing. Was a fun and memorable experience!

Odpowiedź od nicedrive.dk
Helt igennem en fanatstisk oplevelse hele vejen igennem processen. Både kommunikationen før kørslen og informationerne fra NiceDrive var helt i top. Hverdag eller weekend kunne man skrive eller ringe sammen med de sødeste kontaktpersoner, som forsikrede, at der var styr på alt mellem himmel og jord. 🤩🥹
Som kontaktperson og primus motor forsikrede de også en om, at ansvar og kordinering lå på deres side under selve vognturen, og der bare kunne slappes helt af og festes igennem.🥳
Selve vognturen var fantastisk. Vi havde de sødste og mest "på" chauffør og Co-driver. De var altid med på en fest, sjov og ballade. Alt gik helt perfekt, og vi vil til hver en tid anbefale, at man kører med NiceDrive. Ikke kun på grund af de er søde, men også fordi der er styr på alt, og de er vidunderlige til at hjælpe, når man står i procesen.💙
Kæmpe tusind tak for en vognkørsel, som ikke kunne have gået bedre. 🚛💪🏻
Stor anbefaling fra 3.A på Niels Brock DIG.❤️

Odpowiedź od nicedrive.dk
Absolut bedste vogntur man kunne ønske sig!
Vognen var som vist på billeder, der var god plads, fedt musikanlæg, "lysshow" og holdere til diverse dåser.
Vores to chauffører var super søde, imødekommende og klar på at feste med. Stemningen var i top og dagen kunne ikke have været bedre!
Hele vejen igennem var der god kommunikation med firmaet og man følte sig tryg og velkommen som kunde. På selve vogntursdagen og de forskellige stop, kunne man roligt "slappe af", da man ikke selv skulle holde øje med tiden og køreplanen. Således kunne man nyde maden, omgivelserne og menneskene omkring en. Dette var et KÆMPE plus!!
Holdet bag Nicedrive (i hvert fald de som vi havde kontakt til), er nogle skønne mennesker, der har gjort de praktiske aspekter meget mindre hektisk end først forventet ifm. vognturen.
Alt i alt en uforglemmelig oplevelse og kæmpe TAK til Nicedrive <3

Virkelig fed oplevelse!
Godt firma, med god service som er nemme at få fat på. De har derudover meget flinke medarbejdere, både med på vognen og i kundeservice.
Deres vogn var også i god stand og sikker, med nedkøling af varer og musikanlæg.
Alt i alt en total fed og god oplevelse med NiceDrive:)

Odpowiedź od nicedrive.dk
Helt sikkert en kæmpe anbefaling til studenterkørsel! Vi kørte med de sødeste chauffører, og de var bare så glade og tålmodige gennem hele turen!
Der var styr på tiden ved stoppene, tid til en tissepause på længere stræk og generelt sørgede de bare for super god stemning! Vi fik også tjekket vognen af politiet, men der var intet at sætte en finger på.
Kæmpe anbefaling!

Odpowiedź od nicedrive.dk
Over alle forventninger og out-standing-god-oplevelse. Begge chauffører var imødekommende, opmærksomme og super sjove. Kæmpe anbefaling!

Odpowiedź od nicedrive.dk
Kæmpe anbefaling fra mig og resten af 3i på Nærum gymnasium!
Vi havde en uforglemmelig dag med massere af fest og farver. Stor tak til den fantastiske chauffør Paw og medhjælper Julie, som var helt igennem hjælpsomme og søde. De to sørgede i fælleskab for en dag, hvor vi kunne hygge os fuldt ud. Derudover et fantastisk planlægningsforløb sammen med arrangøren Sanne, som hjalp med at få alle vores ønsker i opfyldelse, og altid kunne kontaktes ved spørgsmål.
Tak for den fedeste studenterkørsel!
Hilsen 3i på Nærum Gymnasium.

Odpowiedź od nicedrive.dk
Dejligt og imødekommende vognfirma.
Altid hurtigt kommunikation, gode chauffør og fede vogn.
Alt i alt en af de bedste oplevelser

Odpowiedź od nicedrive.dk
3i fra Køge Gymnasium takker for en helt igennem fantastisk vogntur med nicedrive.dk. Stor tak til Anne og chaufføren, der altid var hjælpsomme og søde, og sørgede for at vi bare kunne hygge os og have det sjovt. Kæmpe anbefaling her fra😁

Odpowiedź od nicedrive.dk
Kæmpe anbefaling fra mig og min klasse på Roskilde Gymnasium!!!
Vi havde en vildt sjov og festlig dag, med nicedrive, de har gjordt det til en dag men ikke kommer til at glemme.
Det har været det raste mennesker man har kommunikeret med inden og på dagen.
Der kom desværre en lille forhindring få dagen inden, som blev løst og de var meget hjælpsomme til at finden en løsning der var gode for alle.
Min klasse og jeg vil klart anbefale nicedrive til andre afgangsklasser på gymnasier der skal finde vogn til studenterkørsel.
Vi er triste over det kun var den enegang vi kan kører vogn vi vil alle gøre det en gang mere med dem og de mennesker.

Odpowiedź od nicedrive.dk
Helt igennem en studenterkørsel til UG.
Vores klasse Eux306-22 fra Tietgenskolen Odense havde den store fornøjelse at blive kørt rundt på Fyn og fejre dagen.
Skøn skøn skøn driver og co-driver!!😘 Begge to mega friske og var klar på at mingle og hygge, hvilket jeg er sikker på alle parter har nydt!🤩
Der er ikke andet end ros herfra. Håber vi mødes engang i fremtiden.
Kæmpe anbefaling!❤️
Hilsen eux306

Odpowiedź od nicedrive.dk
Oplevelsen var 100% fantastisk lige fra bestilling til selve turen. Vores drivere som var snack attack Theis og smækker lækker Mikkel #ingenKrænkelse #InterneJokesMedTheDrivers.
De gjorde oplevelsen uforglemmelig og mega fantastisk. Vil til hver en tid anbefalde NiceDrive til alle kommende studenter #DrømmeJobbet #TagerLastbilKørekort.
Så kæmpe tak til NiceDrive for at gøre ene oplevelse i livet helt fantastisk og overskuelig at planlægge. Det var 100% det rigtige valg at vælge NiceDrive til vores studentertur. Tidsplanen blev overholdt til perfektion, og der var alligevel plads til en tur på stranden ude for skema #TakTilChefen #HåberFridaFikTørtTøjPåIgen #ViBlevSmidtIVandetMedManér.
Nårh ja og tak til Theis for at holde os oppe på og klippe de kæmpe fede klip, der skulle i huen når vi brækkede os #EngageredeDrivers #ErTaknemmeligForDeKlip #KlipIHuenMedHavetang #MinderForLivet
De kærligste hilsner fra 3j Slagelse Gymnasium (især Johanna & Josephine)

Odpowiedź od nicedrive.dk
KÆMPE anbefaling til studenterkørsel!
3.O fra Greve gymnasium kørte med Helena og Bo, og de var SÅ gode og enormt søde og tålmodige.
De sørgede for at dytte når vi skulle komme tilbage til vognen på hvert stop, for at overholde køretiden. De hjælp os med at komme af og på vognen så ingen kom til skade, og under stopsne tjekkede de også at alting var fint oppe på vognen og gik og ryddede lidt op.
Politi kontrol gik lige igennem, og vi var de første der kunne køre fra gymnasiet, fordi alting nemlig var i orden.
Kæmpe kæmpe anbefaling! De var så gode og det gjorde at vi havde en fantastisk oplevelse og en skøn dag!

Steffan og badby!
HELE 3x fra Solrød gymnasium siger kæmpe tak for den fedeste tur! Vil anbefale nicedrive til enhver klasse! Der er styr på tid, rute, planlægning og skøn kommunikation!

Odpowiedź od nicedrive.dk
Den bedste vogntur! SÅ søde og gode chauffør, samt en mega god stemning! Var på hele tiden og var med inde til hvert stop🥳 vi var bagud med en del tid, hvilke de sagde vi ikke skulle tænke på🍻 virkelig god service, kan kun anbefale!!

Odpowiedź od nicedrive.dk
Kæmpe anbefaling skal det lyde fra 3B fra Sorø!💪🏻 Vi havde en fest på vognen og den fedeste chauffør Steffan, som sørgede for at vi sikkert kom rundt😍

Odpowiedź od nicedrive.dk
Mega mega fed oplevelse 3B i Sorø havde. Vi havde en mega festlig chauffør (Steffan)🥰🥳 - han sørgede for at vi kom sikkert frem og holdte humøret oppe alle timer. Sikkerheden var i orden og vi var i trygge og sjove hænder. Kæmpe anbefaling herfra💪🏻💪🏻