Kæmpe anbefaling herfra! Vi havde den absolut bedste studenterkørsel takket være Benjamin aka. Benno og Jonathan. De var utrolig flinke, professionelle og sørgede for, at stemningen var i top fra st... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg skriver på vejne af hele min klasse fra ibc Kolding. Jeg syntes det er nogle mega gode priser på vognene og kvaliteten er i top. Vi havde 2 dage med et dags mellemrum. Vi havde de sjoveste, fedes... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Havde en helt fantastisk to dage, med de absolut vildeste chauffører, de havde højt humør og tålmodighed. De var sygt grineren og var virkelig med til at lave hele turen både sikker og sjov. Kæmpe sku... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi havde den bedste vogntur, med 2 fuldstændig amazing gutter, som sørgede for at vi kom vidt omkring. Tiden blev holdt, og de var gode til at stoppe for at holde tissepause når vi skulle køre de lan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nicedrive er en af sjællands førende og mest innovative studenterkørselsvirksomheder. Vi har fokus på sikkerhed, tryghed og ikke mindst at sørge for, at I får en "Nice" studenterkørsel I aldrig glemmer😉🥳
Vielstedvej 4, 4296 , Nyrup, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
HELT IGENNEM FANTASTISK TUR!!
Spritny Soundbox, søde, forstående og super sjove chauffører. Det hele til en god pris, mens vi endda fik fyldt vognen op med øl og shakere. Det hele gik som det skulle, og vi havde den bedste vogntur! Vi er virkelig glade for, at vi kørte med NiceDrive. De kan varmt anbefales herfra, så man ihverfald stensikker på, at få en god studenterkørsel.
Hilsen 3Z fra Sorø Akademis skole.

Odpowiedź od nicedrive.dk
Helt vild fed tur og mega velorganiseret. Tidsplanen blev holdt 100% så vil helt klart anbefalde dem :)

Odpowiedź od nicedrive.dk
Fantastisk tur med NiceDrive!!! Vildt sød chauffør Bo og co-driver Helena. Ingen forsinkelser og meget glade studenter. Tak for den fedeste tur! Kan klart anbefales, mvh Sorø Akademi 3x

Odpowiedź od nicedrive.dk
Nicedrive har de fedeste studentervogne!
Kan klart anbefales!!
De sødeste og mest fantastiske chauffører! Skal man have en fest, så er det nicedrive.dk man skal booke hos!
Mvh en student fra Nakskov gym og hf

Odpowiedź od nicedrive.dk
Fantastisk kundeservice med hurtig respons og skønne chauffører som havde styr på alt til oppyntning af studentervogn - strips, skraldesække, skraldespand osv! Alt i alt en virkelig god oplevelse. Vi vil til hver en tid anbefale at benytte nicedrive🥳

Kære Nicedrive
Tusind tak for at gøre vores studenterkørsel helt igennem fantastisk!
Tak for at opgradere vores vogn bare fordi..! Vi havde den fedeste vogn med god plads, nedkøling og soundboks som spillede godt og virkede til ug hele dagen uden tekniske problemer!
Tak til vores to vognmænd som var super søde, hjælpsomme og i godt humør hele dagen.
Takket være dem, så holdt vi tidsplanen hele dagen (vi var faktisk foran det meste af tiden, hvilket gjorde at vi havde lidt længere tid hos vores familier), på trods af utroligt meget vejarbejde i byen
I det hele taget skal I have kæmpe tak for den gode service, hurtige svar og god kommunikation i tiden op til turen og tak for hjælpen med køreplan og alle de andre spørgsmål vi har haft!
Mange hilsner fra Sille og resten af 3.H fra ZBC Næstved
Kæmpe anbefaling herfra! God pris, god service og en mega fed vogn!

Odpowiedź od nicedrive.dk
Vi havde en helt fantastisk vogntur!!! Takket være de søde chauffører gik det hele som planlagt. Derudover var de så venlige, at vi fik lov til at køre forbi et af de tidligere stop på ruten for at aflevere vores lidt for fulde ven;))

Odpowiedź od nicedrive.dk
Fantastisk tur, en af de bedste ting jeg har prøvet!! Det var så nemt at organisere og kommunikere med firmaet og chaufførerne var så søde og klar på at sørge for at vi havde det pisse sjovt!!!

Odpowiedź od nicedrive.dk
Damn jeg er stiv, me n gal det ar nicr, theis var en rigtig frækkert

Odpowiedź od nicedrive.dk
Theis og Frida var de fedeste at kører med, vi fra 2r på Københavns Åbne Gymnasium havde den fedeste tur!

Odpowiedź od nicedrive.dk
Tak til Nice drive for en uforglemmelig oplevelse og fantastisk service!!
Vi er 2. HF’er fra Københavns Åbne gymnasium som valgte Nice drive til vores studenterkørsel! Virkelig søde mennesker! Vi havde Frida og Teis med som chauffør og de var virkelig søde og unge friske mennesker! Vi var forsinket med tiden og skulle ikke betale ekstra for det!! Virkelig god oplevelse og kan helt klar anbefales

Odpowiedź od nicedrive.dk
Vi takker for verdens fedeste vogntur! Den var alt vi havde drømt om - og mere til!🤩
Der var 100% styr på tingene og vires vognmænd var super friske og hjælpsomme! Hele processen er gået som smurt både op til og på dagen!
Endnu en gang, tak🤠
-2.P, Køge Gymnasium

Odpowiedź od nicedrive.dk
Jeg har kørt med Theis og Frida idag fra Nicedrive. De er skide søde og de håndterer en hver udfordring på vejen med respekt og intelligens. Mig og min klasse har haft en super god dag og vi har været vilde med den service de bringer.
Kan stærkt anbefales!!!

Odpowiedź od nicedrive.dk
Theis og Frida, var så gode kører! Godt humør og da soundboksen virkede dårligt var de klar og hurtig klar til at få en ny!!!

Odpowiedź od nicedrive.dk
Igår kørte vi med Steffen Bruun, og det var verdens bedste tur, intet at klage over på nogen måde! Til de næste der skal køre med ham, så kald ham for Martin Jensen, (han nyder det)🤣 Tusinde tak for at gøre vores tur hyggelig og uforglemmelig ❤️