Brand New Day Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Duidelijk en vriendelijke opzet en uitleg. Ik heb dit BND pensioenplan gebruikt voor controle en inzicht in mijn eigen inventarisatie. En dat werd bevestigd. Mijn advies is eerst zelf jouw eigen situa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al jaren lang prima resultaten en lage kosten. Alles werkt vlekkeloos en de klantenservice is helemaal top. Vandaag een pensioenplan gesprek gehad. De adviseur was goed voorbereid en nam alle tijd o... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Online alles goed en overzichtelijk. Helaas gaat er van alles mis na de aanvraag van een pensioenuitkering. Er ontstaat een dubbele account, vier overboekingen van andere banken zijn niet zichtba... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wilde lijfrentepolis van Nationale Nederlanden periodiek overmaken naar een Franse bankrekening;dat gaat bij NN niet,bij Brand New Day wel .Zelfs een overstapbrief van BND gekregen.Goed bezig .Chapeau... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Bank
  2. Instytucja finansowa

Napisane przez firmę

Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. Sparen of beleggen voor uw kind, voor uw pensioen, of ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt (als u dat wilt) het risico van beleggen automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld echt nodig heeft dichterbij komt. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 86

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Zelfs op zondag te bereiken

Zelfs op zondag te bereiken! Snel en netjes geholpen

1 lutego 2026

Beste Dionne,

Wat fijn om te horen dat u ons zelfs op zondag goed hebt kunnen bereiken en dat u snel en netjes bent geholpen. We staan graag voor u klaar, ook in het weekend!

Oceniono na 1 z 5

Waardeloze klantenservice

Op eerste zicht een tof product. Als werkgever hebben we ervoor gekozen om bij Brand New Day een pensioensvoorziening te regelen voor al ons personeel.

De onboarding is dramatisch. Bij medewerkers worden er ten onrechte bedragen van de rekening geïncasseerd.

De klantenservice lijkt gevoerd te worden door een stel brakke studenten die absoluut niet in staat zijn afspraken na te komen...

2 lutego 2026

Beste Rowan,

Dankuwel voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het oprecht heel vervelend om te lezen dat de onboarding zo is verlopen, zeker omdat jullie als werkgever bewust voor Brand New Day hebben gekozen voor de pensioenregeling van het personeel. Dat er onterecht bedragen zijn geïncasseerd, is uiteraard niet de bedoeling en begrijpen we dat dit veel frustratie oplevert.

Er is ondertussen telefonisch contact met u geweest en hebben u een passende oplossing en compensatie geboden. Wij gaan ons uiterste best doen om u en uw medewerkers in het vervolg de service te bieden die van ons verwacht mag worden en die past bij Brand New Day.

Goed uitgelegd

Goed uitgelegd, verschillende scenarios en heldere rapportage

30 stycznia 2026

Beste Anton,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zich goed geholpen voelt. Wij doen ons best om alles zo duidelijk en helder mogelijk uit te leggen. Gelukkig heeft u dit ook zo ervaren!

BND super

Top, zeer prettige presentatie

30 stycznia 2026

Beste Jos,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring!

Helpfull people - clear services

I really like the fact that it is still possible to just call and talk to a human that is actually equipped to help you. That's is becoming increasingly rare these days. Furthermore, I appreciate the straightforwardness of the services and clear communication.

28 stycznia 2026

Dear Thijs,

Thank you so much for your kind review! We’re really happy to hear that you appreciated being able to speak directly with a helpful person. Providing personal support and clear communication is very important to us, and it’s great to know this stood out to you.

Oceniono na 1 z 5

schade door bureaucratie

Aanvraag lijfrenterekening voor overboeking voor beter rendement (door opheffen pensioen-BV naar lijfrente) kreeg duidelijk akkoord van de fiscus. Accountant las ook niets anders. Maar BND vond het (zonder motivatie) onvoldoende omschreven. Na tel. overleg en verzoek aan inspecteur voor andere omschrijving werd zijn akkoord plots geheel ingetrokken. Schade: uren tijdverlies, minder rendement en 5 jaar kosten accountant jaarrek. pensioen BV.
Dank voor de bureaucratische benadering waar een ambtenaar zelfs nog van kan leren. BND? BBadD!

18 stycznia 2026

Odpowiedź od Brand New Day

We vinden het onwijs vervelend dat u zich genoodzaakt voelt om een negatieve review over ons te plaatsen. En ja, uw situatie is niet prettig; daarover ben ik het met u eens. De brief van de Belastingdienst was echter duidelijk: uw verzoek werd afgewezen. Zowel via de mail als per telefoon hebben wij u meermaals alles toegelicht. Een tussenkomst van de Belastingdienst was onvermijdelijk om uw verzoek uit te kunnen voeren. Uiteindelijk heeft u de goedkeuring nooit gekregen.

Dagelijks doen wij ons uiterste best om al onze klanten goed te helpen. Dat is voor u niet anders. Maar ook wij zijn gebonden aan de wet- en regelgeving en dat betekent dat u zich door ons niet geholpen voelt. Ook wij hadden dat graag anders gezien. Mocht u dit nogmaals telefonisch willen bespreken, dan kunt u mij altijd bereiken via ons telefoonnummer (020-7585310). Ik sta u graag te woord.

Rowan

Oceniono na 5 z 5

Thank you for the great help!

Today one of the Brand New Day advisort saved me weeks of research on pension things in NL just with a conversation! I am so very thankful to Mec!

20 stycznia 2026

Dear Ivilina,

Thank you for your kind review! We’re glad our advisor could help and save you time. We’ll be sure to pass your compliment on to Mec!

Persoonlijk pensioenplan

De afspraak voor het persoonlijk pensioenplan was top! Fijn en verhelderend gesprek gehad met Bartho. Hij legde stap voor stap en duidelijk uit hoe wij ervoor staan en hoe ons pensioen er later uit zal komen te zien. Geruststellend om te weten dat we goed bezig zijn. Bedankt voor jouw tijd Bartho!

7 stycznia 2026

Odpowiedź od Brand New Day

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat het gesprek met Bartho als verhelderend en geruststellend is ervaren. Goed dat jullie nu duidelijk inzicht hebben in de pensioensituatie en met vertrouwen vooruit kunnen kijken. We geven het compliment graag aan Bartho door. Dank voor het delen van uw ervaring!

Oceniono na 5 z 5

Fijne bank met super vriendelijke medewerkers

Ik heb een aantal (beleggings)rekeningen lopen bij Brand New Day en ben daar super tevreden over. Heb onlangs een pensioengesprek bij hen gehad om meer inzicht hierin te krijgen. Alles werd supergoed en duidelijk uitgelegd. Ik heb hierdoor een heel goed overzicht gekregen van mijn situatie. Ook weet ik wat ik maandelijks kan (moet) bijleggen. Ik raad BND zeker aan.

30 grudnia 2025

Beste Lotte,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Erg fijn om te lezen dat u het gesprek als positief heeft ervaren en u hiermee meer inzicht heeft gekregen. Daar doen we het voor!

chat werkt!

Bedrijf kon per telefoon niet direct een wijziging aanpassen in mijn rekeningen wegens Nieuwjaar drukte. Toen via Chat contact gelegd (op zondag) en het is toen direct geregeld, zonder dat ik met een robot te spreken kwam. Top.

4 stycznia 2026

Odpowiedź od Brand New Day

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het via de chat snel is opgelost. We doen ons best om ook tijdens drukke momenten goed bereikbaar te blijven. Dank voor uw vertrouwen en voor het compliment!

Oceniono na 5 z 5

Als je belt wordt je direct te woord…

Als je belt wordt je direct te woord gestaan geen lange wacht tijden
Als je mailt heb je heel snel antwoord

28 grudnia 2025

Beste Edith,

We streven ernaar om al onze klanten gelijk te woord te staan. Ontzettend fijn om te lezen dat u het ook op deze manier ervaart. Bedankt voor het delen van uw ervaringen!

Oceniono na 5 z 5

meteen een mens aan de lijn

meteen een mens aan de lijn, vriendelijk en vakkundig geholpen, geduldig en bereid zaken uit te zoeken

23 grudnia 2025

Beste Bernard,

Bij Brand New Day vinden we persoonlijk contact belangrijk. We zijn van mening dat we al onze klanten hiermee het beste kunnen helpen. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. Bedankt voor de mooie woorden!

Telefonisch contact

Vandaag telefonisch contact gehad met BND met een vraag over automatische risicoafbouw bij pensioen belegen. De medewerker van BND stond mij zeer vriendelijk en deskundig te woord. Ik ben weer helemaal op de hoogte!

18 grudnia 2025

Beste Rob,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u telefonisch zo goed bent geholpen en dat alles rondom de automatische risicoafbouw nu weer helemaal duidelijk is. We doen ons best om vragen altijd vriendelijk en deskundig te beantwoorden.

I was helped very well

I was helped very well. I really appreciated not having to explain my situation over and over again, and their excellent accessibility and quick response times. I’m very satisfied with Brand New Day.

12 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Heel snel een medewerker aan de telefoon.

Ik had wat vragen en wilde daarvoor even bellen. Dat werd een positieve ervaring.
Na de melding dat het gesprek kon worden opgenomen werd ik meteen doorverbonden met een echte persoon. Werkelijk. Geen keuzemenu's of AI maar binnen een minuut een medewerker aan de telefoon die ook nog in staat was mijn vragen te beantwoorden en mij van goed advies te voorzien.

2 grudnia 2025

Beste Ben,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat u direct een medewerker aan de lijn kreeg en goed bent geholpen met al uw vragen. We vinden persoonlijk contact belangrijk en zijn blij dat dit voor u zo positief heeft uitgepakt. Dank voor uw vertrouwen en de mooie woorden!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej