BND is een gezonde en betrouwbare partij waar ik al jaren mijn beleggingen stal. Daarnaast heb ik in de afgelopen 8 jaar gemerkt dat ze snel reageren op vragen per mail, goed en duidelijk zijn in hun... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Duidelijk en vriendelijke opzet en uitleg. Ik heb dit BND pensioenplan gebruikt voor controle en inzicht in mijn eigen inventarisatie. En dat werd bevestigd. Mijn advies is eerst zelf jouw eigen situa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Al jaren lang prima resultaten en lage kosten. Alles werkt vlekkeloos en de klantenservice is helemaal top. Vandaag een pensioenplan gesprek gehad. De adviseur was goed voorbereid en nam alle tijd o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Online alles goed en overzichtelijk. Helaas gaat er van alles mis na de aanvraag van een pensioenuitkering. Er ontstaat een dubbele account, vier overboekingen van andere banken zijn niet zichtba... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. Sparen of beleggen voor uw kind, voor uw pensioen, of ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt (als u dat wilt) het risico van beleggen automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld echt nodig heeft dichterbij komt. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens.
Dane kontaktowe
Hoogoorddreef 15, 1101 BA, Amsterdam, Holandia
- 0207585310
- klant@brandnewday.nl
- new.brandnewday.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
alles wat het moet zijn
prettige sfeer , kennis van zaken, doelgericht

Odpowiedź od Brand New Day
Laat niets te wensen over
Prima website, goed product en snelle en effectieve klantenservice.

Snel geholpen
Snel geholpen, duidelijke uitleg, aardig en meteen aan de telefoon gekregen!

Odpowiedź od Brand New Day
Netjes en vriendelijk geholpen via een…
Netjes en vriendelijk geholpen via een telefoongesprek nadat ik op de site een berekening had gemaakt. Goede uitleg die voor iedereen te begrijpen is.

Odpowiedź od Brand New Day
Heel informatief en duidelijk uitgelegd.
Door Joeri erg fijn geholpen met duidelijke, simpele uitleg waarbij echt de tijd genomen werd voor het uitdenken van meerdere scenario's.

Odpowiedź od Brand New Day
Nog steeds superblij met jullie en hoe…
Nog steeds superblij met jullie en hoe makkelijk en inzichtelijk het beleggen voor me maakt. Als ik een kleine tip mag geven; het herhaaldelijk bellen (lees: toch wel een keer om de paar maanden) om te vragen of ik geinteresseerd ben in beleggen voor mijn pensioen (ik ben 25, dus nee nog niet) wordt wel irritant. Kunnen jullie dat fixen? Thanks!

Al me gevragen beantwoordt
Een heel fijn gesprek waarin alle tijd wordt genomen om je situatie uit te werken en voldoende ruimte is om al je vragen te beantwoorden. Zodra het klaar is ontvang je ook een mooie samenvatting van het gesprek. Erg blij met alle advies en informatie.

Odpowiedź od Brand New Day
no nonsense, goed bezig Danny!
no nonsense, gelijk duidelijk antwoord van Danny.

Odpowiedź od Brand New Day
Tussen het inloggen en het ontvangen…
Tussen het inloggen en het ontvangen van je sms code zit ongeveer een uur. Niet normaal en erg frustrerend.

Odpowiedź od Brand New Day
Aankopen van fondsen gaat langzaam/ niet flexibel
Aankopen/verkopen van fondsen gaat langzaam. (2 werkdagen voor de meeste)
De meeste fondsen bevatten hetzelfde mandje aandelen: Apple, Alphabet, Microsoft...enz.
Werkt niet handig als je 1 storting per jaar doet. Kans op slecht instapmoment. Weinig vrijheid om cash aan te houden aangezien dit alleen kan met portefeuille percentages.

Helder en transparant
Heel prettig hoe Bartho de Jong zich van tevoren goed had ingelezen in onze aangeleverde stukken, hoe hij goed naar ons luisterde, de tijd nam en op een prettige (niet sturende) manier meedacht. We kunnen met het voorstel goed uit de voeten. Het is fijn hoe Brand New Day helder en transparant handelt.

Behulpzaam, duidelijk, netjes.
Ik werd telefonisch zeer behulpzaam te woord gestaan door een duidelijk nederlands sprekende medewerker.
Er werd begripvol geluisterd, meegekeken en geantwoord.

Odpowiedź od Brand New Day
Werd netjes op de afgesproken…
Werd netjes op de afgesproken tijdstippen teruggebeld. Zeer goede uitleg betreft berekening jaarruimte.

Geweldige informatieservice
Super helder, hele fijne uitleg. Ontzettend behulpzaam en ook nog eens gezellig. Ik ben al jaren aan het twijfelen hoe ik het nou moet aanpakken qua beleggen, maar deze mensen helpen je ontzettend goed bij al je vragen! Ik ben heel erg goed geïnformeerd nu en weet precies waar ik aan toe ben. Dank voor alle hulp!!

Duidelijke en eerlijk advies
Duidelijke uitleg. Ook goed op de hoogte van fiscale regels. Eerlijk advies! Mooi gesprek!

Goede service! Fijn geholpen
Op een vriendelijke en geduldige manier alle stappen doorlopen in het openen van een pensioenrekening sparen. Geen vraag was te veel. Erg klantvriendelijk.

Odpowiedź od Brand New Day
De online afspraak was efficiënt door…
De online afspraak was efficiënt door dat je tijden het gesprek mee kunt kijken met de diverse rekenvoorbeelden.

Odpowiedź od Brand New Day
Werd zeer goed geinformeerd en geholpen…
Werd zeer goed geinformeerd en geholpen met de juiste beslissingen

Doświadczenie Trustpilot