Jeg kan ikke på så kort sætning give min mening til kende. Efter jeg afleverede min ordre efter kl 24 - modtaget hos Net2Skilte.dk ved arbejdstidens start næste dag, gik der godt 1 døgn, til jeg m... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi har ikke så mange billeder og andet til vore vægge så vi blev enige om at udsmykke dem med nogle plakater som vi så ville sætte i rigtige rammer. Vi ledte rundt omkring på nettet, men vendte hele t... Zobacz więcej
Vi bestilte et messevæg med print (9 plancher), som blev lavet og ankom i løbet af 2 arbejdsdage - super hurtig betjening! Desværre blev varerne under transport skadet flere steder, og det kunne ikke... Zobacz więcej
Skulle bruge et "Roll up banner", efter at have lavet designet sendte jeg det til Net2skilte, ringede og fik vejledning i det videre forløb. Keywords: - Fantastisk service. - God kommunikkation... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Alt i gadeskilte, plakatrammer, roll-up, brochureholdere og meget mere
Dane kontaktowe
Jyllandsgade 8, 6520, Toftlund
- info@74834250.dk
- net2skilte.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
flot, hjælpsom og hurtig service
En enkel opringning, et ordrenummer og vips - så var det bestilt i løbet af et øjeblik.
rigtig god service og kvalitet
her kan i godt bestille jeres skilte eller banner.
rigtig god service og hurtig og ikke mindst billig.
mvh: Ørsted limousine service
Dag til dag levering
Er meget tilfreds med logistikken, fine klaprammer, men mangler dog at kunne bestille kundespecifik størrelse, det havde været fint (også) :-)
Perfekt
Varen blev leveret til tiden der var desværre ingen hjemme første dag. Jeg vil derfor anbefale jer at aflevere jeres pakker i f.eks nærmeste GLS
som i mit tilfælde her i Dybvad i vores Dagli Brugs i stedet for at returnere til Nørresundby .
Tak f. god og proffessionel service.
Mvh. Erik
Hurtig men forkert forsendelse!
Jeg bestilte to A - skilte.
Allerede næste dag fik jeg post - hurtigt. Men der var kun 1 skilt. Rykkede og fik det anden skilt dagen efter.
Jeg ved ikke om det var jer eller forsendelsen (fordi der var to pakker)
Men ellers OK

Odpowiedź od Net2Skilte.dk
Gøres det bedre?
God hjemmeside, der viste produkterne, men alligevel havde jeg et par spørgsmål, så jeg greb "knoglen" og fik en meget fin telefonisk support før bestilling.
Bestilte over nettet, betalte via netbanking, dagen efter var varerne afsendt og blev leveret på adressen efterfølgende formiddag - det gøres ikke bedre :-)
God oplevelse
Bestilt tirsdag modtog onsdag, det kan ikke gøres bedre
Hurtig og nemt!
Korrekte varer, hurtigt, pænt emballeret og mærket op.
Fin kvalitet, hurtig levering
Jeg har fået præcis hvad jeg bestilte dagen efter bestillingen blev afgivet, kvaliteten er i top (selv om jeg faktisk ikke havde bestilt det, jeg TROEDE, jeg havde bestilt, men det er jo ikke firmaets skyld), og det var fornuftigt emballeret, hvilket jo også er vigtigt i den slags varesortiment.
Eneste lille irritationsmoment er at man bliver overrasket over prisen, fordi momsen først påføres bagefter - men derfor er varerne satdig billige i forhold til andre leverandører.
Bestemt ikke tilfreds
Denne handel gik helt galt, først så kunne logoet ikke bruges, det er helt ok, vi fik fremskaffet et i bedre kvalitet, men pengene blev trukket allerede der.
Derefter så fremsender firmaet et Lyserødt banner med øjer banket meget dårligt i og banket i selve logoet. vi returnerer og modtager derefter et nyt lyserødt banner (vi har altså bestilt hvidt) hvor logoet og øjerne er i orden.
Nu har vi givet op, vi skal bruge banneret i weekenden og gider ikke bruge mere tid på firmaet. Vi kan bestemt ikke anbefale efter det forløb vi har været igennem.
Fra den ene dag til den anden
Hej, det var en rigtig god oplevelse af handle med Net2Skilte. Bestilte mine varer formiddag og næste formiddag modtog vi vores bestilling. Sikke en service.
Fornem service og hurtig ekspedition!
Har intet dårligt at sige om Net2skilte.dk. Vil klart anbefale andre at handle dér, da service og levering er i top. Varerne var også som de skulle være.
Super levering !
Bestilte gadeskilt - let og enkelt. Fantastisk kvalitet. Står flot udenfor.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.