Net2Skilte.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan ikke på så kort sætning give min mening til kende. Efter jeg afleverede min ordre efter kl 24 - modtaget hos Net2Skilte.dk ved arbejdstidens start næste dag, gik der godt 1 døgn, til jeg m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har ikke så mange billeder og andet til vore vægge så vi blev enige om at udsmykke dem med nogle plakater som vi så ville sætte i rigtige rammer. Vi ledte rundt omkring på nettet, men vendte hele t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skulle bruge et "Roll up banner", efter at have lavet designet sendte jeg det til Net2skilte, ringede og fik vejledning i det videre forløb. Keywords: - Fantastisk service. - God kommunikkation... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z znakami i szyldami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Alt i gadeskilte, plakatrammer, roll-up, brochureholdere og meget mere

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Suveræn service!!!!

Vi bestilte et messevæg med print (9 plancher), som blev lavet og ankom i løbet af 2 arbejdsdage - super hurtig betjening! Desværre blev varerne under transport skadet flere steder, og det kunne ikke ses, da pakkerne blev leveret. Vi opdagede det først, da vi åbnede indpakning. Det er længe siden vi har oplevet en sådan en hurtig betjening derefter - en ny planche blev lavet og nye alu stænger til rammen blev leveret i løbet af 2 arbejdsdage! Vi vil rose Net2Skilte for en suveræn betjening og kan varm anbefale at handle ind hos dem!

23 marca 2017

Perfekt service

Jeg henvendte mig ved Net2skilte med en meget kort deadline og fik alligevel den bedste og hurtigste service!
Tusind tak for det flotte resultat

14 marca 2017

Fantastisk service

Bestilte nogle "reservedel" på nettet og blev kontaktet telefonisk for at sikrer at det passede til det jeg havde. Hurtig levering og fantastisk service.
Mvh. Tim Laugesen

3 lutego 2017

God kvalitet.

Jeg var lidt bekymret, idet jeg uploade den ene fil via deres dropbox og den anden fil via af min egen dropbox, om de havde forstået at der var 2 forskellige tryk til 2 stk. Roll-up.
Men jobbet blev perfekt udført.
Tak
Jakob

22 listopada 2016
Oceniono na 3 z 5

Pakken var ikke leveret under carporten

Var pakken faktisk ud hos mig eller bare kørt direkte ud til afhentnings center??? Et skilt i på døren er umiddelbart ikke nok. Service fra var butikken godt men logistikken...

15 listopada 2016
Logo Net2Skilte.dk

Odpowiedź od Net2Skilte.dk

Havde du blot skrevet på orden, at den måtte stilles i carporten, så var det også sket.
GLS stiller IKKE noget, med mindre de får besked på det, og så leveres det til nærmeste pakkeshop.

2 stjerner for noget der ikke vedrører hverken, varernes kvalitet, pris, vores service, leveringshastighed, det er vi naturligvis lidt kede af.

Holder hvad de lover

Købte 3 stk. tilbuds roll up. De ser fine ud og blev leveret 3 hverdage efter bestilling. Bestiller helt sikkert hos Net2skilte igen.

25 sierpnia 2016
Oceniono na 5 z 5

Super betjening og et flot roll-up banner!

Jeg er særdeles tilfreds med min betjening hos Net2Skilte.dk. Jeg havde en fin dialog med dem, da de var søde til at fortælle, at der skulle gøres et par ændringer før at min roll-up kunne trykkes.

8 sierpnia 2016

Super

God telefonisk betjening for at guide mig ind på mit køb, der skulle faktureres til et AEN-nummer hos Aabenraa kommune.

Levering næste dag.

10 października 2015

Super service

Man går ikke fejl af at handle hos Net2skilte. Kan varmt anbefales uanset om man skal have lavet tryk, købe rammer mv.
Rigtig god oplevelse ☺

2 października 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej