Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft meget stor glæde af den yderst velopbyggede og pædagogiske WordPress Manualen. Uden den ville jeg have haft meget sværere ved at komme igennem med at få opbygget mit websted.

Oceniono na 5 z 5

Ordre nr 1041 Jeg købte min WordPress Manual en smule fodslæbende. Den gratis miniudgave, havde været OK, den fulde indholdsoversigt lovede omhyggelig vejledning. Så, købt og igang med læsning. Je... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte et Power BI kursus, og jeg kunne ikke forstå, at mit Power BI program så meget anderledes ud end i videoerne, og jeg havde ikke de samme knapper. Det viste sig, at videoerne var 3 år gamle.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Thomas går virkelig i dybden med hvordan man kommer til tops på Google i sit SEO kursus. Thomas forklarer de ellers mange avancerede begreber på en nem og forståelig måde så alle kan følge med. Jeg v... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Elektronika i technologia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Lær WordPress, Excel, SEO, HTML, App udvikling, PHP, C#, Photoshop, InDesign og meget mere på NemProgrammering.dk

4,0

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 4 z 5

Brugt kombination med klippene på insternettet

Jeg har brugt den i kombination med klippene på insternettet. Mest som opslagsværk.
En kommentar til backup afsnittet. Jeg fik en meddelelse fra min internetudbyder, at såfremt jeg fortsatte med at bruge "BackWPup" ville de lukke min konto pga højt dataforbrug.
[Ordre #1316] (15. juli 2020)

6 stycznia 2021

Brugt WordPress Manualen i et år

Købte WordPress Manualen, version 2020, for et års tid siden. Den har jeg haft stor glæde af. Den har sparet mig for for megen tid. Jeg har i manualen fundet svar på de fleste af de problemer jeg er stødt på.
Ordre #1238 af 6. februar 2020

4 stycznia 2021

Super godt og letforståeligt

Super godt og letforståeligt undervisningsforløb. og til 400.- inkl moms er det en voldsomt god pris!

Har virkelig hjulpet mig til at forstå SEO i dybden, så jeg rent faktisk ved hvad jeg foretager mig, og ikke handler i blinde

Big thumps up fra Martin i Odense!

16 grudnia 2020

Python kursus

Tager Python kurset, kan kun anbefales :-)
Vil dog anbefale og bruge Visuel studie, i stedet for Atom som kode editor. Men det er udviklingen / hvad man foretrækker.

8 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Har taget C# kurset og lært mere på de…

Har taget C# kurset og lært mere på de 27 lektioner, end på mine 2 første semestre på IT-Teknolog uddannelsen på KEA i København.
Glæder mig til at komme i gang med jeres Python, så jeg er foran til 3. semester.

27 października 2020
Oceniono na 5 z 5

5 stjerner for de meget informative og…

5 stjerner for de meget informative og lærerige youtube videoer som I laver. De har været til stor hjælp for mig (og er) til stor hjælp for nystartede iværksættere. Tusind tak fordi at I deler jeres erfaringer.

29 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Overskuelig og forståelig vejledning…

Overskuelig og forståelig vejledning der gør et arbejde med opsætning af hjemmeside, for mit vedkommende i wordpress, så meget, meget nemmere. Jeg kan varmt anbefale NemProgrammering som hjælp til selvhjælp, der gennem de mange videoer viser skridt for skridt "hvordan du gør". Fremragende undervisning (så selv jeg forstår det :)
Mvh.
Bodil Lildholdt Rytz

27 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Tak for at gøre det nemt

Har været igennem jeres C# serie de sidste par uger, virkelig godt lavet, må jeg sige, god pædagoisk indføring, sammensætning og instruktør motivering, tak for det :-).

19 czerwca 2020

Kanongodt WordPress kursus!

Jeg har fulgt kurserne omhandlende WordPress, både WordPress og Avanceret WordPress, og kan varmt anbefale alle, som ikke er eksperter mh. WordPress at følge de letforståelige og pædagogiske videolektioner, som præsenteres her.
Jeg har selv opnået en langt bedre forståelse for, hvordan WordPress er skruet sammen ved at følge videolektionern, og forventer, at det udgør et solidt fundament at lave en kvalitetshjemmeside i WordPress.

9 czerwca 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej