Kontaktede Krebs-arnbo, i forbindelse med overgang til elbil. Jeg havde selv købt en ladestander, og skulle bruge hjælp til installation af denne. Elektrikeren satte en ekstra tavle op i mit nuv... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi valgte Krebs Arnbo på baggrund af gode anmeldelser, men vores erfaring med deres fakturering er en helt anden historie. Selve arbejdet, som blev udført af en elektriker på cirka 1 time, kan... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
KREBS-ARNBO, Autoriseret El-installatør i Solrød. Vi tilbyder alt indenfor el-arbejde og har døgnvagt, året rundt! Vi fokuserer på høj kvalitet og fuld kundetilfredshed! Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra d...
Dane kontaktowe
Solrød Center 12B, 2680, Solrød Strand, Dania
- krebs-arnbo.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Varm anbefaling til alle der har brug…
Varm anbefaling til alle der har brug for en solid og god el mand
De er lidt dyre men leverer varen
Høj faglighed og pålidelig
Kristian udførte et større projekt, og både proces og produkt var fremragende. Firmaet er kendetegnet ved ekstremt stor faglighed sammen med stor pålidelighed.
EL installation til et udespa
Vi fik Krebs Arnbo anbefalet i forbindelse med etablering af EL til et udespa. Og det har vi bestemt været meget glade for. de kom til tiden og Kristian gav gode råd og vejledning i forbindelse med installationen. Vi kan kun give Krebs Arnbo den absolut bedste anbefaling.
Pålidelig elektrikere
Jeg har haft fornøjelsen af at få udført el-arbejde af KREBS- ARNBO og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Fra start til slut var oplevelsen professionel. Kommunikation var klar og præcis, og han kom til tiden. Arbejdet blev udført hurtigt, effektivt og med øje for kvalitet og sikkerhed. De ryddede endda pænt op efter sig.
Det var tydeligt, at de har stor erfaring og viden inden for området. Han gav også gode råd og vejledning om den bedste løsning til mine behov, uden at forsøge at sælge noget unødvendigt.
Alt i alt en virkelig god oplevelse – jeg vil helt sikkert bruge KREBS- ARNBO igen og anbefale til andre, der har brug for en dygtig og pålidelig elektriker!
Super flink elektriker der arbejde…
Super flink elektriker der arbejde hurtigt. Fik sat lamper op og tilsluttet ventilator til bade værelse på loft sat lamper op i carport, samt skiftet kontakter. Imponeret over hans løsninger, det havde jeg slet ikke troet kunne lade sig gøre, rigtig godt tænkt og udført.Vi har tidligere haft besøg af andre elektrikere, de kunne slet ikke matche Krebs-Arnbo - de er vores elektriker fremover. Arbejdet var fint beskrevet på fakturaen og prisen var absolut fair, den kan der ikke sættes en finger på. Vores bedste anbefalinger af firmaet.
Ladestander
Kontaktede Krebs-arnbo, i forbindelse med overgang til elbil.
Elektrikeren satte en ekstra tavle op i mit nuværende elskab, og tilsluttede min ladestander. Herefter blev den testet og alt fungerede.
Pænt, nydeligt arbejde, der blev udført til aftalte tid. Og en håndværker der også ryddede op efter sig.
Det firma kan jeg godt anbefale til andre, og vil ikke tøve med at selv at bruge igen.
Har brugt Krebs Arnbo på nok over 40…
Har brugt Krebs Arnbo på nok over 40 sager igennem tiden. Og det har spillet hver gang.
De er sgu seriøse og det vigtigste.
Kvalitet fra øverste hylde.
Perfekt service og ikke mindst kvalitetsarbejde der blev udført. Da jeg var hoppet med på elbilsbølgen og skulle havet opsat min egen boks, var valget ikke særligt svært. Kristian har monteret flere bokse i mit område og for flere andre bekendte, hvor alle var yderst tilfredse. Det Kan jeg kun tilslutte mig. Kristian var endda så flink at råde og vejlede til hvordan jeg skulle foretage gravearbejdet inden han ankom til stedet. For mig var det yderst vigtigt at vi fik installeret boksen og at kablet så det blev udført så usynligt som overhovedet muligt. Det må man sige lykkedes. Kristian fik ført vores kabel under vores fundament og under fliserne så vi faktisk ikke fik et synligt kabel udenfor. Det krævede selvfølgelig et længere bor end det der var med. Men et telefonopkald til hans ansatte gjorde at boret var hos mig indenfor 30 minutter og arbejdet kunne fortsætte. Afslutningen på opgaven kan man ikke sætte en finger på. Flot kabelføring samt at vi faktisk fik et større kabel monteret efter hans anbefaling da vi måske i fremtiden kan få 22 kw udtag. Så er vi klar uden det store der skal skiftes. Kombiafbryderen blev sat i vores nuværende tavle hvilket holder det pænt samlet og skjult. Kristians ekspertise er slet ikke til at tage fejl af. Han ved hvad hans snakker om, og arbejdet bliver helt sikkert udført efter gældende regler. Vi får vores elbil på tirsdag den 1 okt men Kristian var lynhurtigt til at planlægge opgaven fra jeg ringede til ham. En lille ting som betyder meget for mig. Kristian kommer i en veludstyret bil der er ordentligt opbygget og værktøjet er ikke til at tage fejl af. Det er kvalitet hele vejen der uden tvivl gavner os som kunder at det nødvendige værktøj er til rådigt. Jeg takker Kristian for et godt arbejde og vil klar anbefale andre at ringe til ham. Her i huset er han blevet den faste elektriker.
Uærlig fakturering
Selve arbejdet, som blev udført af en elektriker på cirka 1 time, kan vi ikke klage over. Men da regningen kom, var vi mildest talt overraskede. Vi blev faktureret for 2,5 timer samt et opstartsgebyr på 500 kr., hvilket i alt løb op i 2600 kr.
Ifølge firmaets hjemmeside tager de 750 kr. pr. montørtime og 625 kr. for kørsel. Hvordan Kristian, som står bag firmaet, får dette til at give 2600 kr., er for os en gåde. Kristian forklarer, at den høje pris skyldes køretiden fra deres firma, som ligger 15 minutter fra vores adresse, samt et opstartsgebyr i henhold til deres betingelser. Ingen af disse forklaringer stemmer overens med vores oplevelse.
Hvis I leder efter en ærlig elektriker, så anbefaler vi kraftigt, at I finder en anden end Krebs Arnbo.
Grundig fejlsøgning og udbedring af…
Grundig fejlsøgning og udbedring af fejl. Effektiv og venlig service.
Hurtig og fin service👍
Fantastisk firma og nogle gode og…
Fantastisk firma og nogle gode og ærlige drenge, som man kan stole på og som er pissedygtige! De har seriøst redet os under Stormfloden og igen da vi havde oversvømmelse her i januar 2024! Helt igennem hårdtarbejdende mennesker som ikke er bange for at tage fat. Christian rendte rundt i vores kælder i 0 grader koldt vand til knæene og lavede vores el, så vi kunne pumpe vand ud. Han kom også midt om natten akkut og redede os. Det er bare i orden.
Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger!!!
Når det gælder, så kan man regne med dem!
Jep
Vi har netop haft Krebs-Arnbo til at…
Vi har netop haft Krebs-Arnbo til at opsætte- samt tilslutte en elladestander på vores adresse.
Processen forløb fuldstændig efter planen. De kom til tiden, udøvede god rådgivning og hjalp tilmed med installering af app (producent)- samt tilslutning til ladestanderen.
Vi har nu brugt Krebs-Arnbo igennem en lang årrække, og vi kan på det kraftigste anbefale andre at gøre det samme.
Uærlig fakturering
Nedenstående anmeldelse er blevet delt med virksomhedens ejer, men et forsøg på at mægle uenigheder er blevet modtaget med kølige kommentarer.
Vi havde brug for at få sat en stikkontakt op, trukket et nyt installationskabel fra hovedtavlen til en ekstra tavle, skiftet forsiden på hovedtavlen og ryddet op i tavlen for at sikre forsvarlig lukning.
Arbejdet tog i alt 3,15 timer. Desværre har vi modtaget en faktura for 5 timer til en takst på 750 kr pr. time. Vi har efterfølgende forsøgt at kontakte Kristian for en forklaring, men der gik mere end en måned, før han besvarede vores e-mail og fastholdt, at alt var, som det skulle være. Da vi endelig fik fat i ham telefonisk, hævdede han, at vi også skulle betale for transportomkostninger. Dette er ikke specificeret nogen steder, og det er en praksis, vi tidligere har set inden for VVS (men ikke ved elektrikere). Da vi spurgte om, hvor firmaet er placeret, fortalte han os, at det var i Havdrup (15-20 minutter fra vores adresse i Greve). Vi var forberedt på en lokal service, men det virker som om, vi nu også skal betale for, at deres teknikere kører fra fx Odense. På dette grundlag ville det have været mere omkostningseffektivt at vælge en ikke-lokal elektriker.
Endelig vil jeg nævne, at elektrikeren, der udførte arbejdet, var meget venlig og udførte et acceptabelt stykke arbejde. Dog blev tavlen ikke ryddet op i som lovet, selvom dette var en del af opgaven. Kristian fastholdt dog, at tavlen nu var "lovlig," ifølge hans udsagn.
Jeg vil også gerne nævne, at prisen for det anvendte 0,5 meters 5G10mm2 kabel var ekstremt høj, og vi blev opkrævet 500 kr plus moms. Til sammenligning koster tilsvarende kabel (i en hel meters afklippet længde) kun 100 kr i en lokal grossistforretning. Dette svarer til en merpris på 12-13 gange det normale prisniveau. Desuden blev de øvrige reservedele også prissat meget højt. Mit råd til andre kunder er at overveje at købe deres egne reservedele, hvis de overvejer at bruge Kristians firma.
Hurtig og fin service
Hurtig og fin service, Er lige flyttet til byen og Kristian hjalp med opsætning af lamper og det var så fint. Klar anbefaling herfra
Dårlig kommunikation dårlig service fra…
Dårlig kommunikation dårlig service fra Kristians side. Den ene stjerne går til Tom som var sød og udførte et godt stykke arbejde.
Super service
Super service. Ringede om morgen og de kom 3 timer senere 👌🏻 meget hjælpsomme gutter, som kom og lavede et virkelig godt stykke arbejde.
Christian fra KREBS-ARNBO har været hos…
Christian fra KREBS-ARNBO har været hos os over to omgange. I december satte han en ny tavle op, og trak 380V strøm til vores nyindkøbte SPA. Der blev trukket ledning 30 meter hvoraf hovedparten er skjult - utroligt flot arbejde. Her I januar har de hjulpet med at udbedre nogle indendørs installationer.
Vi er meget tilfredse med deres svartider, og de løser opgaven indenfor ganske kort tiden. Endvidere er deres priser ganske rimlige! Vi har en del erfaring med håndværkere, og i mange tilfælde har de ikke tid, de kommer ikke som aftalt, og det tager tid at færdiggøre arbejdet. Ved KREBS-ARNBO har vi oplevet super service, hurtigt behandlingstid, og Christian fra KREBS-ARNBO var super skarp til at se hvorledes kabler og installationerne skulle laves. Alt i alt er vi meget tilfredse, og kan varmt anbefale KREBS-ARNBO.
Kvalitet, Professionalisme, Super service.
Kan kun varmt anbefale Krebs-Arnbo, de er super professionelle og kan virkelig deres arbejde. Fulde 5 store stjerner herfra.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.