Jeg har haft meget stor glæde af den yderst velopbyggede og pædagogiske WordPress Manualen. Uden den ville jeg have haft meget sværere ved at komme igennem med at få opbygget mit websted.
Ordre nr 1041 Jeg købte min WordPress Manual en smule fodslæbende. Den gratis miniudgave, havde været OK, den fulde indholdsoversigt lovede omhyggelig vejledning. Så, købt og igang med læsning. Je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Thomas går virkelig i dybden med hvordan man kommer til tops på Google i sit SEO kursus. Thomas forklarer de ellers mange avancerede begreber på en nem og forståelig måde så alle kan følge med. Jeg v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Lær WordPress, Excel, SEO, HTML, App udvikling, PHP, C#, Photoshop, InDesign og meget mere på NemProgrammering.dk
Dania
- nemprogrammering.dk
Den perfekte opstartshjælp til WordPress
Jeg tog deres SQL-kursus for begyndere.
Jeg tog deres SQL-kursus for begyndere.
For det første er mange af tingene blevet opdateret, siden de lavede kurset - dermed vil man heller ikke en til en kunne sammenligne resultaterne i f.eks. opgaver, med det, de får frem.
For det andet er mange af opgaverne stillet og løst med intellisense, det er smart, hvis ens SQL-management studie bruger det - fin introduktion til intellisense, men jeg oplever, at der er en del fokus på, at det er noget, man skal bruge, hvilket godt kan få i hvert fald mig til at miste koncentrationen lidt, når det nu ikke er noget, jeg kan eller kommer til at kunne bruge, som det ser ud lige nu.
Jeg kunne meget meget lidt SQL, inden jeg startede kurset, men taget pris og længde i betragtning, så synes jeg ikke, jeg lærte ret meget.
Hvis man er helt ny, ingenting ved om SQL som i slet ikke - og ikke på nogen måde har stiftet bekendtskab med SQL før - så er det helt sikkert et rigtig godt meget pædagogisk kursus at starte ud med. Og han er virkelig god til i roligt tempo at forklare tingene, så man nemt kan følge med.
Har man bare en lille smule viden om SQL, så ville jeg nok finde et andet kursus at smide mine penge efter.
Unity 2017 i 2025
Jeg kan ikke få bolden til at bevæge sig, jeg kan ikke huske hvad kurset hed men jeg syntes det er underligt at der er et kursus som er lavet i 2017 som kan ses i 2025 når mange ting har ændret sig og ikke virker. Ret træls oplevelse at skulle spørge chatgpt om alt når det ikke virker.

Godt SEO-kursus
Jeg købte adgang til SEO-kurset for et en uges tid siden og har i dag set den sidste video i kurset. Synes virkelig det var gennemarbejdet, og jeg har lært rigtig meget, som jeg kan bruge i mine egne projekter. Derudover var det fedt at opleve, at der blev tilføjet to nye videoer mens jeg var i gang med kurset – det var næsten som at være på et real-time kursus.
Tak til Thomas for god undervisning.
Jeg har brugt nemprogrammering til et…
Jeg har brugt nemprogrammering til et excel kursus og har været meget tilfreds. 10/10

Videoer var 3 år gamle - spild af penge
Jeg købte et Power BI kursus, og jeg kunne ikke forstå, at mit Power BI program så meget anderledes ud end i videoerne, og jeg havde ikke de samme knapper. Det viste sig, at videoerne var 3 år gamle. Virkelig dårligt! Især når der sker ændringer i Power BI nærmest hver måned. Efter at have skrevet til NemProgrammering nogle gange, fik jeg mine penge retur. Så lad være med at købe deres kurser, medmindre I er sikre på, at det er helt nye videoer med den nyeste version.

En rigtig god bog
En rigtig god bog, nem at bruge hvis vil lære at lave hjemmesider, er meget grundigt forklaret ,er også god til at bruge til opslag værk
Avanceret WordPress og SEO kursus
Jeg har haft ubegrænset adgang til både avanceret WordPress-kurset og SEO-kurset i nogle uger nu, og jeg er imponeret over begge kurser. Kurserne er meget omfattende og detaljerede og har hjulpet mig med at forbedre mine færdigheder inden for webudvikling og SEO.
Jeg er især imponeret over WordPress-kurset, da det har givet mig dybdegående viden om, hvordan man opbygger avancerede WordPress-websteder. Kurset dækker alt fra grundlæggende WordPress-opsætning til mere avancerede emner som brugerdefinerede temaer og plugins. Jeg har allerede brugt nogle af de færdigheder, jeg har lært i kurset, til at opgradere min egen WordPress-hjemmeside, og jeg er meget tilfreds med resultaterne.
SEO-kurset er også fantastisk, og det har hjulpet mig med at forstå, hvordan man kan forbedre synligheden og rangeringen af en hjemmeside i søgemaskiner. Kurset dækker alt fra grundlæggende SEO-teknikker til mere avancerede emner som søgeordsanalyse og linkbuilding. Jeg har allerede brugt nogle af de teknikker, jeg har lært i kurset, til at forbedre rangeringen af min egen hjemmeside, og jeg har set en mærkbar forskel i trafikken til min side.
Samlet set er jeg meget tilfreds med begge kurser, og jeg vil varmt anbefale dem til alle, der ønsker at forbedre deres færdigheder inden for webudvikling og SEO. Kurserne er lette at følge og indeholder masser af praktiske eksempler og øvelser, der gør det nemt at anvende de færdigheder, man har lært, i den virkelige verden.
Meget gennemført kursus!
Meget gennemført kursus!
Jeg har købt kurser andre steder før og som mange gange er dårlig kvalitet og en kamp at komme igennem. Shopify kurset hos nemprogrammering er nærmest underholdende og bare så nemt at forstå. Stor anbefaling her fra!
God læring
Jeg købte seo kurset, og på trods af jeg ikke er nogen computernørd fik jeg en del ud af kurset. Det er et af de bedste, om ikke det bedste,, og så er det på dansk. Flere af de engelsk sprogede fatter jeg ikke en meter af. Selvom jeg udmærket forstår engelsk.
Det kan kunne ønske var Thomas viste flere eksempler på hvordan man i praksis anvender den teori han underviser i. Jeg er helt blank på WP, og det er ikke nok der beskrives hvad man kan. For mit vedkommende vil jeg også, og især, gerne vide hvordan man gør. Vis det.
WordPress-manualen
Fik min første computer (ZX-81) i 1982, men nogle ting er fortsat nye for mig, blandt andet at lave hjemmesider i WordPress. Her er WordPressmanualen en virkelig god instruktion i, hvordan man bruger programmet. Teksten er let forståelig, og der er links til letforståelige videosekvenser på YouTube.
Virkelig en anbefalelsesværdig e-bog.
Med venlig hilsen Svend Erik Hansen
God hjælp
Thomas leverer en service, der er ud over det almindelige. Købte Avanceret WordPress kursus i 2017, og har så taget fat på det igen, og trods 5 år har Thomas alligevel brugt sin tid på at supportere. Virkelig et godt og lærende tema.
God og struktureret manual
Wordpress Manualen er en rigtig god og struktureret indføring i WordPress-universet.
Det er en manual med mange værdifulde oplysninger.
Anvendelsen af link til videoer højner indlæringen betydeligt.
Manualen kan klart anbefales.
Wordpress manual - meget belærende
Rigtig god instruktionsbog / manual til opsætning af Wordpress på hjemmesiden. Kan anbefales. ordre #19059
WordPress med masser af nye og gode tips
Jeg har arbejdet med WordPress siden 2008 og er meget tilfreds. Har nu købt manualen og fundet masser af nye og gode tips.
#18991
Webshop - fantastisk guide
Jeg er netop ved at være helt færdig med min webshop. Jeg er helt grøn i denne “verden” og er så stolt af mit resultat. En fantastisk guide til opsætning fra start til slut, så alle kan være med!
Virkelig god til at lære at lave ting…
Virkelig god til at lære at lave ting med computeren
Fantastisk læring her!
Udemærket og letlæst manual.
Udemærket og letlæst manual.
Anbefales varmt også til nybegynderen.
Har brugt Wordpress i nogen tid og…
Har brugt Wordpress i nogen tid og finder vejledningen fra NemProgrammering.dk er nem at bruge og let forståelig.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.