Ponieważ nie rozumiem po angielsku. Muałam trudności z wprowadzeniem danych. Teraz dostałam informację że moje karty pokładowe będą gotowe 16 września. Ale to dotyczy powrotu. Brak informacji co z kar... Zobacz więcej
Mieliśmy problem z bagażem. Na lotnisku okazało się, że musimy za niego zapłacić, mimo, że z informacji od mytrip wynikało, że jest w cenie. Po powrocie skontaktowaliśmy się z mytrip, które wszystk... Zobacz więcej
Firma oferuje bilety lotnicze w atrakcyjnych cenach. Brak czwartej i piątej gwiazdki spowodowany jest „nagabywaniem” podczas zakupu do wykupienia: ubezpieczenia od upadłości, ubezpieczenia od choroby,... Zobacz więcej
Samo kupno biletów u nich bardzo dobrze ale miałem dokupione u nich odprawę, która słabo działa. W jedną stronę na 4 bilety odprawili 3 i napisali, że jeden bilet muszę odprawić na lotnisku. Po wejści... Zobacz więcej
O mytrip.com
Keep that suitcase ready because you never know when wanderlust might strike again! With nearly 14 million customers and over 4 million holidays sold, we fill 140 Boeing 737s every day, departing and arriving from 77 countries across the globe.
With mytrip, you always travel more, for less!
To contact us you can follow this link
Szwecja
- mytrip.com
Tragedia
Tragedia, bardzo utrudniona odprawa. Dużo strasu. Chcieliśmy dodać bagaz w podróży powrotnej, opłaciłam po czym okazało się że nie można dodać bagażu. Firma nadal nie oddała pieniedzy

szybko i sprawnie...
Szybko i prosto oraz dobra cena 🙂
Bardzo szybko i sprawnie kupiłam bilet…
Bardzo szybko i sprawnie kupiłam bilet jestem zadowolona polecam was
Aplikacja jest bardzo intuicyjna
Aplikacja jest bardzo intuicyjna. Nie zacina się. Super!
Brak zwrotu pieniędzy
Zakupione bilety były na inne loty niż rezerwowałem…Po anulacji przez Mytrip(powiedzieli że to ich błąd) zwrócono mi część pieniędzy, nie oddając ,,opłaty manipulacyjnej”. Od ponad miesiąca rozmowy telefoniczne, czaty nic nie dają. Jest zbywanie odpowiedzią że zwrot jest ,, w trakcie”. Trwa to już ponad miesiąc

Jest ok
Nie zmieniła się cena w trakcie zakupu biletu co ma często miejsce w innych serwisach. Łatwy zakup biletu
Super kontakt i pomoc przy odprawie
Super kontakt i pomoc przy odprawie. Pełne wsparcie, więc na wakacjach się nie martwiłam . Polecam
Super pomocny Customer Service!
Za każdym razem rezerwacje przez MyTrip są bezproblemowe, intuicyjne i szybkie. Tym razem jednak iamłam spory problem, bo nie dotarł do mnie żaden e-mail z potwierdzeniem lotu. A że bukuje loty bardzo często i w bardzo różne miejsca, po ok miesiącu od zakupu nie byłąm w stanie przypomnieć sobie żadnych szczegółów poza datą wylotu i miejscem wylotu/przylotu (nie skojarzyłam na przykład, że to lot z przesiadką :P). Nie pomogło szukanie spamu, informacja o locie zaginęła. Dopiero po przelewie wywnioskowałam, że kupiłam lot przez MyTrip i najwidoczniej źle wpisałam e-mail podczas rezerwacji. Dodzwoniłam się (całkiem szybko) na infolinię - co prawda na Florydę i po angielsku, ale sprawa została załatwiona w przyjazny, przemiły i skuteczny sposób. Zmieniono też mojego maila i telefon, i rezerwacja pojawia się już na moim MyTripie a konsultant nie zakończył rozmowy dopóki problem nie został w 100% wyjaśniony. Super! Taka ulga :)
brak zwrotu za lot pieniędzy
mam podobną sytuację jak pisał wcześniej ktoś inny, linie zmieniły mi daty wylotu, miałem do wyboru akceptację zmiany lub zwrot pieniędzy, wybraliśmy drugą opcję ponieważ mamy już noclegi i nie chcemy nic zmieniać w terminie, My Trip opisuje, że 15 dni roboczych to maksymalny termin, ja już czekam 32 dni i zero informacji, kontakt z infolinią przez czat w kółko te same informacje, że to linia lotnicza musi coś zrobić, jak dzwonię do linii lotniczej to oni twierdzą, że to my trip i tak w kółko, dla mnie złodziejstwo, miałem z nimi raz styczność i było wszystko w porządku jak lot nie był zmieniony, jak coś się dzieje to ewidentnie jest przekręt

Odpowiedź od mytrip.com
Wszystko w jak najlepszym porządku
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko, sprawnie, czytelnie. Bardzo pomocny serwis w zakupie biletów.
Rezerwacja bezproblemowa

Odpowiedź od mytrip.com
Przyjemna w użytkowaniu i przejrzysta…
Przyjemna w użytkowaniu i przejrzysta aplikacja zawierająca wszystkie potrzebne informacje.
Przy odwołaniu jednej rezerwacji…
Przy odwołaniu jednej rezerwacji obejmującej zakup jednorazowy 3 biletów jest opłata ponad 500 PLN... Gdy linia z której są bilety odwołuje je za darmo :(
Uważajcie i nie ma sensu z nich korzystać !!!