Jag rekommenderar Myndighetsjuridik. Deras omtanke och tid de gett mig i mitt ärende kan inte med ord beskrivas. Besvarat mina frågor i tid och otid alltid väldigt tillmötesgående. De satte sig in i... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag rekommenderar verkligen Myndighetsjuridik. Så professionell hjälp till rimligt pris. De gjorde ett otroligt utförligt underlag till FK med hänvisningar till tidigare rättsfall och lagtexter. Vi ä... Zobacz więcej
Pratade med en Jimmy och han bad mig skicka in handlingar som han kunde läsa in gratis men har sökt via mail och ringt men inget svar så jag ger inget för detta företag . Välj annan byrå då jag tror... Zobacz więcej
Profesionell, godhjärtad kämpe. Ledde ej till beviljande av sjukersättning i kammarrätten dock men av skäl som Jimmy ej kunde göra något åt ("man kan inte vara kroniskt sjuk om man är så ung") men det... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Skeppsbron 21 , 87130, Härnösand , Szwecja
- 0704481212
- info@myndighetsjuridik.se
- myndighetsjuridik.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Professionell hjälp
Professionell hjälp , lite svårt att få kontakt ibland..troligtvis pga hög arbetsbelastning.
Dålig återkoppling efter dom
Dålig återkoppling efter dom. Lät så hoppfulla, men föll som en pannkaka!
Fick ett mail att jag förlorat i rätten, kunde ändå ringt och berättat domslut.

Odpowiedź od Myndighetsjuridik AB
Tack vare Jimmy på Myndighetsjuridik…
Tack vare Jimmy på Myndighetsjuridik fick jag efter tre års kamp rätt till sjukersättning. Han är en duktig jurist som gör allt för att dina rättigheter ska tas till vara. Jag rekommenderar Myndighetsjuridik till alla som hamnar i min situation.
En advokatbyrå som lyssnar och värnar…
En advokatbyrå som lyssnar och värnar om individen. Kan varmt rekommendera denna firman till alla som är i behov av juridisk hjälp!
Hängivna jurister som gör ett…
Hängivna jurister som gör ett fantastiskt jobb. De strider för en när man är själv för sjuk för att göra det. Kan bara rekommendera dem!
Rekommenderas starkt!
Min bild av Myndighetsjuridik är mycket positiv.
Företaget innesitter ett stort engagemang och en djupgående kunskap.
En samarbetspartner som utifrån ärendets karaktär "pratar rätt språk" och tar ett ärende vidare på ett mer akademiskt korrekt sätt än vad som för mig på egen hand varit möjligt.
Ett stöd och bollplank som delat mitt sätt att "se på saken".
Företaget har, enl. mig, en korrekt inställd moralisk kompass, med en väl fungerande förmåga att få med både hjärta och hjärna i sina ställningstaganden.
Keep up the good work!
// Tacksam och nöjd klient
När allt såg mörkt ut fick jag all…
När allt såg mörkt ut fick jag all hjälp juridiskt och även fin pepp att kämpa vidare. Vi fick rät gentemot Försäkringskassan.
Stor kunskap och mkt stöd!
Omtänksamma, trevliga och har ett professionellt bemötande. Med stor kunskap om hur man bemöter ex FK. I mitt fall hade de även mkt stor kunskap om min sjukdom och förståelse för sjukdomen i sig. Rekommendera varmt Myndighetsjuridik AB är så tacksam att jag fick hjälp av Jimmy o Olle 💙♥️🙏🏻
Snabb hjälp och lyhörda på input…
Snabb hjälp och lyhörda på input rörande ärende.
Hjälpte oss få rätt mot försäkringskassan och gav råd att driva ärendet till förvaltningsrätten.
Kan ju inte i detta läget ge 5 av 5 än
Kan ju inte i detta läget ge 5 av 5 än. Eftersom det fortfarande inte framkommit något beslut i mitt specifika fall.
Skulle det bli ett positivt utslag, lär jag höra av mig och tacka en extra gång.
Vänligen
Kände att jag blev lurad fick inte reda…
Kände att jag blev lurad fick inte reda på att varje gång jag får avslag kostar det ännu mer pengar att betala för att överklaga via ombudsman alltså juristen på Myndighetsjuridik.
Svara inte på telefon dessutom sen återkoppling får man.

Odpowiedź od Myndighetsjuridik AB
Trevligt bemötande och man känner sig…
Trevligt bemötande och man känner sig väl bemött.
Doświadczenie Trustpilot