Zobacz, co mówią recenzenci
Jag rekommenderar verkligen Myndighetsjuridik. Så professionell hjälp till rimligt pris. De gjorde ett otroligt utförligt underlag till FK med hänvisningar till tidigare rättsfall och lagtexter. Vi ä... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Skeppsbron 21 , 87130, Härnösand , Szwecja
- 0704481212
- info@myndighetsjuridik.se
- myndighetsjuridik.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Fick mycket bra hjälp
Fick mycket bra hjälp. Proffsig och lätt att få tag på vid frågor. Rekommenderar
Professionell hjälp med FK problematik
Jag rekommenderar verkligen Myndighetsjuridik. Så professionell hjälp till rimligt pris. De gjorde ett otroligt utförligt underlag till FK med hänvisningar till tidigare rättsfall och lagtexter. Vi är så tacksamma.
Jag rekommenderar Myndighetsjuridik
Jag rekommenderar Myndighetsjuridik. Deras omtanke och tid de gett mig i mitt ärende kan inte med ord beskrivas. Besvarat mina frågor i tid och otid alltid väldigt tillmötesgående. De satte sig in i mitt ärende på djupet med empati och förståelse. Kämpar verkligen för den lilla människan i en byråkratisk värld. Tack!!! För att ni finns!!!!
Myndighetsjuridik
Myndighetsjuriduk kunde detta,var så kompetenta och vi vann. Välldigt tillmötesgående också.
Hör inte av sig
Pratade med en Jimmy och han bad mig skicka in handlingar som han kunde läsa in gratis men har sökt via mail och ringt men inget svar så jag ger inget för detta företag . Välj annan byrå då jag tror dom sållar efter dom stora pengarna och inte dom små . Detta var för 3 veckor sedan . Urkasst tyvärr. Jag är inte jurist själv men dock nämndeman
Myndighetsjuridik var mycket…
Myndighetsjuridik var mycket professionella i yttrande till FK. De pekade på felaktigheter i FKs bedömning och gjorde bra referenser till olika rättsfall. Myndighetsjuridik har en unik kunskap om svagheter o generaliseringar i FKs bedömningar. Med hjälp av yttrande från Myndighetsjuridik fick vi FK att ändra preliminärt beslut så min fru nu har fått sjukersättning beviljad.
Profesionell
Profesionell, godhjärtad kämpe. Ledde ej till beviljande av sjukersättning i kammarrätten dock men av skäl som Jimmy ej kunde göra något åt ("man kan inte vara kroniskt sjuk om man är så ung") men det kom beviljande sen när jag sökte igen för då hade det gått längre tid och Jimmy hade röjt undan resten av argumenten så det var säkert mycket därför det blev beviljat.
Det var 3-4 år sedan jag använde mig av…
Det var 3-4 år sedan jag använde mig av Myndighetsjuridik. Jag fick otroligt bra hjälp och stöd. Det var 2 st överklaganden och sedan en ny sjukersättningansökan som jag fick hjälp med helt och hållet då jag inte orkade alls. Jag fick tillslut igenom 100 % sjukersättning
Fick goda råd om förtydligande som…
Fick goda råd om förtydligande som behövdes göras av läkare. Resultatet blev godkänd sjukersättning på 50%. Behövde aldrig anlita er för överklagan. Tack för råden!!
Kränkande bemötande!
Kom dit med min partner,hade typ druckit en halv öl innan ! Gick intill stället och satte mig vid ett bord ,då kommer någon konstig personal och frågade hur jag mådde? Bra svarade jag ! Då säger den otrevliga och väldigt obehagliga personalen att du är full ! Nej säger jag ! Sen blev jag och min partner typ utkastade! Jag och min partner hade delat på en öl innan ! Ingen av oss var ens i närheten av att vara berusad! Tydligen så enligt han så var vi det. Kände mig så förnedrad och var förtvivlad och fattade ingenting. Vi bara drog därifrån. Om du ska besöka detta värdelösa ställe så gör inte det . Inkompetente och rasistisk personal ! Som dömer folk! Vi tog oss till ett annat ställe där vi var mycket välkomna! Jag rekommenderar Sture Hof !
En stor besvikelse
Otroligt besviken på Myndighetsjuridik.
dom har missat att vidarebefordra eller meddela mig om brev som dom fått från Försäkringskassan. Viktig information som jag då inte fått ta del av. Det har hänt 2 gånger. Dom bortförklarar det med att posten har strulat. Men posten har aldrig strulat från Försäkringskassan skickat till mig personligen. En gång kan de hända. Men två är ett mönster.
Första gången höll deadline på att missas för en överklagan. Den andra gången gick det 6 månader då jag egentligen skulle skickat in ny anmälan för sjukpenning som inte blev gjort pga att jag inte fått detta meddelande från Myndighetsjuridik.
Varpå Försäkringskassan sa att vi har skickat detta till Myndighetsjuridik, har dom inte meddelat dig de?
Fruktansvärt dåligt av ett ombud.
Sen, när överklagan skulle skickas in så
Va de på absolut sista dagen. Vilket gjorde att man inte kunde göra några ändringar på skrivningen Myndighetsjuridik gjort om man hade velat lägga till något för de fanns helt enkelt ingen tid. då hade de haft 2 månader på sig. De kan inte va helt ovanligt att klienter vill göra en liten ändring men de va ju totalt omöjligt.
Sen går de inte att få tag på dom. Det är
Enbart mailkontakt. Normalt så kan man prata med sin jurist och bolla idéer och hur man vill ha det. Men det finns det över huvudtaget inte någon möjlighet till här.
Man började bli nervös när det närmade sig sista dagen för att skicka in överklagan och man inte fick tag på dom och man inte hade fått ta del av skrivningen.
Sen så hjälpte de inte i slutändan att anlita Myndighetsjuridik heller. De påverkade inte utfallet så de va bara massa problem och onödiga pengar.
Om du funderar på att anlita dessa så tänk en extra gång och försök hitta en annan mer personlig och bättre är mitt tips. För erfarenheten med dessa va allt annat än rolig.
Bra till att börja med, sedan hopplösa att få tag på.
De var jättebra att prata med i början. När det närmade sig att överklagan skulle vara inne var de helt omöjliga att få tag på. När man äntligen fick tag på dem fanns inte tid att prata. De skulle ringa upp en viss tid. De ringde aldrig upp. Blev kontaktad när överklagan var inskickad. Det innebar att de ändringar i uttdraget aldrig blev gjorda.
Jimmy Laine på Myndighetsjuridik är…
Jimmy Laine på Myndighetsjuridik är mycket professionell, förtroendeingivande och engagerad.
Jag fick ett mycket bra bemötande och han svarade lättförståeligt på alla mina frågor.
Kan varmt rekommendera Jimmy Laine på Myndighetsjuridik.
Mycket kunnig, engagerad och hjälpsam...
Mycket kunnig, engagerad och hjälpsam. Lite svår att komma i kontakt med men det uppvägs klart av slutresultatet. Jimmy Laine på Myndighetsjuridik AB har skrivit en mycket gedigen och professionell överklagan till Kammarrätten. Han tar högst rimligt betalt för allt nerlagt arbete. Jag kan varmt rekommendera Jimmy Laine på Myndighetsjuridik AB.
Oerhört proffsig hjälp med skrivelse av…
Oerhört proffsig hjälp med skrivelse av ansökan om sjukersättning. Enkel och snabb kommunikation. Mycket förtroendeingivande.
Bra juridisk rådgivning samt hjälp med…
Bra juridisk rådgivning samt hjälp med överklagan bra med fasta priser.
Mkt bra hjälp o förståelse för mitt…
Mkt bra hjälp o förståelse för mitt ärende
Jag känner mig trygg
Fin hjälp med att skriva min överklagan…
Fin hjälp med att skriva min överklagan till Förvaltningsrätten. Nu hoppas vi bara att all fin och komplicerad text hjälper😊
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.