Jag rekommenderar Myndighetsjuridik. Deras omtanke och tid de gett mig i mitt ärende kan inte med ord beskrivas. Besvarat mina frågor i tid och otid alltid väldigt tillmötesgående. De satte sig in i... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag rekommenderar verkligen Myndighetsjuridik. Så professionell hjälp till rimligt pris. De gjorde ett otroligt utförligt underlag till FK med hänvisningar till tidigare rättsfall och lagtexter. Vi ä... Zobacz więcej
Pratade med en Jimmy och han bad mig skicka in handlingar som han kunde läsa in gratis men har sökt via mail och ringt men inget svar så jag ger inget för detta företag . Välj annan byrå då jag tror... Zobacz więcej
Profesionell, godhjärtad kämpe. Ledde ej till beviljande av sjukersättning i kammarrätten dock men av skäl som Jimmy ej kunde göra något åt ("man kan inte vara kroniskt sjuk om man är så ung") men det... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Skeppsbron 21 , 87130, Härnösand , Szwecja
- 0704481212
- info@myndighetsjuridik.se
- myndighetsjuridik.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Myndighetsjuridik
Mycket kunniga och tillmötesgående när man behöver deras hjälp. Jag tycker det är bra för de har fast pris på ärenden. Kan vara svårt att få tag på telefon men fungerar utmärkt via Mail. Kan verkligen rekommendera Myndighetsjuridik!
Snabba svar
Snabba svar, bra bemötande och grym överklagan. Håller tummarna för vinst u förvaltningsrätten
Överklagande av FK’s beslut med positiv utgång!
De hjälpte mig med mitt överklagande mot FK och tack vare Myndighetsjuridik AB fick jag rätt. Kan varmt rekommendera dom. Snabb återkoppling och kunniga i sin sak.
Har bara gott att säga om…
Har bara gott att säga om myndighetsgyridik.
Mycket bra bemötande och jag upplever lyhördhet. Hjälpsamma och svarar snabbt.
Tack för att ni finns.
Kunnig och vet vad han håller på med
Kunnig och vet vad han håller på med, kan Juridiken inom detta område.
Ärlig och rak, talar om när man kan göra överklagan själv och därmed spara pengar, men kommer med tips, vad man ska tänka på samt att man får använda hans material.
Även när det inte går bra så finns han där med kunskap om hur man kan gå vidare.
Mats OJOJ
Jag är jätte nöjd med…
Jag är jätte nöjd med Myndighetsjuridik, och jag har rekommenderat er till många som behöver hjälp. Tack
Har fått massor med professionell hjälp…
Har fått massor med professionell hjälp av Jimmy Laine i mina långvariga ärenden.
de är väldigt hjälpsamma uppskattar…
de är väldigt hjälpsamma uppskattar hjälpen. när man inte klarar av det själv. mvh
Mycket nöjd med all hjälp att få ihop…
Mycket nöjd med all hjälp att få ihop ett juridiskt korrekt överklagande på Försäkringskassans negligerande av läkarutlåtandet ”utmattningssyndrom”. Synd att våra rättsinstanser enbart accepterar Försäkringskassans beslut och helt utesluter läkarkårens bedömningar. Så trots bra hjälp från Myndighetsjuridik har man ofta inte en chans mot myndigheterna i detta land, framförallt då hela rättssystemet ensidigt stöttar myndigheterna.

Tack för all hjälp
Tack för all hjälp. Nu rullar de nya besluten in från Försäkringskassan efter vinsten i Förvaltningsrätten.
/Maria
Kunnig och smidigt!
Känner mig trygg och får personligt…
Känner mig trygg och får personligt mottagande. De arbetar med god kunskap och bred erfarenhet av försäkringskassan.

Odpowiedź od Myndighetsjuridik AB
Trygg handläggning mycket trevligt…
Trygg handläggning mycket trevligt bemötande. Rekommenderar varmt!
Engagerad och fint bemötande
Engagerad och fint bemötande. Tar sig tid att förklara om det är något man behöver veta. Återkommer och rapporterar om det är något som har hänt i ärendet.

Odpowiedź od Myndighetsjuridik AB
Fick hjälp att överklaga beslut ang…
Fick hjälp att överklaga beslut ang avslag på min sökta sjukersättning. Tyvärr hjälpte det inte, det blev inget prövningstillstånd i kammarrätten, men inte ert fel, utan det är fel i de hårda reglerna hos Försäkringskassan.
Mycket bra bemötande har även fått…
Mycket bra bemötande har även fått hjälp som jag behövde.
Vi fick mycket relevant underlag som…
Vi fick mycket relevant underlag som var samstämmig med personen i fråga vilket gav oss en relevant åtgärd från fk.
Imponerad av juristens kunnighet och insikt samt snabbhet i den aktuella problematiken med en relevant bedömning som nu ger en dräglig tillvara för personen i fråga vilket borde vara allas rätt i detta land.
Jag tycker de har super bra service är…
Jag tycker de har super bra service är snabba och noggranna. Däremot är jag lite frågande kring faktureringen de vill ha när ärendet inte är klart. Men efter samtal om detta så flyttade de betalningen framåt i tiden. Rekommendras

Doświadczenie Trustpilot