Hyggeligt sted med hurtig og høflig betjening, Prisen for smørrebrød er i overkanten. Udover øl til kr.79 bestilte en person postevand vand til kr. 100. (iflg, regning var det danskvand?) Ref, svar,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Laaang ventetid ca. 1 time 0g 20 minutter. Da maden endelig kom, var den overdænget med dressing og kolde rejer - lige trukket op af spanden i køleskabet - og ikke dryppet af i en sigte. Resultat:... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Som altid en fantastisk oplevelse, på den smukke gamle gård, med den helt unikke indretning og stemning For første gang spiste jeg aftensmad på stedet som også smagte himmelsk en stor portion læk... Zobacz więcej
Fantastisk sted hvor økologi, biodiversitet og smag går op i en højere enhed Skøn og lækkert mad, lavet fra bunden og maden er tilberedt af lokale råvarer Prøv en spændende oplevelse og book bord... Zobacz więcej
Vi genforbinder menneske og natur gennem måltider, fødevarer, oplevelser og viden.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ref, svar, Det er ikke en klage men feed back, Mad og øl udmærket og prisen er klar. Men at en bestiller vand er ikke pr. automatik til alle.

Odpowiedź od Muldiverset
Fantastisk sted hvor økologi, biodiversitet og smag går op i en højere enhed
Skøn og lækkert mad, lavet fra bunden og maden er tilberedt af lokale råvarer
Prøv en spændende oplevelse og book bord derude
Min kæreste og jeg fik en skøn og lækker middag på Muldiverset. Maden var yderst velsmagende og vi var meget mætte, da vi kørte derfra.
Personalet var søde, venlige og meget opmærksomme på os, selvom de havde travlt. Store anbefalinger fra os! :-)
Laaang ventetid ca. 1 time 0g 20 minutter.
Resultat: lunken fisk, blandet med iskolde sjask våde rejer. alt overdænget med hjemmelavet dressing.

Odpowiedź od Muldiverset
Dejlig mad og ekstremt hyggeligt. Stemningen og indretningen af lokalet omfavnede os og gjorde oplevelsen unik.
Tak for den skønneste middag til det selskab jeg deltog i igår.
Kommer helt sikkert igen🌺
For første gang spiste jeg aftensmad på stedet som også smagte himmelsk en stor portion lækkerier der forkælede smagsløgene
På fineste vis
Sød og venlig betjening masser af smil og venlighed
Et besøg værd
I forhold til prisen synes jeg godt nok man er nærig med maden.
2 små gnallede kartofler lidt salat, en halv gulerod og en lille skive brød for noget der læner sig op af michelin københavner priser når man ligger langt ude på landet ude for lands lov og ret synes jeg godt nok det er meget optimistisk.
Maden var sådan set fin men ikke bedre eller mere bæredygtig end så mange andre steder jeg har spist hvor både kvalitet og kvantitet følges ad og man kunne spise sig mæt til de priser.
Hyggelige omgivelser men igen ikke mere end det derfor giver jeg kun 2 stjerner som er for den venlige betjening.

Odpowiedź od Muldiverset
Personlig velkomst, nærværende og med overskud. Virkelig lækker mad. Hyggelige omgivelser.
Vi Havde udenlandske gæster med der var helt betagede.
Skøn aften!!!
This is the best place to eat and be in Denmark. If you are in need of a tranquil and warm eatery with nothing but honesty in both food and owners, this is your place. Their food is better than anything I have tasted in Copenhagen, the atmosphere is authentic and serene, and the owners are the home away from home. I would return every day if I could!
Tak for super dejlig mad i fredags! Vi er vilde med jeres skønne sted og lækre mad😍
En overset perle! Kom på anbefaling og nød meget, meget lækkert smørrebrød i en skøn atmosfære. Yderst venligt personale og så er det bare skønt at nyde de mange sjove ting at kigge på - interiør, møbler og porcelæn. Der er også mange spændende ting i butikken. Kommer helt sikkert igen!
Mvh Charlotte Bülow, Gentofte
Hyggelig spisested på landet hvor der er ro til fordybelse. Lækker hjemmelavet mad, og god betjening. Jeg vil helt sikkert komme igen.
Tak for en hyggelig og dejlig oplevelse😊Min hønsesalat mad var god, men smagen var for vag,🤔 roastbeefen var derimod mega god👍
Jeg synes konceptet er godt, men for dyrt smørebrød. Mega hyggelig med butik👍Vi undrer os en smule over hvor lidt ren gårdspladsen er og trillebør med mad affald som står der hvor man går forbi. En masse bygge affald hist og pist og al for mange container, som står i indkørelse og sender ikke de bedste hyggelige signaler.Toilettet for nusset og gammelt til mange mennesker🤔( Derfor desværre 3⭐️Forventningerne var høje og måske også derfor, vi som kunde stiller krav til jer😊👍 Efter en Corona tid, tænker jeg, at sprit og hygiejne fortsat er vigtigt og noget vi har lært! Synes det er sejt, at I har kastet jer ud i sådan et stort projekt og ved at det kræver en masse energi og hårdt arbejde. Fortsat god vind og vi kommer gerne igen😊👍🌺

Odpowiedź od Muldiverset
Første gang vi var på Muldiverset og vi fik en super velkomst og introduceret til stedet og historien bag.
Vi fik dejlig lam, tzatziki, tomater, auberginer(tempura friterede), sprøde kartofler - fantastisk lækkert og i de hyggeligste omgivelser.
Kan varmt anbefale en aften her.

Odpowiedź od Muldiverset
Mega hyggeligt frokoststed - med de skønneste stykker smørrebrød. Altid frisksmurt og lækkert med et spændende twist. Omgivelserne er også helt i top og det samme er betjeningen. Det er noget så dejligt med en værtinde som interesserer sig for sine kunder og lige svinger forbi bordet for at høre om alt er godt.
En helt igennem positiv og skøn oplevelse. Skøn stemning, venligt personale, fantastisk smørrebrød ( også i vegansk variant), lækker lækker dessert, skøn vin og snaps, smukke omgivelser. Meget spændende butik og jeres koncept er helt unikt. Vi vil anbefale til alle og vi kommer helt sikkert igen.
En skuffelse. Havde læst de gode anmeldelser, og glædet mig til rigtig godt smørrebrød, men aldrig har jeg betalt så meget for icebergersslat, hvilket der var rigeligt af. Resten af madden smagte udmærket, men ikke noget af råbe hurra for. Standart og pris hænger overhovedet ikke sammen.

Odpowiedź od Muldiverset
Trods et meget begrænset serviceniveau, lykkes det værtsparret at skabe oplevelser i særklasse, af flere årsager;
1. Den helt unikke biodynamiske tilgang
2. Den fokuserede, grundige og ærlige tilgang til madlavning, hvor de få men veltillavede retter, giver ypperlige smagsoplevelser
3. Den varme og personlige atmosfære, som kun kan skabes af ildsjæle, der brænder for godt værtsskab, gode råvarer, økologi og dyrevelfærd.
Så lever man fint med selv at finde sine drikkevarer, rydde af bordet og betale ved kassen, når middagen bestilles.
Vi bliver helt sikkert faste gæster.
Vh Per