Reakcja na opinię
Jeg ringede til balling og fik en god snak de kom 3 dage efter og monteret 2 enheder i min stue, de var virkelige hjælpsomme, de hjælp med at rykke rundt på nogle skabe uden ekstra gebyr! Jeg anbefale... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I had BSK Ventilation installed about a month ago, but I’m not satisfied with the work. They sent a worker who didn’t speak Danish and had limited English. The gap between the pipe and the wall hole w... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Balling Ventilation er vi specialister i enkeltrumsventilationer, der skaber et sundt og behageligt indeklima. Med mange års erfaring inden for branchen tilbyder vi skræddersyede løsninger til både private hjem og erhvervsejendomme. Vores ydelser inkluderer: Design og installation af ventilationsanlæg Service og vedligeholdelse af eksisterende systemer Rådgivning om energieffektivitet og optimering Løsninger til indeklimaforbedringer Vi er stolte af at levere høj kvalitet, professionel service og løsninger, der matcher dine behov. Vores kunder vælger os for vores pålidelighed, ekspertise og evne til at levere resultater, der holder i længden. Kontakt os i dag for en samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre dit indeklima.
Knardrupvej 35b, 3660, Stenløse, Dania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg fik monteret 2 bsk zephyr i min kælder det fungere rigtig godt og de ringede efter installationen og sætte mig ind tingene, super service
Great process from start to end , fast , effective and cheaper than other companies.
They also helped with installing software on my phone and choosing the right settings
Jeg ringede til balling og fik en god snak de kom 3 dage efter og monteret 2 enheder i min stue, de var virkelige hjælpsomme, de hjælp med at rykke rundt på nogle skabe uden ekstra gebyr! Jeg anbefaler dem helt klart!

Odpowiedź od Ballingventilation
Vi har fået installeret 3 ventilationsenheder hos Balling Ventilation. 2 blev monteret i højden, hvor arbejdet blev udført indefra – inkl. montering af ydercovers – hvilket sparede os for et stort stilladsgebyr.
Meget servicemindede og løsningsorienterede. Klar anbefaling herfra!

Odpowiedź od Ballingventilation
Kan varmt anbefale Balling ventilation. Jeg ringede, fik god information og service og slog til på 5 ventilatorer - og da jeg nærmest i sjov spurgte om de kunne blive installeret samme dag, undersøgte de sagen og sørgede for montering samme dag plus dagen efter! Ret imponeret

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi fik installeret ventilation af Balling Ventilation, og jeg må bare sige, at det var en virkelig god oplevelse. De var super flinke, nemme at snakke med og meget professionelle hele vejen igennem.
De kom som aftalt, arbejdede effektivt og efterlod det hele pænt og ryddeligt. Man kunne tydeligt mærke, at de ved hvad de laver og går op i at gøre arbejdet ordentligt.
Efter installationen kan vi allerede mærke en stor forskel på indeklimaet – luften føles friskere, og hele huset virker bare mere behageligt at være i.
Det er helt klart et firma vi vil anbefale til andre.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er ellevilde med Balling Ventilation!Vi har fået installeret deres system i køkken badeværelse soveværelse og kælder og luften i hele huset er friskere og mere ren end nogensinde før.
Vores børn med astma trækker lettere vejret og deres energi er blevet mere positiv + de føler mindre irritation.
Teamet var professionelle, punktlige og super imødekommende, og rådgivningen var skræddersyet til vores behov og vores hjem.
Vi lægger mærke til den friske luft, men ikke til lyden af sædvandlige ventilationssystemer som brummer og vibrerer, det elsker vi!
Derudover kan morgenerne med små børn i huset være stressende, hvilket gjorde at vi til tider glemte at lufte ud inden vi tog på arbejdet og sendte børnene i skole - men det problem har vi ikke længere. Da installationen er automatiseret og holder en stabil jævn friskhed uden vi mister varmen og får dyre elregninger.
Kæmpe anbefaling, især hvis du har små børn!
Knus og kram Frida Maria Kvist Grønkjær❤️🥳🍃☀️🌈🌬️

Odpowiedź od Ballingventilation
Jeg har fulgt Balling Ventilation lidt og kan virkelig godt lide, hvordan de arbejder. Kommunikationen er nem og klar, og man får indtrykket af, at de går op i både kvalitet og kundetilfredshed. Teknikeren, der kom ud, var super sympatisk og til at stole på – det betyder jo meget, når man lukker nogen ind i hjemmet. Alt i alt virker det til et firma, man trygt kan anbefale, hvis man har brug for ventilation eller gode råd.

Odpowiedź od Ballingventilation
Meget professionelt firma. Jeg fik kompetent vejledning om radonsikring af kælderen. Alt spillede som det skulle.

Odpowiedź od Ballingventilation
Jeg havde booket tid til at få en zephyr ventilations enhed installeret i min kælder i huset til på Onsdag, men de kom allerede Mandag og fik den installeret og den virker som beskrevet.
En anden ting som er værd at nævne er at de efterlod kælderen i samme stand som de modtog ren og pæn - det er noget håndværker generelt er dårlige til har jeg erfaret

Odpowiedź od Ballingventilation
Fik installeret 3 zephyrr i min kælder, som har ændret luftkvaliteten meget allerede. Hurtig installation og de kom til tiden

Odpowiedź od Ballingventilation
Professionelt firma, som har lavet ventilation i min kælder. God service og kompetent rådgivning. Hele forløbet har været kendetegnet ved god kommunikation og høj faglighed. Medarbejderne var imødekommende og effektive, og der blev ydet god support i forbindelse med opsætning og brug af den tilhørende app. En positiv oplevelse hele vejen igennem. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Ballingventilation
De kom til tiden, og udførte et pænt og effektivt stykke arbejde. De gjorde derefter også rent efter sig selv, hvilke jeg sætter stor pris på.

Odpowiedź od Ballingventilation
Vi har haft Balling Ventilation / Balling Entreprise på vores ejendom, dels for at installere DUKA-ventilatorer i vores kældre og dels for at udføre andet murerarbejde.
Jeg vil kraftigt fraråde at benytte Balling Entreprise, med binavnet Balling Ventilation, til etablering af ventilation i kældre under etageejendom uden inddragelse af en brandrådgiver.
På vores ejendom, som både har brandzoner og brandsektionering, har man ”bare” valgt at bore gennem brandmure for at installere DUKA-ventilation. DUKA-ventilatorer er ifølge producenten beregnet til montering i ydermure og kan derfor ikke anvendes til at styre ventilation mellem forskellige brandzoner og/eller brandsektioner.
DUKA-ventilation er ikke udstyret med varmeføler, som lukker ventilationen ned i tilfælde af brand. Dermed vil ventilatoren reelt kunne blæse en brand videre fra ét rum til et andet – fra brandzone til brandzone. Normalt anvender man udstyr, som ved hjælp af et mekanisk brandspjæld forsegler gennemføringen i muren, så branden forhindres i at sprede sig ad den vej. DUKA-ventilatorer har ikke indbygget brandspjæld og kan derfor ikke anvendes til dette formål.
Kældre under etageejendomme er typisk opdelt i flere brandzoner, hvor de ydre rammer (mure, gulve og lofter) skal forhindre, at en brand spreder sig. Der gælder desuden skærpede regler for flugtveje til det fri. Hver enkelt lejlighed udgør sin egen brandzone, og flugtvejene (trappehusene) er selvstændige brandzoner.
På større ejendomme er der derudover etableret brandsektionering, som skal sikre, at en brand holdes inden for én sektion, selv hvis der opstår brand i flere zoner samtidig. Brandsektioner er typisk adskilt af brandmure, som ofte er tykkere end almindelige vægge mellem brandzoner. Det er derfor afgørende, at man ikke borer gennem en brandmur uden rådgivning fra en brandrådgiver og uden at vælge korrekt udstyr.
Hvis man vælger at benytte Balling Entreprise til ventilationsopgaver i kældre under etageejendomme, bør man derfor sikre sig, at der er tilknyttet en ingeniør eller brandrådgiver med relevant viden.
Det er bygningsreglementet kapitel 5, som er lovgrundlag.
________________________________________
MUREROPGAVE - Pudsning af loft
På grund af et utæt tag over min lejlighed har jeg haft en lunke i mit loft siden 2004 – en vandskade, som har udviklet sig langsomt over tid.
Gulvbrædderne på loftet over lunken var så møre at man kunne sætte en fod ned igennem.
I foråret 2025 var et skadeservicefirma forbi for at måle, om der var aktivitet i etageadskillelsen. Svaret på de prøver, de tog, var, at der var aktivitet. Der blev dog ikke gjort yderligere ved sagen.
Et par måneder senere blev Balling bestilt til at banke loftet ned og pudse det op igen.
På selve dagen kom de en halv time for sent. Den første, der kom ind ad døren, var deres polske murer, som ikke vidste, hvad han skulle lave. Han mødte op i klipklappere og var ikke klar til at arbejde. Han blev sendt ud på gaden for at vente på mester, og jeg forlod herefter lejligheden. At man ikke overholder en aftale uden at give besked, er respektløst i min verden.
De kom ikke i gang den dag, men dukkede op igen dagen efter, hvor samme scenarie gentog sig.
I løbet af de næste dage fik de hugget loftet ned, men tog ikke en prøve af det underliggende loft. Det betyder, at vi reelt ikke ved, om der er råd eller svamp i konstruktionen.
Den polske murer lukkede hullet igen, men kvaliteten er ringe. Hvor der tidligere var en lunke på 40–50 cm, er der i dag et loft i to niveauer med en niveauforskel på 2–3 cm. Dansk Standard foreskriver, at et loft maksimalt må have en niveauforskel på 2-3 cm over 2 meter. Mit loft har en niveauforskel på op til 2-3 cm over 5 cm.
De havde hellere ikke styr på min nøgle og der gik en uge efter endt arbejde, før jeg fik den igen af mester selv. Og det på trods af at muren sagtens kunne have låst sig ude og smidt nøglen i postkassen, efter aftale med mig.
De har fået en stjerne, fordi de mødte op.

Odpowiedź od Ballingventilation
Jeg har samarbejdet med Balling Ventilation i flere år, og det har været en fornøjelse fra start til slut. De leverer konsekvent høj faglig kvalitet, holder hvad de lover, og kommunikationen er altid klar og professionel. Samtidig møder man et team med godt humør og engagement i opgaven. Balling Ventilation kan varmt anbefales.
De er professionelle og vil til en hver tid bruge dem igen
Jeg kontaktede Balling Ventilation ApS på grund af fugtproblemer i en helt ny tilbygning, hvor der begyndte at danne sig kondens. Efter lidt research på Google faldt valget på dem, fordi de tydeligt signalerede mange års erfaring og solid ekspertise. Det viste sig hurtigt, at det ikke bare var tomme ord.
Jeg udfyldte kontaktformularen, og allerede indenfor 12 timer ringede Zakarias. Han tog problemet seriøst fra første sekund og anbefalede en BSK Zephyr V2 til 7.300 kr inkl. montering. Ønskede jeg et sort dæksel, der matchede den udvendige beklædning, kunne det tilkøbes for 375 kr. Vi fik lynhurtigt aftalt en montagedato, og i hele perioden op til var Zakarias ekstremt imødekommende, professionel og klar i spyttet omkring processen - især omkring tætning af dampspærre, som jeg var mest bekymret for.
Anlægget blev monteret, arbejdet blev lavet ordentligt, og alt så fint ud. Alligevel sad jeg et par dage efter med en nagende tvivl om dampspærren nu var tæt nok. Jeg ringede, og uden den mindste tøven dukkede Zakarias og hans makker op igen og sørgede for, at alt blev gjort 110 procent i orden. Ingen undvigelser, ingen undskyldninger - bare løsninger.
Under selve montagen viste det sig, at en connector på motoren havde en fabriksfejl. Det blev klaret på rekordtid. Jeg fik en helt ny motor, og problemet var løst indenfor 48 timer. Herudover, skulle jeg ikke betale for sort dæksel for 375kr! Det er præcis den type kundeservice man håber på, men sjældent oplever.
Noget af det, der imponerede mig mest, var deres princip om, at der ikke skulle betales en krone, før jeg som kunde var fuldt tilfreds. Det er sjældent at møde den grad af integritet i branchen. Men her er det tydeligt, at Balling Ventilation ApS går op i både håndværket og relationen til deres kunder.
I dag er jeg 100 procent tilfreds. Det er dygtige fagfolk, der ved hvad de laver, og som tager ansvar for deres arbejde hele vejen igennem.
Det bliver ikke sidste gang, jeg bruger dem. Med et stort hus og et centralt ventilationsanlæg bliver der helt sikkert både service og vedligehold fremover - og jeg ved præcis, hvem jeg ringer til.
Mine bedste anbefalinger herfra.
Vi giver Balling Ventilation vores varmeste anbefaling.
Fra første kontakt fik vi et yderst konkurrencedygtigt og gennemarbejdet tilbud. Zakarias fra Balling Ventilation gennemgik hele installationsprocessen i detaljer - herunder dimensionering, kapacitetsberegninger, prisstruktur og de tekniske løsninger, der passede bedst til vores Erhvervslokale. Det skabte stor tryghed og en klar forventningsafstemning allerede fra start.
Montørerne arbejdede hurtigt, effektivt og yderst professionelt. Der var fuldstændig styr på både planlægning, installation og kvalitetssikring af anlægget.
Alle aftalte tidsrammer blev overholdt, selvom tidsplanen var stram, og arbejdet blev udført med stor omhu og højt fagligt niveau.
Vi står nu med et topmoderne ventilationssystem, der fungerer perfekt - og en oplevelse af en virksomhed, der leverer både kvalitet og service i absolut særklasse.
Balling Ventilation får vores ubetingede anbefaling.
Yderst god og kommunikativt firma. Jeg har kun ene ros tilovers. Ekstremt kompetente fagfolk som var hurtige til at sætte ind på at hjælpe og opsætte den helt rigtige ventilation til mit hjem. Alt har været transparent, jeg fik sågar hjælp til opsætning af app på en lørdag og personalet er bare SÅ søde og imødekommende. Acceptable priser har de også.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.