Banner for MØBELSALG

MØBELSALG Recenzje 326

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en sofa med levering tre måneder senere, hvilket slet ikke var noget problem. Jeg fik hurtige svar på mails gennem hele forløbet, og det var nemt at tilkøbe en ekstra mand til leveringen eft... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

2 lækre Kalle stole leveret i løbet af en uge fra bestilling. Virkelig super god oplevelse. Kvalitet og service i top :)

Oceniono na 3 z 5

Bestilte en læder lænestol i marts. Ringe mailkorrespondance. Prøvede flere gange at ringe uden held. Modtog varen i Juni. Opdatering den 4-7-2025. Jeg er blevet yders overrasket over den gode... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Møbelsalg Tylstrup Herlig uforpligtende kundeservice. Fin indlevelse i vore ønsker, uden påtrængende henvisning til alt muligt andet. Meget fin service og hurtig levering. Handler helt sikkert... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep meblowy
  2. Sklep z meblami do sypialni
  3. Składanie mebli
  4. Sklep z meblami do salonu
  5. Sklep z meblami zewnętrznymi
  6. Sklep z sofami

Napisane przez firmę

Hos Møbelsalg er vi mere end bare en møbelforretning; vi er en passioneret familie af designentusiaster, dedikeret til at bringe stil, komfort og funktionalitet ind i hvert hjem. Grundlagt i 2004 har vi stolt tjent Danmark med et bredt udvalg af håndplukkede, kvalitetsmøbler, der afspejler de nyeste trends inden for hjemmeindretning. Vores rejse begyndte med en simpel vision: at tilbyde enestående møbler, der kombinerer æstetik med holdbarhed, til priser, der er tilgængelige for alle. Vores rejse tog en spændende drejning, da vi udvidede vores passion for møbler til den digitale verden. Fra at være en elsket lokal forretning i Tylstrup nær Aalborg, har vi nu udviklet os til også at omfatte en omfattende online webshop, der servicerer hele Danmark. Denne udvidelse har gjort det muligt for os at nå ud til endnu flere kunder og tilbyde en bekvem, brugervenlig shoppingoplevelse online, samtidig med at vi bevarer den personlige kontakt og den unikke atmosfære i vores fysiske butik. Uanset om du besøger os online eller i Tylstrup, er vores engagement i kvalitet, service og tilfredshed altid det samme. Velkommen til Møbelsalg – hvor vi bringer komfort og stil direkte til din dør, uanset hvor i landet du befinder dig.

Gratis fragt

Gratis levering på alle møbler

Hos Møbelsalg mener vi, at det skal være både nemt og bekvemt at handle møbler og tilbehør til dit hjem. Derfor tilbyder vi altid gratis fragt – uanset om du køber et stort spisebord, en komfortabel sofa eller det perfekte tilbehør til at fuldende dit rum. Vi tager os af leveringen, så du kan fokusere på at nyde dine nye indkøb. Hos os er der ingen skjulte gebyrer – kun ægte værdi og god service! 🚛✨

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Fin service

Super betjening og hurtig levering

15 września 2025

Kære Michael
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det var en fornøjelse at kunne hjælpe dig, og vi er glade for, at både betjeningen og leveringen levede op til dine forventninger.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye møbler og ser frem til at byde dig velkommen igen!

Det hele

Jeg har købt en Hjort Knudsen Opus lænestol i sort læder, har fået den hurtig leveret, den er rigtig lækker. Så derfor skal de havde 5 stjerner.

17 września 2025

Kære Joan
Wow – tusind tak for de 5 stjerner! 😄 Vi er superglade for at høre, at din Hjort Knudsen Opus lænestol lever op til forventningerne og blev leveret hurtigt.

Det er altid fantastisk at høre, når en stol både ser godt ud og er lækker at sidde i – nyd den, og tak fordi du deler din oplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt 4 spisestole fra Hjort…

Jeg har købt 4 spisestole fra Hjort Knudsen hos Møbelsalg i tylstrup. Stolene lever 100% op til forventningen.
Der var en skrue, der ikke passede i gevindet. Jeg ringede til møbelsalg og Anette ville sende en ny til mig. Hun var så venlig at køre forbi i stedet for at aflevere skruen - det er service i topklasse!

26 sierpnia 2025

Kære Bente
Tusind tak for de flotte ord og 5 stjerner! 😊 Det var en fornøjelse at kunne hjælpe dig personligt med skruen, så du kunne få dine Hjort Knudsen spisestole helt på plads.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver servicen – det er kunder som dig, der gør vores arbejde sjovt og meningsfuldt.

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en Hjort Knudsen lænestol som…

Jeg købte en Hjort Knudsen lænestol som både er smuk at se på og skøn at sidde i. Leveringstiden var lang, hvilket dels skyldtes sommerferie og dels at stoffet jeg havde valgt, først skulle bestilles hjem. Servicen undervejs var helt perfekt.

17 sierpnia 2025

Kære Susanne
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både udseendet og komforten af din Hjort Knudsen lænestol.

Tak for tålmodigheden med leveringstiden – vi er glade for, at servicen undervejs levede helt op til forventningerne.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og rigtig god…

Hurtig levering og rigtig god kundeservice!! Kan klart anbefales! ❤️

10 maja 2025

Kære Kira
Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord om levering og kundeservice! ❤️

Vi beklager, at der opstod en skade på sofaen, og arbejder på at få det løst hurtigt og tilfredsstillende. For at sikre, at det fremover forløber helt problemfrit, har vi skiftet transportfirmaet ud med en ny speditør.

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en løftestol den er mega…

Jeg købte en løftestol den er mega behagelig at sidde i og har fået rigtig god service da jeg først havde fået en anden lænestol hjem den passede bare ikke til os så ingen problemer med at komme og bytte den ud til en anden model stol vi har kun godt at sige om servicen

11 sierpnia 2025

Kære Lisbeth
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! 😊 Vi er glade for, at løftestolen passer godt, og at du er tilfreds med både komforten og servicen.

Det glæder os også, at byttet af lænestolen forløb nemt – vi gør altid vores bedste for, at det skal være en problemfri oplevelse for vores kunder.

Perfect

Good communication, fastest delivery ever experienced, amazing chairs, just like on the pictures! Thank you 😊

5 sierpnia 2025

Kære Kathin
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 😊 Vi bliver virkelig glade for at høre, at stolene lever op til forventningerne, og at du oplevede både god kommunikation og hurtig levering.

Det betyder meget for os, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

29 kwietnia 2025

Kære Helle
Tusind tak for dine 5 stjerner! Vi tager det som et stort kompliment – og vi er glade for, at oplevelsen var lige så højtidelig og tilfredsstillende som en gudstjeneste.

God kvalitet

23 kwietnia 2025

Kære Kim

Tusind tak for de 5 stjerner og din venlige kommentar! Det glæder os meget, at du har oplevet god service hos os – det betyder alverden.

25 kwietnia 2025

Kære Marianne,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og jeg er rigtig glad for, at du oplevede god service.

Fine produkter

Fine produkter. Har bestilt spisebordsstole af to omgange. De første stole kom med “dårlige” skruer. Bestilte to stole mere som havde andre skruer.

Fik aldrig svar ang. nye skruer fra deres leverandør.

Edit: Som de skriver, fik vi efter en rum tid tilsendt to nye stole. Det synes jeg er god stil.

21 kwietnia 2025

Kære Lukas,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du ikke har haft den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder. Vi håber, at de to nye stole, som vi sendte til dig som kompensation, har hjulpet med at rette op på situationen.

Skulle du fortsat have noget, vi kan gøre bedre, så tøv endelig ikke med at kontakte os direkte – vi vil meget gerne sikre, at du bliver helt tilfreds.

Kære Poul Erik

Tusind tak for de flotte 5 stjerner – det betyder meget! Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse hos os.

Stol

6 kwietnia 2025

Kære Tove

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Det glæder mig rigtig meget, at du er tilfreds med både stolen og servicen – det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Oceniono na 4 z 5

Havde jeg ikke måttet rykke for min…

Havde jeg ikke måttet rykke for min bænk, så havde I fået 5 stjerner. God service og flinke mennesker.

7 lipca 2025

Kære Bendy,

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores service og medarbejdere – det varmer virkelig!

Jeg er ked af, at du oplevede at skulle rykke for din bænk. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg tager din feedback til mig, så vi kan blive endnu bedre fremover.

Tak fordi du valgte os – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Super tilfreds

Virkelig hurtig ekspedition og afsendelse af mine stole - og de er super flotte og rigtig god kvalitet, meget tilfreds 😊

1 lipca 2025

Kære Tina,

Hvor er det bare skønt at høre – tusind tak for din fine anmeldelse! Livo-spisestolene er nogle af vores egne favoritter, så det gør os ekstra glade at høre, at du også er faldet for både looket og kvaliteten 😍

Vi gør os altid umage for at få sendt tingene hurtigt ud af døren, så det er dejligt at høre, at det hele spillede hos dig.

Tak fordi du handlede hos os – du skal være mere end velkommen en anden gang (vi har altid lidt flere fristelser på lager 😉).

Oceniono na 5 z 5

Den bedste service og god behandling.

Den bedste service og god behandling.
Søde medarbejder 🙂 altid hjælpsomme og de holder hvad de lover. Kan varmt anbefale at handle der.

30 czerwca 2025

Kære Dorthe,
Tusind tak for dine fine ord og de 5 stjerner! Vi bliver så glade, når vores kunder mærker, at vi lægger hjerte og sjæl i det, vi laver – og at du har oplevet både god service og ordentlighed, betyder virkelig meget for os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og du skal altid være hjertelig velkommen hos os – også hvis at du ønsker at vi kan være dig behjælpelig.

Oceniono na 1 z 5

Desværre en rigtigt dårligt oplevelse…

Desværre en rigtigt dårligt oplevelse ved køb af bord de havde som udstillings model.
Brugte 1000 kr på fragt fra Sjælland til Jylland og finder ud af at varen er defekt i form af skjolder og bordplader der nærmest falder sammen på midten. Der var inden køb spurgt om der var noget man skulle være opmærksom på og de mente de der ikke var og at bordet stod uden fejl og mangler.

Der bliver dog givet 1000 kr i tilbage betaling grundet et plet vi ikke kan få af. Efter 1 år begynder bordet at bue voldsomt på midten. Da vi så reklamerer på det, får vi at vide at det var der informeret om ved køb og det viste de godt at den fejl var der.

De ting er vi ALDRIG blevet informeret om.!

Sindssygt at sælge et bord der har en startpris på 12.000 kr som falder sammen på midten.

28 czerwca 2025

Kære Micheal,

Vi er naturligvis kede af, at du ser tilbage på dit køb som en dårlig oplevelse.

Bordet blev købt den 23. oktober 2023 som udstillingsmodel til nedsat pris – fra 10.170,72 kr. til 6.400 kr. Det blev solgt som beset, og I valgte selv at stå for afhentningen. Under transporten opstod der desværre fugtskade, hvilket medførte en synlig plet på bordpladen. Selvom skaden ikke var vores ansvar, valgte vi at give et kulanceafslag på 1.000 kr., som din hustru Vivi accepterede skriftligt – sammen med bordets stand.

Vi vil også gerne gøre opmærksom på, at den lette bøjning i bordpladen – som drejer sig om få millimeter – blev nævnt i forbindelse med købet. Dette var ikke en skjult fejl.

Når vi bliver kontaktet igen mere end halvandet år efter købet, må vi derfor henvise til, at bordet blev solgt som en brugt udstillingsmodel med kendte forhold, og sagen blev afsluttet i forståelse mellem parterne.

Vi er naturligvis ærgerlige over, at du oplever det anderledes, men vi mener at have handlet både korrekt og imødekommende hele vejen igennem.

MøbelSalg

Oceniono na 3 z 5

Hjort Knudsen lænestol Dundee

Bestilte en læder lænestol i marts.
Ringe mailkorrespondance.
Prøvede flere gange at ringe uden held.
Modtog varen i Juni.
Opdatering den 4-7-2025.
Jeg er blevet yders overrasket over den gode service Møbelsalg har udvist efterfølgende.
Kan varmt anbefale handel med dem++++

30 marca 2025

Kære Marianne,

Tak for din anmeldelse. Jeg er naturligvis ked af, at din oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne – og vil gerne give lidt kontekst til forløbet.
Jeres lænestol blev bestilt sidst i marts, og desværre blev leveringstiden længere end normalt pga. sygdom hos os. Det beklagede vi, og som kompensation gav vi dig en dekort og sendte en buket blomster som en personlig undskyldning.

Da stolen endelig ankom, ønskede I stolen ikke alligevel – og vi dækkede også returfragten, selvom det normalt er på kundens regning. Vi gjorde det for at runde forløbet af på en ordentlig og fair måde.

Tak fordi du handlede hos os – og vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Et besøg værd

Efter jeg fandt den stol jeg gerne vil prøve på deres hjemmeside besluttede jeg mig for at besøg forretningen for at prøve stolens komfort. De havde rigtig meget at vælge imellem og mange flotte kvalitets varer. De er et besøg værd hvis du mangler stole, bord, sofaer eller andet til dit hus.

Jeg fik kyndig hjælp og nu er stolen i min stue og den er bare super lækker at sidde i. Det var så nemt at være kunde hos Annette (Møbelsalg). Imødekommende samt meget gode priser og super kvalitet.

19 czerwca 2025

Kære Annick,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – den varmer virkelig! Min kollega og jeg har talt om, hvor hyggeligt og sjovt vi havde det, da du besøgte butikken. Det er lige præcis den slags møder med kunder, der gør vores hverdag ekstra god.

Det glæder mig meget, at stolen lever op til dine forventninger – både i komfort og kvalitet. Og hvor er det skønt, at du oplevede det som nemt at være kunde hos os – det er jo lige præcis dét, vi ønsker for alle der handler her.

Du skal være hjertelig velkommen igen – både til at kigge, prøve og snakke møbler (eller bare grine lidt).

Pålidelig og god service

Vi er fuldt ud tilfredse med vores sofa vi fik leveret i fredags. Venlig personale at snakke og skrive med ved henvendelse.

13 czerwca 2025

Kære Mette Margrete,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det gør mig virkelig glad at høre, at I både har oplevet god service og er fuldt ud tilfredse med sofaen. Sådan en besked varmer mere end en plaid i en god Billund sofa 😊

Det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse – og jeg håber, sofaen kommer til at danne rammen om mange hyggelige stunder fremover.

4. Generations Møbel-nørd
Møbel Salg

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej