Jeg købte en sofa med levering tre måneder senere, hvilket slet ikke var noget problem. Jeg fik hurtige svar på mails gennem hele forløbet, og det var nemt at tilkøbe en ekstra mand til leveringen eft... Zobacz więcej

2 lækre Kalle stole leveret i løbet af en uge fra bestilling. Virkelig super god oplevelse. Kvalitet og service i top :)
Bestilte en læder lænestol i marts. Ringe mailkorrespondance. Prøvede flere gange at ringe uden held. Modtog varen i Juni. Opdatering den 4-7-2025. Jeg er blevet yders overrasket over den gode... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Møbelsalg Tylstrup Herlig uforpligtende kundeservice. Fin indlevelse i vore ønsker, uden påtrængende henvisning til alt muligt andet. Meget fin service og hurtig levering. Handler helt sikkert... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sklep meblowy
- Sklep z meblami do sypialni
- Składanie mebli
- Sklep z meblami do salonu
- Sklep z meblami zewnętrznymi
- Sklep z sofami
Napisane przez firmę
Hos Møbelsalg er vi mere end bare en møbelforretning; vi er en passioneret familie af designentusiaster, dedikeret til at bringe stil, komfort og funktionalitet ind i hvert hjem. Grundlagt i 2004 har vi stolt tjent Danmark med et bredt udvalg af håndplukkede, kvalitetsmøbler, der afspejler de nyeste trends inden for hjemmeindretning. Vores rejse begyndte med en simpel vision: at tilbyde enestående møbler, der kombinerer æstetik med holdbarhed, til priser, der er tilgængelige for alle. Vores rejse tog en spændende drejning, da vi udvidede vores passion for møbler til den digitale verden. Fra at være en elsket lokal forretning i Tylstrup nær Aalborg, har vi nu udviklet os til også at omfatte en omfattende online webshop, der servicerer hele Danmark. Denne udvidelse har gjort det muligt for os at nå ud til endnu flere kunder og tilbyde en bekvem, brugervenlig shoppingoplevelse online, samtidig med at vi bevarer den personlige kontakt og den unikke atmosfære i vores fysiske butik. Uanset om du besøger os online eller i Tylstrup, er vores engagement i kvalitet, service og tilfredshed altid det samme. Velkommen til Møbelsalg – hvor vi bringer komfort og stil direkte til din dør, uanset hvor i landet du befinder dig.
Gratis fragt
Gratis levering på alle møbler
Luneborgvej 57, 9382 , Tylstrup, Dania
- 23 43 95 23
- info@moebelsalg.dk
- moebelsalg.dk
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
fin service
møbelsalgs service på den købte vare , er fantastisk.
firmaet kan kun anbefales.

Møbelsalg Tylstrup
Møbelsalg Tylstrup
Herlig uforpligtende kundeservice.
Fin indlevelse i vore ønsker, uden påtrængende henvisning til alt muligt andet.
Meget fin service og hurtig levering.
Handler helt sikkert igen og gir anbefaling videre.
Fuld tilfreds med pris på vores køb.
Dbh John Pedersen

Odpowiedź od MØBELSALG
Nyder de to lænestole jeg har købt
Nyder de to lænestole jeg har købt. Kunne godt tænke mig at købe noget mere med tiden. De er meget behagelige at sidde i. Rigtig god rygstøtte og nemme at komme og af. Venlig betjening af personale. Meget glad og tilfreds.

Odpowiedź od MØBELSALG
Lækker sofa og fantastisk service
Jeg købte en lækker sofa, desværre opdagede jeg, da jeg fik sofaen fri for plastik og pap, at det ene beslag var knækket af. Jeg havde tjekket ved ankomst, om der var synlige skader fra transporten. Der var kun de 'sædvanlige' huller i plastikken, og der var intet at se på sofaen.
Jeg kontakter MøbelSalg.dk, for at finde en løsning. Jeg regnede ikke med, at det ville blive en let opgave, men Annette og Frank har ydet en helt igennem fantastisk service.
Ville have givet 4½ stjerne, og kun fordi sofaen, godt lige kunne have været 2 cm. højere 😄 Kan klart anbefale, at købe møbler herfra 👍👍 Så selvfølgelig en 5'er anmeldelse!

Bedste møbelfirma
Bedre kundeservice finder man ikke.
Jeg har efterhånden handlet møbler mange steder, men der skal meget til før jeg ikke handler hos møbelsalg næste gang.
Kvalitet helt i top og kundeservice endnu mere helt i top.
Kæmpe anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig RINGE service!
Virkelig RINGE service!! Har købt en sofa til næsten 14.000kr og så vil de kræve 1700kr for at få den op til 3. etage. Det kan bare ikke være rigtigt! Ekstremt dårlig oplevelse. Jeg fortryder at jeg har købt noget hos Møbelsalg!!

Odpowiedź od MØBELSALG
God vejledning af personalet mht
God vejledning af personalet mht. lænestole som er pragtfulde at sidde i, kan varmt anbefales. Samt god/ hurtig levering.

Odpowiedź od MØBELSALG
Nemt og hurtig levering. Derudover var det også et godt tilbud
Nemt og hurtigt levering

Odpowiedź od MØBELSALG
Har fået en virkelig lækker Dundee…
Har fået en virkelig lækker Dundee lænestol. Kunne ikke lige finde ud af at justere nakkestøtte og hvordan den indbyggede fodskammel fungerede, men fik de nødvendige gode oplysninger, da jeg ringede til dem.
Den sidste stjerne ville jeg have givet, hvis de havde besvaret min mail, inden jeg købte stolen, om jeg med min højde på 190 cm ville kunne bruge stolen. Jeg hørte desværre ingenting, men tog alligevel chanchen og købte stolen, da jeg ikke kunne modstå det smukke design.

Odpowiedź od MØBELSALG
Bestilte møbler onsdag eftermiddag og modtog den torsdag morgen kl 7.30.
Helt fantastisk.

Odpowiedź od MØBELSALG
Helt ekstraordinær og uventet service…
Helt ekstraordinær og uventet service ved levering af en otiumstol til mine forældre :o)

Odpowiedź od MØBELSALG
Stor hjælp på telefonen og hurtig…flot service
Stor hjælp på telefonen og hurtig levering

Odpowiedź od MØBELSALG
Skuffet, medarbejderne er ikke ansvarlige for kvaliteten af emballagen og leveringen af varerne. Ordren blev betalt, men blev ikke leveret.
anbefaler det ikke. Virksomheden leverede ikke de forudbestilte og fuldt betalte varer.

Odpowiedź od MØBELSALG
Jeg er så glad for at have købt min sofa his Møbelsalg. Annette er super sød at tale med i telefonen, og alt har levet op til mine forventninger. Og mere til. Bor på Sjælland, så kunne ikke se sofaen inden. Tog chancen og er bare så glad. Den er alt det de lover. Vil til enhver tid anbefale møbelsalg.

Odpowiedź od MØBELSALG
Hurtig levering og super service af…
Hurtig levering og super service af chaufføren.
Er rigtig glad for min nye lænestol

Odpowiedź od MØBELSALG
Super nem og rigtig god kontakt kan…
Super nem og rigtig god kontakt kan rigtig godt lide at kontakten på telefonen og mail ikke er den sædvanlige stive sælger type. Sofaen vi har købt lever fuld ud til beskrivelsen vi er dog lidt kede af at benene ikke er så pæne der hvor de er skåret. Og skuffet over at der ikke var karameller med 🤣

Odpowiedź od MØBELSALG
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.