Jeg købte en sofa med levering tre måneder senere, hvilket slet ikke var noget problem. Jeg fik hurtige svar på mails gennem hele forløbet, og det var nemt at tilkøbe en ekstra mand til leveringen eft... Zobacz więcej

2 lækre Kalle stole leveret i løbet af en uge fra bestilling. Virkelig super god oplevelse. Kvalitet og service i top :)
Bestilte en læder lænestol i marts. Ringe mailkorrespondance. Prøvede flere gange at ringe uden held. Modtog varen i Juni. Opdatering den 4-7-2025. Jeg er blevet yders overrasket over den gode... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Møbelsalg Tylstrup Herlig uforpligtende kundeservice. Fin indlevelse i vore ønsker, uden påtrængende henvisning til alt muligt andet. Meget fin service og hurtig levering. Handler helt sikkert... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sklep meblowy
- Sklep z meblami do sypialni
- Składanie mebli
- Sklep z meblami do salonu
- Sklep z meblami zewnętrznymi
- Sklep z sofami
Napisane przez firmę
Hos Møbelsalg er vi mere end bare en møbelforretning; vi er en passioneret familie af designentusiaster, dedikeret til at bringe stil, komfort og funktionalitet ind i hvert hjem. Grundlagt i 2004 har vi stolt tjent Danmark med et bredt udvalg af håndplukkede, kvalitetsmøbler, der afspejler de nyeste trends inden for hjemmeindretning. Vores rejse begyndte med en simpel vision: at tilbyde enestående møbler, der kombinerer æstetik med holdbarhed, til priser, der er tilgængelige for alle. Vores rejse tog en spændende drejning, da vi udvidede vores passion for møbler til den digitale verden. Fra at være en elsket lokal forretning i Tylstrup nær Aalborg, har vi nu udviklet os til også at omfatte en omfattende online webshop, der servicerer hele Danmark. Denne udvidelse har gjort det muligt for os at nå ud til endnu flere kunder og tilbyde en bekvem, brugervenlig shoppingoplevelse online, samtidig med at vi bevarer den personlige kontakt og den unikke atmosfære i vores fysiske butik. Uanset om du besøger os online eller i Tylstrup, er vores engagement i kvalitet, service og tilfredshed altid det samme. Velkommen til Møbelsalg – hvor vi bringer komfort og stil direkte til din dør, uanset hvor i landet du befinder dig.
Gratis fragt
Gratis levering på alle møbler
Luneborgvej 57, 9382 , Tylstrup, Dania
- 23 43 95 23
- info@moebelsalg.dk
- moebelsalg.dk
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Fantastisk Service
Fantastisk Service
Jeg skulle købe en stol over nettet. Faldt over Møbelsalg, hvor jeg fik rigtig god service og mails frem og tilbage, da der skulle vælges farve, læderkvalitet og steltype. Fik så oven i købet Møbelsalg til at omdirigere stolen til en anden adresse i allersidste øjeblik. Så mine varmeste anbefalinger :-).

Odpowiedź od MØBELSALG
Det var bare en go oplevelse at handle…
Det var bare en go oplevelse at handle hos møbel salg

Top service
Top service - alt forløb som aftalt. Mange tak til Annette og det dygtige team

Odpowiedź od MØBELSALG
Super fin oplevelse og er rigtig glad…
Super fin oplevelse og er rigtig glad for mit køb. Handler der gerne igen :-)

Odpowiedź od MØBELSALG
Rigtig fint og angesere personale kan…
Rigtig fint og angesere personale kan varmt anbefale at hamle ved Møbel salg Tylstrup👍😀 levering af dygtig medarbejder 👍😀

God kundeservice
God kundeservice og alle aftaler blev selvfølgelig overholdt :-)

Odpowiedź od MØBELSALG
Vi er så glade og meget tilfredse
Vi er så glade og meget tilfredse, i har fantastisk kundeservice som bare var der hele vejen ☺️ kan ikke sige andet det var det hele værd
Endnu engang tak

Dejlig imødekommende professionel…
Dejlig imødekommende professionel service. Købte en sofa udstillingsmodel, og den blev leveret på dagen hvor vi var kommet af med den gamle. Dælme god service.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Super service, hurtig levering. Har modtaget en flot skænk, som jeg er rigtig glad for.
Handler gerne hos firmaet igen.

Odpowiedź od MØBELSALG
Fantastisk kvalitet til en god pris
Fantastisk kvalitet til en god pris! Super hurtig levering. Helt klart anbefalelsesværdig

Odpowiedź od MØBELSALG
Helt igennem en fantastisk service.
Helt igennem en fantastisk service.
De hjalp os med at finde de helt rigtige møbler.
Det som de ikke havde hjemme kunne de skaffe.
Levering var som den blev lovet.
Tak for handlen.

Odpowiedź od MØBELSALG
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.