MOBIAN Recenzje 1446

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wir haben zum ersten Mal mit MOBIAN gebucht, aber wir sind vom Service zu 100 % überzeugt. Parkhaus: Royal Leonhardo Hotel Köln/ Bonn Airport. Schönes, helles Parkhaus, gute Infos an der Rezeptio... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Uitstekend georganiseerd! Half uur voor aankomst bij Terminal 1 van Frankfurt Airport ons aangemeld voor de vooraf gereserveerde valetparking. Sleutel en auto overdracht ging vlot bij deur B5 van d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Concert Snow Patrol Groningen. Gereserveerd voor parkeren met fiets. Vooraf online betaald en kenteken opgegeven. Route was met borden aangegeven. Op locatie geen personen en totaal geen controle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gemakkelijke app voor zowel toegang tot de garage als tot de fietsen. Relatief voordelig parkeren in Amsterdam in een nette garage. De fietsen zelf waren top! Registreren, reserveren en gebruiken was... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Parking
  2. Transfer lotniskowy
  3. Wypożyczalnia rowerów
  4. Bezpłatny parking
  5. Parking piętrowy

Napisane przez firmę

MOBIAN biedt Park & Ride oplossingen bij luchthavens, in steden en bij evenementen. Bij luchthavens zijn deze mobiliteitshubs (MobiHubs) in combinatie met een shuttledienst, taxi of het openbaar vervoer. In de steden Amsterdam en Rotterdam kun je gratis parkeren op één van onze MobiHubs wanneer je een fiets direct bij je parkeerplek reserveert.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 3 z 5

MOBIAN app werkte niet, geen gebruik van dienst, geen reactie op klacht.

UPDATE: inmiddels heeft MOBIAN naar aanleiding van deze review contact opgenomen en een volledige terugbetaling gedaan. Het bedrag is intussen ontvangen. Op basis hiervan heb ik mijn beoordeling aangepast naar 3 sterren. Fijn dat het is opgelost.

Ik heb via MOBIAN een parkeerplaats (Contactweg, Amsterdam) incl fietsverhuur gereserveerd (reserveringsnummer: 573646717), maar helaas is mijn ervaring zeer negatief. Met name omdat ik geen reactie ontvang op mijn e-mail aan support.
Bij aankomst werkte de app niet voor het openen van de slagboom en het gebruiken van de fietsen. Ik heb meerdere keren telefonisch contact gehad met klantenservice. De slagbomen zijn door medewerkers op afstand geopend, maar de fietsen konden niet op slot worden gezet. Klantenservice kon dit helaas niet op afstand oplossen en bevestigden dat er een probleem was. Op hun verzoek moesten wij deze daarom noodgedwongen en onbeheerd achterlaten.
Wij hebben op de locatie gestaan en geprobeerd het probleem met klantenservice op te lossen, maar konden geen gebruik maken van de dienst.  Dit heeft ons veel kostbare tijd gekost waardoor onze planning niet is doorgegaan.
Uiteindelijk moesten wij elders parkeren, wat extra kosten en ongemak met zich meebracht.
Op advies van klantenservice heb ik direct op 15 april een klacht ingediend per e-mail met verzoek tot terugbetaling en bewijs.  Op 22 april is telefonisch bevestigd dat de klacht is doorgezet naar support.
Tot op heden (ruim 2 weken later) heb ik geen enkele inhoudelijke reactie ontvangen. Ook via Whatsapp word ik alleen doorverwezen naar  e-mail, zonder verdere opvolging.
Ik verzoek nog steeds om terugbetaling van 23,60 euro, maar krijg geen reactie. Ik hoop dat MOBIAN deze klacht alsnog serieus oppakt en bij een nette oplossing zal ik deze review aanpassen.

15 kwietnia 2026

Hoi,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring zo is verlopen en dat u meerdere problemen heeft ondervonden met zowel de toegang tot de parkeerlocatie als het gebruik van de fietsen. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Daarnaast vinden wij het zeer jammer om te horen dat u nog geen inhoudelijke reactie op uw e-mail heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Wij zullen ons customer support team vragen om uw e-mail vandaag nog op te pakken en u zo snel mogelijk van een passende oplossing te voorzien.

Nogmaals onze excuses en bedankt voor uw geduld.

Oceniono na 1 z 5

Nog nooit zo'n slechte communicatie…

Nog nooit zo'n slechte communicatie gehad, of beter gezegd GEEN !
Parkeerplaats geboekt bij vd valk Schiphol. Qr code niet te openen.
Niet gekregen. Via personeel van hotel naar binnen gelaten.
Gelijk contact gezocht. Om te melden zodat bij terugkomst wel werkte. Telefonisch niet te bereiken, via mail na een week wachten nog geen reactie na 2 mails gestuurd te hebben!
Nooit weer..

Inmiddels antwoord op mijn 2e mail.. helaas pas na 10 dagen...

Hoi,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring zo is verlopen en dat u problemen heeft gehad met de QR-code en het contact met onze klantenservice. We begrijpen goed hoe frustrerend dit moet zijn geweest, zeker wanneer u vooraf al melding heeft gemaakt om problemen bij terugkomst te voorkomen. Onze excuses voor het ongemak.

Wij hebben uw dossier nagekeken en zien dat uw e-mail inmiddels door ons is beantwoord. Mogelijk heeft u onze reactie nog niet ontvangen of is deze in uw ongewenste e-mail / spamfolder terechtgekomen. Wij adviseren u vriendelijk om dit ook even te controleren.
Nogmaals onze excuses voor de vervelende ervaring.

Toplocatie

Vooraf geboekt voor een plek in garage Amsteldok! Top systeem met in en uitchecken in de app!

25 kwietnia 2026

Hoi,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat het vooraf boeken voor Amsteldok goed is bevallen en dat u tevreden was over het systeem met in- en uitchecken via de app. Dat horen wij graag.

Super makkelijk in gebruik

Alles was goed uitgelegd in de mail + app, geen problemen gehad.Alles verliep soepel.

25 kwietnia 2026

Hoi,

Bedankt voor uw fijne review. Goed om te horen dat alles duidelijk was uitgelegd in de e-mail en de app, en dat u geen problemen heeft ervaren. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Very good service

I made a mistake with my plate number nontheless I got access because the staff was very responsive.

22 kwietnia 2026

Hi,

Thank you for your review. We are happy to hear that, despite the mistake with your license plate number, the staff was responsive and able to assist you quickly. Providing helpful support when needed is very important to us.

Kind regards,

Oceniono na 3 z 5

Tarief prima, maar omslachtig met app en onduidelijke uitleg

Op zich prima tarief voor parkeren en OV, maar werking via app is omslachtig en gebruik van app t.b.v. OV klopt niet; er hoeft i.t.t. hetgeen vermeld staat in uitleg niet in- en uitgecheckt te worden met QR-code, dit gaat ook niet, QR-code is slechts ter controle als daar om gevraagd zou worden.

22 kwietnia 2026

Hoi,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden was over het tarief voor parkeren en OV. Dank u ook voor uw uitgebreide feedback. We begrijpen dat onduidelijke of niet volledig juiste instructies voor verwarring kunnen zorgen en dat de werking eenvoudiger zou moeten zijn.

We waarderen dat u dit met ons deelt en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Service déplorable-Arnaque

Ne passer pas par cette plate-forme!
J'ai réservé un parking il y a 2 jours et cela n'a pas fonctionné : pas moyen de rentrer dans le parking, aucune assistance! J'ai suivi le processus a la lettre et appeler le numéro indiquer en cas de problème mais je suis tombé sur leur répondeur.
Résultat j'ai payé plein tarif le parking en plus de la réservation sur cette plate-forme.
J'ai envoyé un mail de réclamation, je n'ai pas eu de réponse.
J'ai reçu ensuite un questionnaire de satisfaction (c'est lunaire).
J'y ai répondu mais toujours pas de retour...

21 kwietnia 2026

Bonjour,

Merci pour votre avis. Nous sommes sincèrement désolés d’apprendre les difficultés rencontrées lors de votre réservation et la frustration causée par l’accès au parking ainsi que par le manque d’assistance. Nous comprenons parfaitement votre mécontentement.

Après vérification de votre dossier, nous constatons que votre demande a bien été traitée et qu’un remboursement est actuellement en cours de traitement. Nous vous remercions pour votre patience et nous excusons encore pour les désagréments rencontrés.

Cordialement,

teleurgesteld

Wij reserveerden 4 fietsen. Ter plaatse was er 1 fiets kapot. Wij belden tweemaal naar de klantenservice maar werden niet geholpen. Na 2 uur tijdverlies fietsten wij door Amsterdam met 3 goede fietsen en 1 kapotte. Wij zijn sterk teleurgesteld in Mobian app en hun klantenservice.

13 kwietnia 2026

Hoi,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat één van de vier gereserveerde fietsen defect was en dat u ondanks twee contactmomenten met de klantenservice niet goed bent geholpen.

Onze excuses voor het ongemak en de frustratie die hierdoor zijn ontstaan. Wij nemen uw feedback over zowel de app als onze klantenservice serieus en gebruiken dit om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Luchthaven parking

Ik ben zeer tevreden over de luchthavenparking aan de Typolevlaan bij Schiphol. Ik had per ongeluk het verkeerde uur geboekt en stond daardoor voor een gesloten slagboom, maar ik werd heel vriendelijk en snel geholpen om mijn reservatie aan te passen. Dankzij die hulp kon ik toch nog op tijd mijn vlucht halen. Daar was ik echt heel dankbaar voor 🙏
Alles verloopt via een app, dus doe je er goed aan dit op voorhand te installeren dit kan dat toch wat stress besparen als je onder tijdsdruk staat van het behalen van een vliegtuig.
Bij het terugkeren gaf de buschauffeur mij ook nog de tip dat bus 181 de betere verbinding is naar deze parking.
Voor de rest verliep alles vlot en correct.

21 kwietnia 2026

Hoi,

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de luchthavenparking. We zijn blij dat u vriendelijk en snel geholpen bent nadat er per ongeluk een verkeerd tijdstip was geboekt.

Ook waarderen wij het dat u uw tip deelt over het vooraf installeren van de app. Dat kan inderdaad veel stress besparen wanneer men onderweg is naar de luchthaven. Fijn om daarnaast te horen dat ook uw terugreis vlot verliep en u nuttige informatie heeft ontvangen.

Oceniono na 5 z 5

Very easy to book and use

Very easy to book and use. Good location
Everything worked out perfectly

19 kwietnia 2026

Hi,

Thank you for your great review. We are happy to hear that the booking process was easy, the location suited your needs, and that everything worked out perfectly. That is exactly the experience we aim to provide.

Kind regards,

Ik baal ontzettend

Ik baal ontzettend. Gister in Den Haag geparkeerd: de slagboom zou bij het uitrijden automatisch opengaan. Dat deed het niet. Hierna genoodzaakt om toch 35 euro te betalen bovenop het betaalde aan Mobian.

19 kwietnia 2026

Hoi,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de slagboom bij het uitrijden niet automatisch openging en u daardoor extra kosten heeft moeten maken. We begrijpen goed dat dit erg frustrerend is en bieden onze excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Wij hebben uw dossier nagekeken en zien dat uw melding reeds in behandeling is. Daarbij wordt ook gekeken naar een passende compensatie voor de ontstane situatie.

Bedankt voor uw geduld.

Van te voren gereserveerd

Van te voren gereserveerd. bij aankomst ging de poort al open. P&R Hoornwijck staat er niet tussen bij de voorgaande pagina

Hoi,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw reservering goed werkte en dat de poort bij aankomst direct openging. Dat is natuurlijk precies hoe het hoort te verlopen.

Très bonne expérience

Très bon emplacement pour aller au Straat Muséum qui est juste en face et au centre ville qui est accessible en un quart d’heure avec le Ferry (gratuit). Parking propre, sécurisé et spacieux. Prix abordable.

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre excellent avis. Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez apprécié l’emplacement, idéal pour visiter le STRAAT Museum.

Nous espérons vous accueillir de nouveau prochainement.

Cordialement,

Via Mobian een parking geboekt in… Bremen

Via Mobian een parking geboekt in Bremen met shuttle naar luchthaven, bij aankomst bleek de parking permanent gesloten en moesten we halsoverkop iets anders regelen zodat we onze vlucht niet zouden missen . Al geprobeerd contact te krijgen via WhatsApp en mail tot nu toe zonder resultaat !! Wordt vervolgd.
Uiteindelijk in contact geweest via mail en app met mobian , restitutie beloofd van betaalde parkeergeld binnen 5 tot 7 dagen , die nu voorbij zijn betaling nog niet gekregen .
Weer contact gehad via app , medewerker niet op de hoogte van dossier ! Moest maar wachten tot eind van de week en anders reageren op bevestigingsmail van terugbetaling . Slechte dienstverlening Mobian .

Mobian heeft op 30 /4 het volledige bedrag terug betaald .

Hoi,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u bij aankomst ontdekte dat de parkeerlocatie permanent gesloten was. We begrijpen goed hoeveel stress en ongemak dit heeft veroorzaakt. Onze oprechte excuses hiervoor.

Daarnaast vinden wij het jammer om te lezen dat de beloofde terugbetaling nog niet is ontvangen en dat de opvolging daarna niet naar wens is verlopen. Indien u de terugbetaling nog steeds niet heeft ontvangen, willen wij u vriendelijk vragen om opnieuw contact met ons op te nemen via support@mobian.global met uw boekingsgegevens. Dan kijken wij graag na waarom dit langer duurt dan verwacht en helpen wij u verder.

Oceniono na 5 z 5

Fijne combinatie van P+R en ideaal in…

Fijne combinatie van P+R en ideaal in en uitrijden op kenteken herkenning.

Hoi,

Bedankt voor uw fijne review. Goed om te horen dat u tevreden was over de combinatie van P+R en dat het in- en uitrijden via kentekenherkenning ideaal verliep.

Toplocatie

Toplocatie. Je loopt eruit en heb in nog geen 2 min afstand het openbaar vervoer. Het enige wat ik wel echt shockerend vond is de heftige aanwezigheid van urine geur. Mensen plassen daar gewoon. Hier zou echt op gelet moeten worden.

Hoi,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden was over de toplocatie en de snelle verbinding met het openbaar vervoer. Dat is precies het gemak dat wij graag willen bieden.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen onder betere omstandigheden.

Oceniono na 1 z 5

Niks werkt en geen klantenservice

Vrij slecht. Het parkeren werkte maar net, maar het OV wat erbij in zou zitten totaal niet. Alles werkt met een hele slechte app die steeds vast loopt, niet laadt en dingen alleen maar moeilijker maakt dan nodig. Ik zou als ik op de locatie was een QR code krijgen voor het OV. Dat gebeurde maar niet. Toen de klantenservice gebeld, 15 minuten in de wacht gestaan voor hij me vertelde dat hij niks kon doen. Hij zei dat ik kon mailen om het geld voor het OV terug te krijgen, gedaan en nooit meer iets gehoord. De app is volledig overbodig, stuur gewoon een QR code voor het parkeren en een voor het OV via de mail en klaar. Slecht bedrijf

4 kwietnia 2026

Hoi,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring zo is verlopen.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Uw feedback over het eenvoudiger versturen van QR-codes per e-mail waarderen wij zeer en nemen wij mee ter verbetering van onze service.

Wij kijken graag alsnog met u mee naar uw situatie en een eventuele terugbetaling voor het OV-gedeelte. Wilt u hiervoor contact opnemen via support@mobian.global met uw boekingsgegevens? Dan helpen wij u graag verder.

Oceniono na 5 z 5

Camera toezicht vlak bij het hyatt…

Camera toezicht vlak bij het hyatt hotel in hoofddorp

12 kwietnia 2026

Hoi,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden was over de locatie, het cameratoezicht en de ligging vlak bij het Hyatt Place Amsterdam Airport in Hoofddorp.

Oceniono na 4 z 5

Fijn parkeren en de stad in met de tram

De parkeergarage inrijden op donderdag 16u en de volgende dag uitrijden om 14u én nog gebruik mogen maken van de tram naar t centrum!
En dat allemaal voor 7,50!!

16 kwietnia 2026

Hoi,

Fantastisch om te horen dat u gebruik heeft kunnen maken van het parkeren én het openbaar vervoer naar het centrum, en dat alles voor een mooie prijs. Fijn dat u zo tevreden bent over de combinatie van gemak en voordelig parkeren.

Voldoende en ruime parkeerplekken

14 kwietnia 2026

Hoi,

Bedankt voor uw fijne review. Goed om te horen dat er voldoende en ruime parkeerplekken beschikbaar waren.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej