Wir haben zum ersten Mal mit MOBIAN gebucht, aber wir sind vom Service zu 100 % überzeugt. Parkhaus: Royal Leonhardo Hotel Köln/ Bonn Airport. Schönes, helles Parkhaus, gute Infos an der Rezeptio... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Uitstekend georganiseerd! Half uur voor aankomst bij Terminal 1 van Frankfurt Airport ons aangemeld voor de vooraf gereserveerde valetparking. Sleutel en auto overdracht ging vlot bij deur B5 van d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Concert Snow Patrol Groningen. Gereserveerd voor parkeren met fiets. Vooraf online betaald en kenteken opgegeven. Route was met borden aangegeven. Op locatie geen personen en totaal geen controle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gemakkelijke app voor zowel toegang tot de garage als tot de fietsen. Relatief voordelig parkeren in Amsterdam in een nette garage. De fietsen zelf waren top! Registreren, reserveren en gebruiken was... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
MOBIAN biedt Park & Ride oplossingen bij luchthavens, in steden en bij evenementen. Bij luchthavens zijn deze mobiliteitshubs (MobiHubs) in combinatie met een shuttledienst, taxi of het openbaar vervoer. In de steden Amsterdam en Rotterdam kun je gratis parkeren op één van onze MobiHubs wanneer je een fiets direct bij je parkeerplek reserveert.
Leidsevaartweg, 99, 2106 AS, Heemstede, Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer slecht geregeld,geen transfer geregeld voor ons om naar Schiphol te komen ,gebeld met klantenservice en daar kregen wij te horen ,o nee sorry fout in het systeem gegaan je zal zelf vervoer moeten regelen vanaf de parkeerplaats naar Schiphol, sorry fijne dag verder

Odpowiedź od MOBIAN
Makkelijk in en uit rijden en kwartier met ov en lopen naar strand vanuit World Forum A parkeergarage. Scheelt 20 Euro met parkeren aan de boulevard

Odpowiedź od MOBIAN
In eerste instantie kon de app geen fietsen vinden en gaf aan dat er een onverwacht probleem optrad en dat het later nogmaals geprobeerd kon worden. Maar bleef het niet doen. Toen heeft de telefonische helpdesk heeft goed geholpen. Het bleek dat de app een update nodig had om te werken. Het was fijner geweest als die melding was gegeven ipv "onverwachte fout", dan hadden we geen drie kwartier hoeven wachten om het "later nog een keer te proberen". Maar ondanks deze wat mindere ervaring blijven we fan van Mobian (en de helpdesk).

Odpowiedź od MOBIAN
Slechte ervaring met Mobian.
Parkeerplaats met buskaartjes gereserveerd om te parkeren in Eindhoven vlakbij airport. Begon al met het feit dat de app voor bustickets naar airport niet werkte.
Daarbij stond er een tijd van 8:10 uur omdat we 3 uren tevoren op Airport moesten zijn. Maar bleek dat op zondag de eerste bus pas om 9:10!! uur reed. Bellen met Mobian lukte niet ze waren op deze tijd niet bereikbaar. Vervolgens twee tickets in bus moeten kopen. Bij terugkomst van vakantie hetzelfde probleem in bus. Toch ingestapt (eigenlijk zwartgereden) staat bij Evoluon een controleur ons op te wachten. App laten zien met uitleg, bleek dat we niet de enige waren dus gelukkig geen boete gehad. Bij uitrijden parking ging slagboom niet open. Ik zou €96 moeten betalen. Mobian gebeld krijg ik dom antwoord dat mevrouw de slagboom niet kon openen en dat ik maar weer €96 moest betalen en het bij hun via mail moest terugvorderen.
Gelukkig was iemand van de parking, zelf die ons geholpen heeft met uitrijden. Wat een slechte app die Mobian en wat een slechte service. Nooit meer!

Odpowiedź od MOBIAN
in en uitrijden ging makkelijk echter kon alleen niet gebruik maken van de 4 tot 4 uur belofte omdat ik maar kon boeken tot 23.45 waardoor ik eerder van mijn afspraak weg moest gaan dan gehoopt.

Tops:
Parkeren was goed.
Fijn dat ik met kenteken herkenning kon in en uitrijden.
Nette prijs.
De locatie en verbinding met tram was goed.
Tips:
- het scannen van de QR-code in de tram ging moeizaam omdat er op mijn telefoon ook bankpassen staan en die dan ook gezien worden. Er staat dan ‘bied 1 pas aan’. Dat was hinderlijk en kon ik niet omzeilen. Het lukte daardoor niet goed om in- en uit te checken in de tram.
- Ik had de QR code wel nodig om als voetganger de garage weer in te komen, dat zou nog aan het kaartje/de instructies toegevoegd kunnen worden.
- het was een extra stap om de app te downloaden. Dat vind ik onnodig. Voor eenmalig parkeren had ik liever de QR codes in de mail gekregen.

Odpowiedź od MOBIAN
Perfecte plek voor vlucht vanaf Keulen Bonn Airport. Shuttle brengt je supersnel naar vliegveld, auto staat in parkeergarage Leonardo hotel. Zeer tevreden, nauwelijks wachttijd

Odpowiedź od MOBIAN
bonne organisation lecture de plaque qr code tous ok
pk comme neuf

Uitstekend georganiseerd!
Half uur voor aankomst bij Terminal 1 van Frankfurt Airport ons aangemeld voor de vooraf gereserveerde valetparking. Sleutel en auto overdracht ging vlot bij deur B5 van de aankomsthal. Auto wordt op ca 21 km van de luchthaven geparkeerd (L3005, 65760 Eschborn).
Bij terugkomst na de landing direct onze aankomst doorgegeven en daarna nog eens opnieuw aangemeld na ontvangst van de bagage. Onze auto stond keurig klaar bij deur B5 in de aankomsthal voor vertrek naar huis. Erg handig en geen gesjouw met bagage.

Odpowiedź od MOBIAN
QR code werkte wederom niet bij de onbemande slagboom van de parking. 3e en laatste keer nu voor mij. Meermaals feedback gegeven. En als je voor een gesloten slagboom staat, zijn ze onbereikbaar. Kreeg dagen na dit probleem een berichtje “sorry dat we je niet op tijd hebben kunnen helpen”.
Ze laten je gewoon staan…. Helemaal klaar mee!

Odpowiedź od MOBIAN
Gereserveerd voor Malieveld + tram, terugkoppelmails ontvangen en inrijden ging goed via nummerbordherkenning. Via de App "parkeren gestart". Na het activeren van de tramtickets komt de melding dat je in moet checken. Ergens anders had ik gelezen dat dit niet hoeft. Volgens mij kun je in de tram met een Qr code ook niet inchecken omdat de terminals voorzover ik kon zien geen camera's hebben.
Toen ik aan het eind van ons bezoek via de app het parkeren weer wou beeindigen, zag ik de knop hiervoor ook niet meer. Maar kennelijk was dat geen probleem want de slagboom ging (via nummerbord herkenning) open.
Dus informatievoorziening verwarrend, maar in de praktijk leek het te werken.

Odpowiedź od MOBIAN
Boeking, betaling, informatie krijgen was allemaal super.
Goede prijs! en de slagbomen gaan automatisch. Dus geen gedoe met de app tijdens het reizen. Op de tram kon je niet de QR code scannen...

Prima parkeer garage dicht bij het centrum van Den Haag

Odpowiedź od MOBIAN
Zonder problemen parkeren en met het OV verder in Den Haag. Alles bij elkaar in een gebruiksvriendelijke app.

Odpowiedź od MOBIAN
Fijne parkeerlocatie voor een mooie dagprijs. Kentekenherkenning werkte goed. Nette locatie. Op loopafstand van OV.

Odpowiedź od MOBIAN
Ik ontving geen QR code op mijn telefoon. Heenreis al gebeld met Mobian zij zouden de gegevens zoals kenteken auto en bijbehorende QR codes in orde maken. Echter ontving ik een QR code van Schiphol naar Mercure en ging bij vertrek wederom de slagboom bij Mercure Hotel in Amsterdam niet open, alleen als ik 194,50 had betaald. Mail gestuurd met verzoek om teruggave parkeer kosten(met alle bewijstukken) geen reactie ontvangen, dit op verzoek van telefonist.
Hoop dat het middels een review mijn klacht alsnog wordt opgepakt.

Odpowiedź od MOBIAN
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.