Jeg har være kunde på Her & Nu og benyttede mig deres tilbud. Her finder jeg så ud af, at man ikke kan opsige et løbende abonnement hos dem og starte et nyt tilbuds abonnement. Det står ingen steder p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Bliver vildledt til abonnementordning. Modtog besked om, at der var blevet trukket 1454,74 kr til Hendes Verden fra MitBlad. Jeg havde købt 14 ugers Hjemmet til et familiemedlem og var ret sikk... Zobacz więcej
Alla våra prenumerationer har strulat. Leveranser uteblir ständigt och vi måste ringa och meddela detta. Kundtjänst är trevliga och skickar ut tidningarna som saknas men det är otroligt jobbigt att be... Zobacz więcej
Det er nogle fine blade I sælger, men Jeres kundeservice er på neandertaler-niveau. Jeg fik den 12/3 bekræftet at mit abonnement var opsagt, så sender I af ukendte grunde en ny opkrævning som je... Zobacz więcej
Vi udgiver stærke magasiner og driver succesfulde forretninger inden for digitale medier, e-handel og agencies. Vi er publicister af hjertet og har med udgangspunkt i storytelling bygget vækstforretninger, så vi både laver indhold og journalistik i verdensklasse samtidig med, at vi skaber stærke forbrugerfællesskaber og brands.
Strødamvej, 2100, København Ø, Dania
Odpowiada na 5% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg har d. 20/11 bestilt et abonnement til min svigermor, på HER og NU hvor man får 2 julekrus med.
D 11/12 kontakter jeg dem, for at høre hvornår gaven kommer.. gaven vil komme til mig inden for 14 dage, altså ca den 2-4/12.
Den vil desuden ikke blive sendt til hende der modtager bladene. da de oplever at man gerne selv vil beholde gaven!!! Ja men det er jo hendes julegave !!!
Men de fortæller mig så at de sørme er udsolgt, så jeg må finde noget andet! Det er sååå ærgeligt, men jeg har den positive hat på og vælger nogle sommerkopper.
Jeg har intet hørt endnu, jeg har lige ringet derind, og de kommer inden jul!!! Ja men jeg skal jo så åbenbart selv sende gaven videre og det kan jo sikkert ikke nås inden jul.
De havde kunne rede min julegave, hvis de havde kontaktet mig da de vidste de havde udsolgt af julekrus, men det finder jeg jo kun ud af ved en tilfældighed...
Det er så dårlig service, der er ingen kompensation for deres dårlige arbejd eog service... Så nu får svigermor ingen julegave..
Den dårligste anmeldelse herfra og sureste smiley.
Svar til kundeservice. Ja i tager forbehold for udsolgte varer, men problemet er, at i har ikke fortalt mig der er udsolgt, det finder jeg ud ved et tilfælde da jeg synes der går for lang tid... Og kommentaren var bare hov!!! Vi har udsolgt, men glemt at kontakte dig!
Men det kunne klæde jer at være lidt ydmyg og lidt servicemindet. Og starte med at beklage jeres fejl.

Odpowiedź od Story House Egmont
Vi bestilte en fødselsdagsgave til en 7-årig i juli via Mitblad.dk og har stadig ikke modtaget gaven i december - det viser sig at den var sendt til en pakkeshop hos gavegiveren, men det havde giveren ikke forstået, så gaven blev sendt retur og der var ingen kommunikation omkring det til den 7-årige, der spændt har ventet ved postkassen! Da vi tog fat i kundeservice tog det et par forsøg, men nu kom vi igennem til en hjælpsom medarbejder og de gensender gaven uden ekstra gebyr.

Odpowiedź od Story House Egmont
Bestilte et abonnement på blad, men jeg så med en gang at det ble feil magasin. Kontaktet de umiddelbart, og de var veldig greie og kansellerte. Men, betalingen hadde allerede gått gjennom, og da jeg på nytt kontaktet de om dette, så at de at det ikke var registerert betaling fra meg for dette bladet. Etter VELDIG mange telefoner og mailer, og til slutt oversendelse av bank-kvittering som viste at jeg hadde betalt, ordnet det seg.
Hadde satt pris på en beklagelse, men fikk kun kort beskjed om å sende kontonr. Dessverre dårlig service, noe som er trist..
Absurd ventetid i telefonen. Jeg har fejlmeldt leveringen på nettet, men problemet er tilbagevendende, så jeg skal igennem på telefonen også.

Odpowiedź od Story House Egmont
Kontakter kundeservice.. står som nr 2 i kørende i 25 min, dernæst som nr 1 i 45 min. Opgiver.....
Ringer igen og har nu ventet i 53 min som nr 2 (hele tiden)
Er der virkelig service?
Nå men jeg mangler mit blad!!

Odpowiedź od Story House Egmont
Har købt en abonnement på Anders And til mine børn som skulle leveres om torsdagen, men det er der aldrig før fredag eller lørdag. Hver torsdag står jeg med 2 drenge som er kede af det og frustreret, det er så træls da jeg ikke kan stille noget op.
Kundeservice siger bare at budet måske ikke kender min adresse, men sjovt nok kender han altid adressen om lørdagen :-(
Har nu set deres svar herunder, men når man klikker ind for at købe et nyt abbonement står der forsat: få Anders And i din postkasse hver TORSDAG

Odpowiedź od Story House Egmont
Først kan man ikke kommen igennem til “kundeservice”, da der er for mange der ringer ind, og man kan ringe efter kl 13. Ringer ind kl 13 og er i kø i 35 minutter som nr 1 i køen. Giver op og ringer en time senere - her er jeg nr 3 i køen i 30
Min.
Et lille tip herfra - få flere folk på telefonerne
update
Deres kundeservice er nu vendt tilbage på mail og håber man har fundet en god løsning ???
Vi har stadig intet blad modtaget på trods af utallige henvendelser tlf/mail, det er meget useriøst
Vi har haft abonnement på Alt for Damerne i to uger og I ingen af ugerne er bladet leveret som aftalt og man hører intet….

Odpowiedź od Story House Egmont
Jeg købte tilbage i maj et abonnement på 26 numre, i løbet af den tid fik vi en gang ikke det rigtige blad, og da vi skrev så fik vi ikke det blad vi manglede men en af dem der allerede var blevet sendt ud 3 uger før.
Så her for to dage siden, så trækker de ligepludselig over 1000 kr. fra min konto, uden de havde skrevet noget, eller sendt noget på at det var tid til at trække det, synes simpelt det er for dårligt at de bare ligepludselig trækker pengene uden at de sender en regning på det.

---
22/11 mitblad, jeres "løsning" er at være så lang tid om at reagere, at i "desværre" ikke længere kan gensende de manglende blade og derfor, istedet, forlænger abonnementet. Således er mit abonnement nu forlænget med 3 numre. Fortsatte historier? Dem må vi undvære slutningerne på.
---
04/11 intet hørt, mangler fortsat 2 blade, skriver denne halvsure men faktuelle anmeldelse for at advare andre om mitblads manglende service og kompetence.
29/10 rykker for manglende blade via e-mail.
24/10 mitblad spørger hvilke blade det drejer sig om, jeg svarer prompte.
22/10 jeg svarer at det drejer sig om 2 blade.
22/10 det manglende blad loves leveret med Post inden 5 hverdage.
19/10 rykker for manglende blade via e-mail.
11/10 rykker for manglende blade via e-mail.
05/10 anmelder at jeg ikke har modtaget blad 3/10 og 19/9.

Odpowiedź od Story House Egmont
Abonnementer fornyes og betalinger trækkes uden man får det at vide - problematisk. Fornuftig kundeservice.

Odpowiedź od Story House Egmont
Jeg ville tegne et abb.på Gastro.
Jeg ringede til Kundeservice og fik at vide jeg var nr 5. Efter 15 min afbrød jeg forbindelsen og ringede op igen. Jeg fik efter yderligere 30 min endelig forbindelse med “Inge”. Jeg påpegede den lange ventetid hvortil Inge sagde , st hun også ville ønske, der var lidt flere
Medarbejdere!
Jeg ringede så 70257510 for at tale med Teamleder Chr Møller Larsen som desværre var syg og som jeg i virkeligheden ikke kunne tale med men kun maile med!! Men jeg kunne maile med Tanja Holme
Jeg kunne heller ikke få en adresse og det føltes efterhånden som om jeg var med i en Kafka novelle!!!!
Jeg vil fraråde dem der læser dette
At abbonenter på Egmonts magasiner.
Hold jer langt væk
Ærgeligt for jeg synes Gastro er et fint blad som jeg tit hR købt i håndkøb -
Alice Fanøe
I 2021 køber jeg en gave bestående af 8 eksemplarer af et blad til 149 kr.
Det viser sig at være et abonnement, hvor jeg ikke verificeres om forlængelserne, men blot bliver trukket via MobilePay. Jeg opdater nu (i 2024) at jeg fortsat bliver trukket men nu er beløbet helt oppe på 343,60 kr. pr. Fornyelse som sker 2-3 gange årligt. Beløbet for abonnementet er justeret 3 gange i perioden UDEN jeg er informeret om dette.
Jeg er mildest talt i chok og ved kundeservice var der ingen anden hjælp at modtage end at opsige abonnementet pr. Dags dato men informationen at “det er du blevet oplyst ved købet af gaven”, som i øvrigt ikke fremgår af den mailbekræftelse jeg har modtaget.
Ren bondefangeri, og mit STØRSTE råb om at holde jer langt væk herfra!

Odpowiedź od Story House Egmont
Som andre skriver. Mitblad har tilsyneladende en strategi med at oprette nye abonnementer ved udløb, uden notifikation til kunden ved oprettelsen af det nye abonnement. Hvad værre er, opretter de det under nyt kundenummer uden at oplyse dette til kunden, så abonnementet ikke længere fremgår online under det tidligere kundenummer, men under et nyt som man ikke bliver oplyst før på regningen, der sendes via post. Det betyder, at man ikke kan opsige det nye abonnement via deres selvbetjening, da muligheden simpelthen ikke fremgår. Det nye kundenummer oplyses først på regningen, der sendes med almindelig post efter abonnementet allerede er gjort aktiv.
Det er en dybt kritisabel fremgangsmåde, der virker bevidst uigennemskuelig og respektløs overfor deres kunder.

Odpowiedź od Story House Egmont
Jeg gav min kone 18 mdr. Abb. På, Hendes Verden,.
Men for hyppigt kommer bladet ikke når jeg klager, kommer der et blad. Indenfor 48 timer ikke.
Nødvendigvis det nummer man skulle have, bare et. Tilfældigt gammelt nummer,gaven skaber af og til ærgrelser nog irritatio, og det ønsker man jo ikke
En gave skal være til glæde.

Odpowiedź od Story House Egmont
Det er det rene fusk med deres abonnement. Det bliver fornyet uden nogen form for notifikation.
Købte en julegave til min nevø og abonnement er blevet fornyet uden nogen form for notifikation - det havde ellers været god stil...
Prøvede at kontakte kundeservice, men det hjalp ikke på situationen, da rådgiveren blot blev ved med at gentage samme svar...

Sindsyg dårlig kundeservice.
Havde givet min kone 12 mdr. af RUM i gave. i dag skriver de følgende på deres hjemmeside under gaver
Abonnement udløber automatisk efter levering af sidste blad. Det var så ikke den gave jeg havde valgt, det var det forkerte jeg havde valgt. og er så blevet automatisk trukket for et helt års aboonnement (fordi det var det jeg oprindeligt havde givet i gave. Da jeg bliver opmærksom og kontakter i dag, får jeg at vide det var det forkerte jeg havde valgt og jeg skulle huske at opsige den"gave" jeg havde givet i god tid.
TAK FOR MEGET DÅRLIG KUNDESERVICE OG SIDSTE GANG JEG HAR GIVET ELLER ANBEFALER NOGLE AT GIVE BLAD I GAVE.

Odpowiedź od Story House Egmont
For 2.gang inden for 14.dage har jeg ikke modtaget mit hendes verden som jeg har forudbetalt via abonnement. Jeg har begge gange kontaktet mitblad.dk og fået den besked at jeg ville så modtage det indenfor 48 timer.....det skete sp heller ikke. Så jeg kan ikke anbefale nogen at tegne abonnement.....
Indtil i onsdags ville I have fået 5 stjerner, men i går blev Her&NU ikke leveret og I er svære at råbe op. Hvis Jeres svigtende levering fortsætter vil jeg hellere selv hente mit blad (og have penge tilbage).
Har bestilt 10 blade prinsesser til
min datter, kan så se de har trukket pengene, men vi har ikke fået første blad, som skulle være kommet for næstet en mdr. siden. Har en meget skuffet datter !
Skam jer !!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.