Anders And dræbte min familie
Da jeg læste mit Anders And blad, hoppede han ud af bladet og dræbte min bror og min far. Han løb op til min
mor og onkel der legede i sengen og kastede en bombe til dem og råbte Alluwakbar nu har jeg ekstrem ptsd
Deres abonnementservice er helt grotesk. Umuligt at opsige, at komme i kontakt med og de sender blade der aldrig er bestilt
Sender girokort (formoder jeg, for jeg har ikke set nogen) i bladet, dvs til barnet, som så skal sørge for at formidle det videre til en voksen?
Ingen rykker, direkte til inkasso med 500 kr i gebyr.
Man _skal_ ringe op til deres abonnementsservice og vente i kø i evigheder, mens den samme reklame bliver afspillet igen og igen.
Jeg kan jo ikke belønne den slags behandling, så må desværre opsige et blad mit barn ellers er glad for.
Jeg fik et tilbud om 5 jumbobøger, som jeg sagde ja til og begyndte at glæde mig til de kom, så gik jeg ind i mobilpay og kiggede og der havde i afvist
Og jeg ved der er flere
Men i svare så ikke på nogle beskeder, det er dårlig stil som jeg ikke kan anbefale nogen at gøre
Så nu venter jeg egentlig kun på om i så ville svare herinde ellers må vi jo offentlig gøre jeres afvisninger uden grund
Min søn er glad for sit Anders And Junior - eller var - lige indtil vi fandt ud af, at i hvert fald nogle af udgaverne blot er genoptryk af gamle blade. F.eks. er november 2020 bladet det samme som vi betalte fuld abonnementspris for i 2014 (til storebror). Så vi betaler åbenbart fuld pris for gamle blade, der ligeså godt kunne købes antikvarisk for en langt lavere pris. Det er ikke i orden!
Når man først har købt et abonnement bliver de ved med at trække penge selvom de ikke sender blade og efter en halv times venten på kundeservice kan de ikke hjælpe. Jeg køber aldrig abonnement hos dem igen
sjov og morsomt det er en fed side med comic creator og spil og andre ting
Anders And Jeg elsker Dig
Det er fun at læse Anders og Co
Det holder maks
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.