På opfordring fra vores børn ang fremtids fulmagt, fandt vi i Ældresagen frem til Mine Arvinger Efter at have kontaktet jer, blev vi kontaktet af Kim Jensen Kosloff og har her fået en helt igennem... Zobacz więcej
Vedr. Amanda Åsslin fra Mine Arvinger Vores børn har gennem lang tid opfordret os til at få testamente mv. bragt i orden, da vi har 2 fællesbørn og et særbarn (det hedder det altså, se... Zobacz więcej
Tusinde tak til My Kristines hjælp i forbindelse med vores testamente. My Kristine har været utrolig sød, professionel og nærværende gennem hele processen og hun gjorde noget der kunne føles sv... Zobacz więcej
Der var tale om en god oplevelse med cand. Jur My Kirstine Andersen. Professionel på et højt niveau både hvad der angik gennemgangen af det faglige, og den måde at kommuniker på. Spørgsmålet blev besv... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Mine Arvinger ApS er alle medarbejdere uddannede jurister, og vi kan derfor give dig en korrekt og professionel rådgivning. Vi glæder os til at tale med dig.
Tuborgvej 5, 2900, Hellerup, Dania
- kontakt@minearvinger.dk
- minearvinger.dk
Helt igennem god oplevelse
Helt igennem god oplevelse
Sara som vi snakkede med
Er god til fortælle og forklare
Og meget imødekommende hvis man har spørgsmål (og ingen spørgsmål er for dumme)
Helt klar en anbefaling herfra
God og effektiv hjælp og vejledning
God og effektiv hjælp og vejledning. De bedste anbefalinger!
Proffesionel rådgivning
Min kone og jeg fik en helt igennem professionel rådgivning. Alt blev forklaret så det var letforståeligt, og service og materiale var helt i top. De varmeste anbefalinger til Mine Arvinger, og til Thomas i særdeleshed.
Rigtig god vejledning og information om…
Rigtig god vejledning og information om testamente, fremtidsfuldmagter og generalfuldmagt. Behageligt og I et tempo vi kunne følge med I. Vores opfattelse er, at der var ikke noget hastværk og dokumenterne udfyldt i vores tempo.
Pålidelighed service...
Som altid super god service samt den rette rådgivning. Vi har følt os meget trygge under hele forløbet.
God og kompetent behandling af sagen
God og kompetent behandling af sagen. Behagelige samtaler. Alle (3) aftaler og tidspunkter blev overholdt til punkt og prikke - og der var sat tid af til alle vore spørgsmål.
Det hele blev klaret telefonisk
Det hele blev klaret telefonisk, hvilket var en stor lettelse for min far. Samtalerne var stadig personlige og nærværende. Mange tak.
Behagelig oplevelse med Thomas som…
Behagelig oplevelse med Thomas som rådgiver ifm. fremtidsfuldmagter og testamente. Jeg anbefaler firmaet.
Lotte Bækgaard
Professionel, grundig og god vejledning.
Vi har fået udarbejdet testamente, fremtidsfuldmagt og ægtepagt i samarbejde med Kim fra Mine Arvinger. Vi blev taget godt i hånden under hele processen, så denne blev tryg. Vi er meget tilfredse med den grundige og professionelle vejledning vi har fået, og vi kan til en hver tid anbefale Kim og Mine Arvinger.
Super oplevelse
Kan kun anbefale. Vi fik lavet testamente,fremtidsfuldmagt og generalfuldmagt.
Fik en super ☺️ rådgivning af Louise.
Og så er prisen til at betale.
God og venlig betjening
God og venlig betjening. Fik lavet Fremtidsfuldmagter og testamente. Medarbejderen var rigtig god til at forklare hvordan og hvorledes. Og det var ikke "ublu" priser. Min Hustru og jeg er meget tilfreds
Yderst tilfreds med den vejledning vi…
Yderst tilfreds med den vejledning vi fik fra Kim. Jeg har anbefalet dem til flere af mine kolleger. Og også til andre der ikke har lavet et testamente endnu.
Virkelig fagligt højt plan.
Virkelig fagligt højt plan.
Venlig og lyttende.
Juristen svarede på alt og ville ingen faktura sende.
Det er god behandling og omsorgsfuldt
Tak igen
Mie Due
Jeg fik en grundig rådgivning i
Jeg fik en grundig rådgivning i forbindelse med udarbejdelsen af mit testamente af cand. jur. & Seniorjurist Louise Bryde Nielsen.
Jeg kan varmt anbefale minearvinger.dk.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Vi fik både testamente, fremtidsfuldmagt og generelfuldmagt på plads på kort tid. Vil klart anbefale Mine Arvinger.
Hurtigt & effektivt
Hurtig, imødekommende og effektiv betjening.
I en travl hverdag var det vigtigt for os, at vi fik mulighed for online-møder med advokaten - det gik problemfrit og præcist som aftalt. Kim fra minearvinger.dk var meget dygtig til at forklare de forskellige elementer af såvel fremtidsfuldmagt og testamente som generel fuldmagt. Vi følte os helt trygge i forløbet og godt hjulpet videre.
Behagelig og effektiv proces
Behagelig og effektiv proces. Yderst kompetent vejledning af medarbejderen, kan varmt anbefales.
Sara er yderst fattet ,kompetent &…
Sara er yderst fattet ,kompetent & lyttende.
Tak for gode samtaler og forståelse.
Virkelig nogle dejlige samtaler.
Tusind tak for god service.
God påske.
Vi har fået fantastisk god
Vi har fået fantastisk god, faglig og meget forståelig og jordnær service. Meget Professionelt. Vi kan virkelig anbefale Kim og “Mine arvinger”
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.