Karva Recenzje 186

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har ikke været typen som har tænkt sønderligt meget over testamente, arving osv, Så på den måde har Karva åbnet øjnene op for livsvigtige ting, som er vigtigt at have styr på familiemæssigt.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg ringede ind til karva, da jeg skulle lave et testamente og to fremtidsfuldmagter. Fik talt med en flink medarbejder, der bookede mig ind til en jurist. Juristen Nille var super sød, og klarede a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Karva som bobestyrer. Det kan jeg på ingen måde anbefale! Det har på alle måder været en skuffende oplevelse. Efter min fars bortgang for 9 md siden er sagen endnu ikke kommet i mål, til trods for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med min mors bortgang, tog jeg kontakt til Karva, efter at have set dem medvirke i Kontant. I en tid fyldt med sorg, var det rart at kunne få “peace of mind as a service” og bruge... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi prawne
  2. Terapeuta rodzinny

Napisane przez firmę

Karva er en legal tech virksomhed som gør det nemt og transparent at opgør et dødsbo eller opret et testamente. Missionen er at levere “Peace of Mind as a Service”, således at alle danskerne kan føle sig trygge ved fremtidens uforudsigelige hændelser. Vi har en ambition om, at gøre processen om, at sikre sig selv og sin familie lettere, overskueligt og lige til. Vi mener ikke, at sikringen af din fremtid skal være en hovedpine. Vores helt store ønske er, at gøre denne følsomme situation, til en god og behagelig oplevelse.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Jeg har ikke været typen som har tænkt…

Jeg syntes også at det er let tilgængeligt at bevæge sig omkring Karva’s platform, hvor der er rig mulighed for sparring og støtte.

Hvis man går rundt og tænker på hvordan et testamente mon kan se ud eller hvordan man lige skal navigere rundt i disse livsvigtige ting som er vigtigt at have styr på, så vil jeg klart anbefale Karva.

6 maja 2026

Empatisk og professionel bobestyrer

I en tid fyldt med sorg, var det rart at kunne få “peace of mind as a service” og bruge dem som bobestyrer, så vi kunne slippe for det praktiske.

Processen med Skifteretten mm. gik som smurt. Min søster og jeg er meget tilfredse med valget faldt på Karva.

Tak for en god behandling, hurtig ekspedition og fornemt arbejde Saira.

26 stycznia 2026

Hurtige og kompetente

Juristen Nille var super sød, og klarede alle dokumenter indenfor en time. Kan klart anbefales

30 kwietnia 2026

Karva som bobestyrer

Karva som bobestyrer.
Det kan jeg på ingen måde anbefale!
Det har på alle måder været en skuffende oplevelse. Efter min fars bortgang for 9 md siden er sagen endnu ikke kommet i mål, til trods for en ukompliceret sag .
Firmaet virker MEGET uprofessionelt, besvarer ikke altid opkald eller det kan være svært at komme igennem på tlf. Der er forskellige sagsbehandlere på samme sag og en masse dårlige undskyldninger for hvorfor tingene trækker ud.

3 maja 2026
Oceniono na 4 z 5

Anbefaler absolut Karva som bobestyrer

Efter lidt startvanskeligheder ifht hvem der sad “i den anden ende” ergo hvem var hovedansvarlig for vores mors bo, fik vi Henrik ombord som vores faste og direkte tovholder. Han tog sig af diverse forespørgsler og anmodninger på en venlig og imødekommende måde og tog alle arvingers forskellige behov og ønsker alvorligt. Svarede grundigt, upartisk og klart i vores korrespondance og formidlede relevant information løbende så vi fik den nødvendige indsigt i bobehandlingens forløb. Alt blev håndteret efter bogen, ordentligt, professionelt og til tiden. Jeg kan kun anbefale Karva som bobestyrer.

1 stycznia 2026

Lidt for smarte…

Står midt i et dødsboskifte og skal bruge noget hjælp til at ordne juraen, men ved ikke helt, hvad sådan noget koster. Finder Karva på nettet, der lidt pralende skriver, at man kan udregne prisen på 2 minutter. Tænker det lyder godt, så jeg trykker på linket og skal så besvare nogle enkle spørgsmål. Helt fair. Men efter endt besvarelse skal man indtaste kontaktdata, så de kan vende tilbage.

Det var altså ikke det overskriften klart og tydeligt lagde op til. Jura er nok ikke så transparent som man tror, men man skal ikke lokke folk til med pæne vendinger og smarte udtryk, der ikke holder, når det kommer til stykket.

10 stycznia 2026

Kan varmt anbefales

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Karva i forbindelse med håndteringen af min svigermors dødsbo. Forløbet blev håndteret professionelt, og vi oplevede god service gennem hele processen. Der var styr på tingene, og vi følte os trygge i, at sagen blev behandlet korrekt.

Advokaterne er ekstremt dygtige og kompetente, og vi oplevede, at de havde et stærkt fagligt overblik hele vejen igennem. Kommunikationen var god, og der var villighed til dialog, når vi havde spørgsmål undervejs. Det betød meget for os i en svær periode, at der blev udvist forståelse og ordentlighed.

Alt i alt en meget positiv oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Karva til andre, der står i en lignende situation.

14 stycznia 2026

Meget venlig

Meget venlig, kompetent og seriøs rådgivning. Jeg følte mig lyttet til og fik klare, grundige svar på mine spørgsmål. Kan varmt anbefales.

10 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Meget kompetente jurister og…

Meget kompetente jurister og medarbejdere.
Altid behjælpelig og svare altid tilbage inden 1-2 dage.
Fik en virkelig god introduktion om hvordan hele dette forløb starter og slutter.
Meget betryggende når det er med et dødsbo.
Kan varmt anbefale Karva både til dødsbo og testamenter.

10 czerwca 2025

Fremragende service

Fremragende service. Venlige imødekommende og gode til at forklare. Hurtigt svar og meget tydelig kommunikation. Let at forstå hvorfor en fremtidsfuldmagt er så vigtig. Tak for en god oplevelse

19 stycznia 2026

Kan kun rose Karva

Kan kun rose Karva. Der er altid svar på spørgsmål. Folk er veltalende og forklare tingene så man ikke er i tvivl. Ingen sure opstød hvis man spørger. Kan kun sige positive ting om Karva. Kan anbefale Karva hvis man har brug for advokat. Der er også positiv anmeldelse
angående prisen. Tak for hjælpen Karva 👍🤗

17 listopada 2025

Har brugt Karva flere gange

Har brugt Karva flere gange - dels som bobestyrer i arvesag, samt oprettelse af et testamente.
Der har i begge tilfælde været god kommunikation, og jeg har følt mig i trygge hænder :)

28 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej