Mine Arvinger  Recenzje 1129

Wynik TrustScore: 5 na 5

5,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

På opfordring fra vores børn ang fremtids fulmagt, fandt vi i Ældresagen frem til Mine Arvinger Efter at have kontaktet jer, blev vi kontaktet af Kim Jensen Kosloff og har her fået en helt igennem... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vedr. Amanda Åsslin fra Mine Arvinger Vores børn har gennem lang tid opfordret os til at få testamente mv. bragt i orden, da vi har 2 fællesbørn og et særbarn (det hedder det altså, se... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tusinde tak til My Kristines hjælp i forbindelse med vores testamente. My Kristine har været utrolig sød, professionel og nærværende gennem hele processen og hun gjorde noget der kunne føles sv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Der var tale om en god oplevelse med cand. Jur My Kirstine Andersen. Professionel på et højt niveau både hvad der angik gennemgangen af det faglige, og den måde at kommuniker på. Spørgsmålet blev besv... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi prawne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Mine Arvinger ApS er alle medarbejdere uddannede jurister, og vi kan derfor give dig en korrekt og professionel rådgivning. Vi glæder os til at tale med dig.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Fuld tilfredshed 😊

Det har været en god og meget nem måde at få oprettet et testamente + fuldmagter på. Jeg kan kun anbefale Mine Arvinger, som har haft en meget professionel og venlig måde at opføre sig på gennem hele forløbet.

4 sierpnia 2025

Tilrettet samarbejde

Vi havde en lidt skæv start på samarbejdet - gjorde opmærksom på dette - hvorefter vi blev kontaktet af Kim, som virkelig håndterede situationen professionelt - vi fik rettet et par misforståelser, og vi ser nu frem til resten af forløbet, og det tegner rigtig fornuftigt.

27 lipca 2025

En god oplevelse

Vi har følt os i trygge og yderst kyndige hænder ifm. oprettelse af testamente og fremtidsfuldmagter. Derfor giver vi fem stjerner til Mine Arvinger og den varmeste anbefaling herfra. Mvh. Jens og Louise

21 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Utrolig høj faglighed og…

Utrolig høj faglighed og professionalisme. Der bliver lyttet til problemstillingen og efterfølgende præsenteres man for en solid juridisk og holdbar løsning.
Super behagelige medarbejdere helt receptionisten til juristen.

4 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Det er nemmere end du tror

Helt igennem fantastisk oplevelse og vejledning i forbindelse med oprettelse af testamente, fremtidsfuldmagter, generalfuldmagter og forhåndssamtykke.
Vi klarede alt via et par mailes og 3 telefonsamtaler.
Med hjælp fra Sara Skov Jerkovic som vi oplevede som yderste kompetent, dygtig, venlig, glad og med en sød humor er alt gået som en leg. (selv for sådan nogle som os, som ikke syntes det virker lige til)
TAK Sara Skov Jerkovic
De bedste anbefalinger herfra
Anja og Carsten Søhoel

11 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi kontaktet Min Arvinger for at få…

Vi kontaktet Min Arvinger for at få hjælp til testamente, fremtidsfuldmagt samt generelfuldmagt .
Vi fik en nem og overskuelig gennemgang af ovenstående og mange gode råd med på vejen
Giver vores varmeste anbefaling herfra

25 czerwca 2025

Professionel rådgivning

Vi kontaktede Mine Arvinger for rådgivning af, samt udfærdigelse af testamente, samt generelfuldmagt og fremtidsfuldmagt. Vi fik rigtig god og professionel rådgivning af Kim 👌 De bedste anbefalinger herfra.

24 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Utrolig god service samt guidning

Jeg skrev en fredag aften, omkring hvad jeg havde brug for, og allerede i starten af den kommende uge, blev jeg kontaktet og på rigtigt kort tid var der bare styr på det hele. Jeg blev mødt med anerkendelse, forståelse og empati. Samt blev jeg guidet igennem det hele, intet jeg valgte var tvunget, der var rådgivning og anbefalinger, men alt var op til mig selv. Jeg kan helt klar anbefale Kim fra Mine Arvinger, man føler sig tryg i hele processen.

20 czerwca 2025

Rigtig god service

Vi har haft fornøjelsen af at, få den bedste hjælp af Kim Jensen til vores testamente og vores behov. Han var rigtig god til at guide os i den rigtige vej og forklare os hvorfor det godt at have de ting med. Han var også meget forstående med at vi lige var blevet nybagte forældre, så han tilbød os at skubbe en af vores aftaler til en anden dag. En meget rar person, som vi til enhver tid kan anbefale til andre.

17 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Venlig modtagelse og behageligt møde.

Venlig modtagelse og behageligt møde.
Kim er yderst kompetent og sikrer sig hele tiden, at man forstår, hvad der sker og hvad man selv skal gøre.
Han er rigtig god til at skabe en behagelig stemning under en samtale om et besværligt emne.
Topkarakter fra Anne og Ib

10 czerwca 2025

Bedste anbefalinger

Professionel og personlig rådgivning, som efterlod os trygge og afklaret.
Louise var god til at formidle og få komplicerede juridiske begreber omsat til et sprog vi forstod.

Bedste anbefalinger til Mine Arvinger.

14 czerwca 2025

JUST DO IT

Super perfekt!
Vi har været ualmindelige tilfredse.
Vi solgte vores store, skønne hus, er halvvejs igennem livet med 6 dejlige børn i bagagen. Derfor var et testamente og
generalfuldmagt væsentligt at få lavet. Men vi tøvede og tøvede....
Meget kompetent vejledning og rådgivning blev givet. Men frem for alt venligt, ærligt og humoristisk. Når behovet kaldte på det.
Vores varmeste anbefalinger til andre, lægmænd, som famler i blinde med
tanken " skal, skal ikke". Vi fortryder absolut ikke!! Tak, Sara Skov Jerkovic

10 czerwca 2025

Professionelt -Pædagoisk -Personligt

Professionel, pædagoisk og personlig rådgivning, som efterlader én tryg og afklaret.
Vildt go'e til at formidle og få komplicerede juridiske begreber ned på jorden i et sprog alle kan forstå.
Vi vil varmt anbefale Mine Arvinger.
Stine og Ole :-)

28 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej