Mindler - Psykolog online Recenzje 232

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Georgios Miliotis är den bästa psykologen i hela Svergie. Man märker stor skillnad på någon som går till jobbet varje dag för det är ens jobb och man vill ha den där lönen och sedan gå hem, G... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mindler är super för att resa ut sina problem och för att få hjälp att ta sig vidare när man kört fast i livet. KBT funkar nog bäst om man vet något problem man har och behöver jobb på. Då kan man job... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har haft en bra upplevelse av min kontakt med psykologen (Barbra Keller). Från första mötet kände jag mig trygg och tagen på allvar. psykologen skapar en avslappnande atmosfär som gör det lätt at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Är så tacksam för Mindler och min psykolog Miranda. Tillgängligheten, fokuset, professionaliteten är väldigt hög. Passar mig perfekt där jag är i mitt liv. Trodde först att 25 minuter per session var... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Psycholog

Napisane przez firmę

Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning och har sedan starten hjälpt över 200 000 patienter via videosamtal. Du väljer själv psykolog, tid och plats som passar dig. I appen finns självhjälpsprogram som du arbetar med mellan samtalen, och som ger dig verktyg för att bättre förstå och hantera dina känslor. Din väg mot bättre psykiskt mående börjar här.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

REKOMMENDERAR MINDLER

Jag kan verkligen rekommendera Mindler.
De är professionella psykologer som guidar och hjälper en när livet behöver det.
Stor flexibilitet när tiden passar dig.
Jättenöjd 🙏🏼🙌🏽😇

3 maja 2024

Mindler rekommenderas!

Jag tycker Mindler är grymt bra och jag kan verkligen rekommendera.
Smidigt att man kan använda mobil eller surfplatta.
Jag tycker Mindler har varit en bra lösning för mig.
Kan verkligen rekommenderas.

29 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Jag vill inte ge detta företag ens en…

Jag vill inte ge detta företag ens en stjärna. Psykologen krävde att titta på mig för verifiering, när jag frågade om vi var klara sa hon att nästa möte är det riktiga mötet. Jag har försökt bestrida deras faktura - den var de snabba att skicka, men bemöts av AI som enbart upprepar sig.

24 kwietnia 2024

Supernöjd

Supernöjd! Appen låter dig ange vilka besvär du har samt vilket språk du önskar kommunicera på för att filtrera fram vem i deras personal man skulle passa bäst med. Man får även se en bild samt liten introduktion av psykologerna så man kan göra ett informativt val kring vem man vill boka in sig med. Detta känns helt rätt för mig!

8 kwietnia 2024

Hej Linda,

Tack för ditt omdöme!

Vad fint att du känner att du hittat rätt. Vi har många psykologer att välja mellan, så det är viktigt för oss att våra patienter lätt hittar en som passar. Vi är alltid glada att höra att det fungerar bra och uppskattar att du tagit dig tiden att dela med dig av din upplevelse.

Tveka inte på att höra av dig igen om du vill tillägga något.

Ha en fin dag!

Izabelle

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt. Vill bara hitta ett område som man ska fokusera på och sen läsa berättelser om andra personer för att sen berätta vilken av personerna jag känner igen mig mest i. Man behöver prata och ha en som lyssnar och känner in och inte en som säger vilket område man ska arbeta med för att sedan få uppgifter som inte alls är relevanta. Det kändes inte professionellt på något sätt. Hade stora förhoppningar att få stöd i jobbiga saker som jag går igenom men detta handlar om snabba pengar och inte engagemang.

26 marca 2024

Hej Åsa,

Tack för att du delat med dig av din upplevelse.

Vad tråkigt att du inte känner att du fått hjälp med det du går igenom. Hos oss får man behandling genom videosamtal med psykolog och IKBT-program i appen där man bland annat kan läsa om exempelpersoner. Om en inte känner igen sig i de berättelser som beskrivs i IKBT-programmet kan det vara viktig information om att behandlingen behöver ha ett annat fokus. Uppgifter som du får ska självklart kännas relevanta.

Om du inte redan gjort det, kom gärna i kontakt med oss i appen (Meny > Customer Service) eller info@mindler.se så kan vi hjälpa dig vidare.

Vi hoppas verkligen att du vill komma i kontakt med oss så snart som möjligt. Vi vill gärna höra mer om just din upplevelse.

Izabelle

Oprofessionellt bemötande

Jag tycker det var mycket oprofessionellt av psykologen att be mig som patient om råd gällande terapin det inger inget som helst förtroende och jag väljer därför att söka hjälp någon annanstans.

3 lutego 2024

Hej Joh Nei,

Tack för din recension!

Vad tråkigt att höra att du inte känner dig bra bemött - det är jätteviktigt att våra patienter känner sig trygga hos oss.

Vi vill gärna höra mer om din upplevelse och önskar att du tar kontakt med oss på info@mindler.se om du har möjlighet.

Tack för din feedback - jag hoppas att vi hörs snart igen.

Oceniono na 1 z 5

Absolut sämsta jag någonsin varit med om

20 lutego 2024

Hej RRRR,

Tack för att du delat med dig av din åsikt.

All feedback är värdefull för oss och vi vill gärna ha mer information om din upplevelse. Återkom gärna till oss på info@mindler.se om du har tid och möjlighet.

Stort tack på förhand.

Oceniono na 1 z 5

Mitt möte blev avbokat med ett…

Mitt möte blev avbokat med ett textmeddelanden där det stod kontakta customer service om du har frågor om avbokningen. Hoppas de återbetalar avgiften jsg var tvungen att betala i förskott vid bokningen. Opersonligt och dålig service.

19 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Hör av dig till din vårdcetral va rådet…

Hör av dig till din vårdcetral va rådet jag fick när jag behövde hjälp med att hantera min ångest

3 lutego 2024

Hej Ulla Örner,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Jag beklagar att du inte var nöjd med bemötandet och rådet av psykologen. Eftersom vi inte kan diskutera någons ärende publikt så skulle vi uppskatta om du hörde av dig till oss på info@mindler.se så att vi kan få lite mer information och även få en möjlighet att hjälpa dig vidare om det behövs.

Generellt kan jag förklara att de 1 till 3 första möten är vad som kallas bedömningssamtal, då får man som patient berätta om vad man söker för och tillsammans med psykologen ska man ta reda på om Mindler är rätt vårdnivå eller passande format för just dig och det du söker för. Ibland kan bedömningen vara att man behöver söka hos sin vårdcentral för att t.ex. göra en somatisk utredning. Det kan också vara att man rekommenderas en annan vårdinsats och då kan det vara bäst att börja hos sin vårdcentral också.

Det ser alltså väldigt olika ut beroende på vilken vård man behöver, men om du inte är nöjd med bedömningen så vill vi gärna att du hör av dig till oss om du har tid och möjlighet.

Stort tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension.

Oceniono na 1 z 5

Att mindler endast är ett vinstdrivet…

Att mindler endast är ett vinstdrivet företag råder det absolut inget tvivel om.
Samtal och ”behandlingar ” på löpande band med fullständigt oengagerade sk psykologer som vill leva på titeln och tjäna enkla pengar.

Jag fick en psykolog som efter 3 minuter stängde av samtalet och skrev direkta lögner i min journal efteråt.
IVO-anmälan upprättad och både patientnämnden samt etikrådet i Sveriges psykologförbund kommer få en kopia av anmälan på posten.

14 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Jag tog mod till mig efter flera år av…

Jag tog mod till mig efter flera år av ångest, bokade in samtal med Mimmi Lidbeck för att få hjälp med min ångest, men vi hann knappt ha två samtal innan hon skickade Socialtjänsten på mig och min familj. Detta försämrade min ångest kopiöst och jag lider nu av ännu mer ångest, har tvingats sjukskriva mig från jobbet och mår sämre än någonsin. Hela hösten blev förstörd pga henne. Jag upplevde inte att hon lyssnade på mig ALLS, det blev flera missförstånd och hon skrev dessutom felaktiga uppgifter i min journal. Jag kommer ALDRIG mer våga söka vård. Har verkligen blivit ärrad för livet. Soc-anmälan är nu avslutad eftersom de såklart ansåg att det inte finns något skäl för oro, men mitt mående är sämre än någonsin och detta är pga Mimmi Lidbeck. Kommer gå vidare med IVO-anmälan så fort jag orkar och är på benen igen.

3 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Många av psykolog profilerna annonserar…

Många av psykolog profilerna annonserar att de kan hjälpa till med "coaching" tydligt.
Bokade för att kolla om jag kunde få hjälp angående coaching dylikt, fick svar att det inte faller under landstings ansvars område, vilket är rimligt och respekteras.

Får en 100 kr faktura för ett 3min samtal, urusel produkt och kundupplevelse.

20 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Mindler only added more stress to my…

Mindler only added more stress to my life. Please do not use them. I was told my sessions were covered as part of my health insurance and when booking the app clearly showed £0 to pay. They then invoiced me a week later for my "free sessions". My first session was cancelled 5 minutes in by the therapist as they advised they do not assist with grief and they have invoiced me for a full session.

29 listopada 2023
Oceniono na 3 z 5

Trevlig psykolog men kommer inte att…

Trevlig psykolog men kommer inte att boka några fler samtal då jag inte uppskattar att läsa i min journal vad jag har sagt. Kan vara bra att veta i förväg om man bokar ett samtal.

27 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Jag älskar min psykolog på Mindler

Jag älskar min psykolog på Mindler! Hon hjälper mig på ett konstruktivt sätt och känns dessutom som en personlig kontakt. Jag har tidigare gjort PDT men kände att det inte hjälpte lika mycket längre, jag ville ha mer hjälp att ändra på vissa tankesätt/beteenden så KBT är verkligen helt rätt intervention.

11 września 2023

Odpowiedź od Mindler - Psykolog online

Hej Sara, tack för att du delade din positiva upplevelse med din psykolog på Mindler! Det är fantastiskt att höra att hon hjälper dig på ett konstruktivt sätt och att du känner att hon är en personlig kontakt för dig. Det är också bra att du har hittat rätt intervention i form av KBT för att hjälpa dig att ändra tankesätt och beteenden. Vi uppskattar ditt stöd och rekommendation av Mindlers tjänster. Tack för att du delade din feedback och vi är glada att du mår bra med hjälp av Mindler! Vänliga hälsingar, Rebecka på Mindler

Oceniono na 5 z 5

Very happy with my psychologist in…

Very happy with my psychologist in Mindler. We have very good communication and it was great to talk to her in Spanish. I am happy I can talk to her being at home.

28 września 2023

Odpowiedź od Mindler - Psykolog online

Hi Gema, thank you for sharing your positive experience with your psychologist at Mindler. We are glad to hear that you have good communication with your psychologist and that you appreciate being able to talk to her in Spanish. It's wonderful that you find comfort in being able to have sessions from the comfort of your own home. We appreciate your recommendation and we're here to support you on your journey to better mental health. If you have any further feedback or suggestions, please don't hesitate to reach out. Kind regards, Rebecka at Mindler

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej