Oceniono na 5 z 5

Vil du have dit hus solgt? så kan vi varmt anbefale et samarbejde med Min Bolighandel Lolland Falster v/Jan Pedersen, der leverede et hurtigt og professionelt salg. Jan var fra første besøg velfor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fremragende opmærksomhed på detaljer, bl.a. hvordan billederne af vores hus var taget og rækkefølgen de blev præsenteret på fangede virkelig ens opmærksomhed. Jans proaktivitet og support gennem hel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

For tredje gang har vi købt og solgt ejendom i samarbejde med Min Bolighandel og har bestemt ikke fortrudt. Denne gang var det under Anne-Mette Skak Hansens (Bagsværd, Søborg, Lyngby) venlige, k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en fantastisk god oplevelse med køb af bolig gennem David Lorentzen fra MinBolighandel på Amager. David var yderst professionel, utrolig hjælpsom og rar. Vi vil klart gøre brug af David ig... Zobacz więcej

1. Agencja nieruchomości
  2. Pośrednik w obrocie nieruchomościami

Napisane przez firmę

Velkommen til Min Bolighandel og velkommen til vores butik! Ja, minbolighandel.dk er vores butik. Boligkøberne ser deres nye bolig første gang på nettet. Hvorfor så have en dyr butik på Strøget med en høj husleje, hvor der alligevel ikke kommer købere forbi. Min Bolighandel har minimale udgifter til lokale, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lave salærer samtidig med at vi yder den samme høje service som andre ejendomsmæglere. Min Bolighandel sælger boliger overalt i Danmark. Ring og hør nærmere om priser og vilkår, det kan betale sig.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Min bolighandel

Min bolighandel, Hanne Steenberg, er kompetent og yder den bedste service. Jeg kan kun give hende, og Sofie, de bedste anbefalinger. Hanne er en meget behagelig person og var god til at tage hånd om mig, da mit barndomshjem skulle sælges. Der var hele tiden nem og hurtig hjælp at få ved spørgsmål. Alt det praktiske forløb uden problemer.

30 stycznia 2023

Hej Randi.
Tak for din fine anmeldelse og de flotte ord, det betyder meget for os at du har været tilfreds. Det var en fornøjelse at få lov til at hjælpe dig igennem processen.

Sofie og Hanne
Min Bolighandel Slagelse/Sorø

Oceniono na 5 z 5

Hjælp og grundighed i top

Brugte min bolighandel til boligrådgivning da jeg skulle købe hus.
Hanne var meget grundigt og der blev ikke overladt noget tilfældighed. Kan klart anbefales ✔️

16 lutego 2023

Hej Dan

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at jeg fik lov til at hjælpe dig med at finde din nye bolig. Jeg er helt sikker på det er det helt rigtige for dig.

Hanne – Min Bolighandel Slagelse/Sorø

Imødekommende og kompetent.

Fremviser var imødekommende, velforbedt og havde rigtig godt kendskab til de fremviste boliger.
Fremviser fremskaffede supplerende oplysninger om boligerne efter fremvisningen.

12 lutego 2023

Hej Per,

Tak for de rosende ord. Det var en fornøjelse at hjælpe dig.

Al held og lykke på Mors 😉

Karina Jonassen, Min Bolighandel Thy

God hjælp til huskøb

Venlig ejendomsmægler, der har givet god og brugbar hjælp både før, under og efter købet af vores hus.

1 stycznia 2023

Odpowiedź od Min Bolighandel

Kære Selle, Tusind tak for de pæne ord. Vi er superglade for at hjælpe jer med købet af jeres nye bolig.

Mobil: 2913 1652

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og support!

Jans proaktivitet og support gennem hele salgsprocessen var uden tvivl med til at sikre salget på meget kort tid. Sammenlignet med at huset havde været til salg hos en anden ejendomsmægler i knap halvandet år kan vi kun rose Jan til skyerne og anbefaler ham varmt! Vi vil absolut gå til ham igen, skulle det blive aktuelt i fremtiden 💯

30 stycznia 2023

Kære Marianne
Jeg takker mange gange for de pæne ord og for den tillid, I viste mig ved valget af Min Bolighandel Lolland Falster til at sælge jeres bolig.

Jeg ønsker jer alt det bedste fremover.

Mobil: 2913 1652

Lolland Falster

Oceniono na 5 z 5

First class support and service.

First class. Excellent attention to detail including the setting of the photos. Jan’s proactivity and support throughout the sales process really helped in securing the sale in a very short time. This compared to no success for more than a year with the previous estate agent. We would go to Jan every time 😊

5 lutego 2023

Odpowiedź od Min Bolighandel

Thank you for your review and the kind words. Thanks for a great cooperation. Wish you all the best.

Best regards,

Min Bolighandel - Lolland Falster

Our first house

We bought our first house in Herlev.
Michele was a great realtor and made the experience easy and pleasant.
She helped us communicating with the seller, was available in showing the property multiple times and together with Ann took care of all documentation needed.
Definitely recommended, we'll use them again if needed in the future.

30 września 2022

Hi,

Thank you for your review and the sweet words.
It makes me very happy that you have had a good experience with me and are satisfied with the process of the purchase.
I wish you all luck in the future and who knows if our paths will meet again, you are always welcome if I can be helpful in the future. 😊
Have a great time here in lovely Herlev.

Regards Michele, Owner & Real estate agent MDE – Min Bolighandel Brønshøj, Herlev, Skovlunde

Trygt og professionelt

Det er første gang jeg har solgt en bolig, så derfor var det en fornøjelse at have Michelle ved roret. Hun havde styr på det hele og førte mig trygt og sikkert gennem hele processen. 👍👍👍

29 października 2022

Kære Lasse,

Tak for din anmeldelse og de rosende ord – det varmer i den grad.
Det gør mig meget glad at du har haft en god oplevelse med mig og er tilfredse med hele forløbet for salget og ikke mindst har følt dig tryg.
Jeg vil ønske dig held og lykke i fremtiden og alt godt fremover, og sig endelig til hvis der er noget jeg kan være behjælpelig med i fremtiden. 😊

Kærlig hilsen Michele, Indehaver & Ejendomsmægler MDE – Min Bolighandel Brønshøj, Herlev, Skovlunde

Anbefaling herfra !

Alt forløb meget professionelt. Altid hurtige svar og forklaringer undervejs, hvis jeg havde spørgsmål.

14 listopada 2022

Kære Malene,

Tak for din anmeldelse og de rosende ord – det varmer i den grad.
Det gør mig meget glad at du har haft en god oplevelse med mig og er tilfredse med hele forløbet for købet.
Jeg vil ønske jer held og lykke i fremtiden og hvem ved om vores veje mødes igen, du er altid velkommen hvis jeg kan være behjælpelig i fremtiden. 😊
Hav det rigtig godt.

Oceniono na 5 z 5

Nærvær og hurtige svartider - Den bedste anbefaling!

Vi kan kun give Min Bolighandel v. Hanne Steenberg vores bedste anbefaling. Hun sørgede for et hurtigt salg af vores sommerhus, til prisen. Vi oplevede stort nærvær, hurtige svartider på alle tider af døgnet og høj grad af professionalisme. Fremvisninger og åbent hus blev hurtigt arrangeret, således der konstant var gang i salgsprocessen. Det praktiske med papirgange osv., blev nemt og gnidningsfrit varetaget af Hanne i samarbejde med Min Bolighandels administration. Som skrevet, vil vi til enhver tid anbefale Hanne Steenberg til jeres næste salg.

15 sierpnia 2022

Hej Charlotte

Tusind tak for de pæne ord. Vi er glade for, at vi måtte få lov til at hjælpe jer med jeres sommerhussalg.

Hanne Steenberg
Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Oceniono na 1 z 5

Dårlig etik og moral.

Hanne Steenberg fremviste en bolig for os i foråret 2021.
Vi blev bedt om at betale kr. 100.000 mere for ejendommen, hvis vi ville erhverve den. Dette trods vi har mail fra ejendomsmægler hvor hun accepterer vores bud på vegne af sælger.
Vi lagde vægt på at der ingen støj var fra vej. Dette blev vi lovet, at der ikke var, af både mægler og sælger. Det viste sig at der er meget støj, da vejen er stærk og tungt trafikeret.
Ejendomsmægler Hanne Steenberg skriver i salgsopstilling at ejendommen er velholdt. Skønt der i tilstandsrapport står at længer er nedstyrtningstruet. Bl.a. er der skimmelsvamp på badeværelset Og vinduerne i ejendommen er totalt utætte og kan ikke lukke i toppen.
Salgsopstillingen mangler vedlæggelse af den lokale udviklingsplan (LUP), der hvis vi havde modtaget den, ville have afholdt os fra at købe ejendommen, da der her er omtalt den stærke og tunge trafik på vejen.
Desuden har vi heller ikke fået udleveret lokalplan sammen med salgsopstillingen, der omhandler erhverv i den lille by.
Anmeldelsen her i trustpilot skrives først nu, da sagen har været en tur i klagenævnet hvor vi som købere ikke har fået medhold. Klagenævnet her afgjort at der ikke var noget at komme efter.
Vi skriver denne anmeldelse da vi forsat føler os dårligt behandlet af ejendomsmægler Hanne Stenberg. Trods adskillige henvendelser til hende, har vi ikke kunne komme i en konstruktiv dialog med hende om ovennævnte forhold.

14 listopada 2022

Kære Solveig.
Først og fremmest vil jeg sige at jeg er rigtig ked af at vi er kommet hertil. Det har ikke været sjovt at skulle igennem Klagenævnet for Ejendomsformidling. Det er dog et helt neutralt nævn, som netop har dets eksistens for at forbrugere kan indbringe sager hvor de mener de er blevet snydt, behandler dårligt osv. I har ikke fået medhold i Klagenævnet, og jeg er derfor trist over at i vælger at miskreditere mig her på Trustpilot, når Nævnet og dermed den klagemulighed der findes netop har afgjort at jeg intet har gjort galt. Det virker derfor desværre som om det er blevet en mere personlig sag mod mig, end hvad godt er.

Jeg lever af glade kunder og det skær i hjertet på mig, de få gange hvor tingene kører galt, som det er sket med jer. Jeg vil gerne bede jer overveje at fjerne den 1-stjernede anmeldelse, i respekt for Klagenævnets afgørelse.

Jeg ønsker jer al held og lykke fremover.

Hanne Steenberg
Min Bolighandel Slagelse/Sorø

Handlen gik som lovet

Handlen gik som lovet - sælger virker glad od vi som køber er glade

9 października 2022

Kære Søren

Tusind tak for din fine anmeldelse. Held og lykke med det hele.

Med venlig hilsen/kind regards/Mit freundlichen Grüsse

Anne Dorte Linnebjerg
Ejendomsmægler MDE og Indehaver Min Bolighandel Holstebro

Super god mægler

Super god mægler. Hus solgt hurtigt. :)

11 lipca 2022

Odpowiedź od Min Bolighandel

Hej John, Tak for den pæne anmeldelse og det gode samarbejde.

Kim Sørensen
Ejendomsmægler og Valuar MDE

Mobil: 2550 0702
www.minbolighandel.dk
Min bolighandel Næstved & Faxe

Oceniono na 5 z 5

Som første ganges sælgere har Min…

Som første ganges sælgere har Min Bolighandel været den bedste hjælp man kunne forestille sig.

Karina har gjort et virkelig godt stykke arbejde med at få solgt vores lejlighed og vi har kun været tilfredse.

21 czerwca 2022

Odpowiedź od Min Bolighandel

Tusind tak for de rosende ord. Jeg er glad for at høre, at I har haft en god oplevelse hos os.

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med salget 😊

Mange kærlige hilsner,
Karina Jonassen, Min Bolighandel Aarhus

Oceniono na 5 z 5

An effort out of the ordinary.

I highly recommend Anne Dorte Linnebjerg from Holstebro afdeling.

We sold a property out of the ordinary and a bit far away from where we live but Anne Dorte made an extraordinary effort to make the sale including doing a number of things that rightfully would been up to us regarding various permits and involving an architect and much more.

If I ever sell a property again, It will be with her as my agent.

Thomas

13 czerwca 2022

Hey Thomas
Thanks a lot for your recommendation.
It has been a pleasure to cooperate with you, and to make things happen, so that we ended up with a happy sale of the property.
Lots of greatings to all of you.
Kind regards Anne Dorte

Oceniono na 5 z 5

Super god rådgivning ved køb af sommerhus!

Da vi foråret 2022 skulle købe vores første ejendom i Vestjylland til familien, havde vi brug for en rådgiver til købet. Der er mange nye processer og formelle forhold man som ny boligkøber skal forholde sig til, så vi havde brug for en rådgiver der kunne hjælpe os med dette.

Vi havde i forvejen hørt rigtig godt om Min Bolighandel gennem venner og familie, der havde haft dem som mæglere. Vi tog kontakt til Min Bolighandel i Holstebro hos ejendomsmægler Anne Dorte Linnebjerg, samt kollega og sagskoordinator Ann Høireby.

Anne Dorte gav os en meget professionel behandling som rådgiver. Samtidig med at hun er meget imødekommende, behagelig og venlig, så er hun yderst omhyggelig og meget optimistisk anlagt - generelt har hun styr på sit område! Hun har derudover et godt netværk hun kan trække på, f.eks. en erfaren byggerådgiver og landmåler, samt sit bagland i Min Bolighandel. Det hele gjorde at vi følte os enormt trygge i processen. Akkompagneret med sin kollega Ann, leverede hun et gnidningsfrit sagsforløb, og vi kan nu endelig kalde os for sommerhus ejere.

Vi vil til hver en tid benytte os af Anne Dorte og Min Bolighandel igen. De bedste anbefalinger fra en glad kunde!

10 czerwca 2022

Kære Theis

Tusind tak for de fine ord, i er altid velkomne til at søge hjælp hos mig og Min Bolighandel.
Vi ønsker jer al det bedste i jeres nye sommerhus.
Mvh. Anne Dorte Linnebjerg

Fantastisk!

Kenneth fra min bolighandel har ydet en fantistisk service igennem hele boligkøbsprocessen. Intet mindre.

7 czerwca 2022

Odpowiedź od Min Bolighandel

Tusinde tak for din anbefaling her på Trustpilot.
Jeg er glad for at høre at du og Emily har været tilfredse med køberrådgivning gennem Min Bolighandel.
Tak for godt samarbejde 😊

Venligst,
Kenneth Frost, Min Bolighandel Holbæk

Super dejlig behandling

Super dejlig behandling, og søde mennesker,..

28 marca 2022

Hej Gitte,

Tak for de pæne ord.

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med boligsalget 😊

Karina, Min Bolighandel Aarhus

Oceniono na 5 z 5

Hanne har været en uundværlig hjælp i…

Hanne har været en uundværlig hjælp i en ellers lettere besværlig bolighandel. Hun har været utrolig hjælpsom, forstående og mere end almindelig venlig gennem hele forløbet.
Vi vil til hver en tid anbefale hende :)

16 marca 2022

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse – den sætter vi stor pris på. Det var dejligt vi fik lov at hjælpe jer med køb af hus. I ønskes alt det bedste i det nye.

Hanne – Min Bolighandel Slagelse/Sorø

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej