Informacje dotyczące firmy

Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

solid och användbar

Frakten var okej, varken snabb eller seg. Själva väskan känns stabil och facken är faktiskt användbara. Jag använder den mer än mina gamla väskor vilket jag inte trodde.

14 maja 2026

Hej Lisbeth,

Tack för att du delade din upplevelse! Vi är glada att höra att väskan fungerar bättre för dig än dina tidigare modeller och att du tycker att dess fack är praktiska och att kvaliteten är tillfredsställande. Din feedback om leveransen är också noterad och hjälper oss att bli bättre.

Vi hoppas att vi får se dig igen på Min-ryggsack.se,

Oceniono na 5 z 5

ännu bättre i verkligheten

Tog manchester ryggsäcken i blått och den är faktiskt finare i verkligheten. Har använt den till jobbet och små ärenden, rymmer allt utan att se överfull ut. dragkedjan känns smidig också vilket är viktigare än man tror.

27 kwietnia 2026

Hej Karin,

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din recension!
Vi är glada att höra att Manchester-ryggsäcken i blått passar dig perfekt i vardagen och att du uppskattar både dess design, kapacitet och dragkedjans kvalitet. Din feedback är värdefull och hjälper andra kunder i deras val.

Vi hoppas att vi får se dig igen snart.

Hel fruktansvärt

Hel fruktansvärt, bilderna stämmer inte överens med det man får. Så missvisande. Kvaliteten är under all kritik och deras kundservice är värdelös, min ryggsäck som jag beställde gick sönder direkt i varenda söm, som vägrar skicka en ny eller ge tillbaka pengarna.

7 marca 2026

Hej fru Wallstrom,

Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar.

Efter kontroll har vår kundtjänst varit i kontakt med dig och en lösning har gemensamt hittats för att lösa situationen. Kundnöjdhet är alltid en prioritet för oss, och vi gör vårt bästa för att ge ett lämpligt svar när den här typen av problem uppstår.

Vi tackar för ditt tålamod och står självklart till förfogande om du har några frågor.

Reklamation

Produkten jag beställde visade sig tyvärr vara av mycket låg kvalitet, vilket gjorde att jag ville reklamera den. När jag sökte information om hur man gör en reklamation på företagets hemsida fann jag inget som förklarade processen. Därför kontaktade jag Min-ryggsäcks kundtjänst direkt med min fråga. Trots att jag har skickat samma meddelande tre gånger har jag varken fått någon bekräftelse på att de mottagit ärendet eller något svar överhuvudtaget. Företagets totala tystnad känns både respektlös och oprofessionell.

3 października 2025

Köps från Aliexpress

Mitt fel att jag inte kollade reviews innan jag köpte härifrån. Det skickas från aliexpress, väskan där ifrån kostade 80 kr. Jag köpte väskan från ryggsack.se för 574 kr.

28 kwietnia 2025

SCAMSIDA

SCAMSIDA! Verkar bra till en början med jättefina bilder på produkterna men när väskan väl kom hem stämde den inte överens med bilden, även flera detaljer som vi fastnat för fanns inte, kändes plastig. Mejlade adressen de uppgivit som reklamationsmejl TRE (!!!!) gånger men fortfarande inte fått svar. Även fyllt i ett formulär de har på sin hemsida utan att få svar. Riktig scamsida! Beställ inte härifrån!

20 maja 2025

Ryggsäcken kom aldrig

Jag beställde en ryggsäck, pengar drogs från mitt konto men trots flera påminnelser har jag inte sett till någon ryggsäck eller fått något svar. Det kom en onedelbar orderbekräftelse och allt såg seriöst ut men ….nu känner jag mig bedragen.

14 listopada 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej