Mijn Naam Ketting Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte site, producten worden omschreven als volwassen producten ( armband besteld ) en bij binnen komst pas mijn dochter van 4 hem net. Hun oplossing een nieuwe te kopen voor de helft van... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wat een ellende Producten veel kleiner dan afgebeeld. Oplossing volgende bestelling 50 % korting. Helemaal gek. Hoop geld kwijt voor troep. Ali is beter.

Oceniono na 1 z 5

Retouren kan dus niet. Armbandje komt uit China dus je kan het niet retourneren. Dit is niet een gepersonaliseerde item maar een simpel one size armbandje. Je kan net zo goed deze troep zelf bij shein... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Onlangs overleed mijn vader en onze kleinkinderen hebben daar veel verdriet van. Omdat onze jongste kleinzoon opi iedere dag mist, liet ik voor hem bij Mijn naamketting een herinneringsknuffel... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Wanneer je denkt aan unieke en zinvolle geschenken, Dan is MyNameNecklace uw go-to-oplossing. Van verjaardagen en jubilea, tot Kerstmis en Moederdag, of gewoon om jezelf te verwennen, onze gepersonaliseerde sieraden passen bij elke mogelijke gelegenheid. Kies uit onze grote diversiteit van unieke ontwerpen, metalen, vormen en stenen, om je relatie met meer dan alleen woorden uit te drukken. We maken elk product met grote zorg en zorgen voor uitzonderlijke kwaliteit, om sieraden te leveren die uniek zijn gemaakt voor u en uw geliefden. BEGIN MET GIFTEN

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super mooi ketting en blij mee

Super mooi ketting en blij mee. Goede kwaliteit afwerking en top gewoon.

12 czerwca 2021

Beste Mw Aicha,

Bedankt voor de review! Veel plezier gewenst met de aankoop en hopelijk mogen we u binnenkort opnieuw op onze website verwelkomen.

Oceniono na 5 z 5

Mooie ketting heel fijntjes niet te…

Mooie ketting heel fijntjes niet te grof erg tevreden mee

11 czerwca 2021

Beste Rita,

Bedankt voor uw TrustPilot review. We zijn blij dat u tevreden bent met de ketting en wensen er u nog veel plezier mee.

Tranen van blijdschap!

Ik heb een gepersonaliseerde ketting laten maken voor mijn nicht/beste vriendin, en ze was in tranen van blijdschap. Ze was er zo blij mee en vond de ketting prachtig!
Ik wilde de ketting eerder ontvangen dus stuurde ik een mail of dat mogelijk was. Binnen 24 uur kreeg ik al reactie en de ketting was er binnen no time! Top service!

9 czerwca 2021

Beste Shania,

Bedankt voor uw review. Het doet ons plezier te vernemen dat uw nicht zo blij was met haar meervoudige naamketting.
Het was een genoegen u te helpen met de snellere levering!

Oceniono na 5 z 5

Mooi sieraad en mooi gegraveerd

8 czerwca 2021

Beste Mariette,

Bedankt voor uw TrustPilot review. Het doet ons plezier te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop en hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen op onze webshop.

Oceniono na 5 z 5

jullie zijn zeer betrouwbaar en het…

jullie zijn zeer betrouwbaar en het werd netjes en vakkundig bezorgt , en ketting was mooi en precies goed mijn dank.

8 czerwca 2021

Beste T de Bos,

Bedankt voor uw review. We zijn blij dat u tevreden bent met het sieraad en de verzending/levering

We wensen u veel plezier gewenst met de aankoop.

Heel mooi sieraad

Heel mooi sieraad, netjes gegraveerd. Enige verbeterpunt is de lange standaard levertijd.

6 czerwca 2021

Beste George,

Bedankt voor uw review. We zijn blij te mogen vernemen dat u tevreden bent met uw aankoop en wensen u er heel veel plezier mee!
Uw opmerking in verband met de lange standaard levertijd werd doorgegeven aan de verzendafdeling die aan een oplossing aan het werken is om het verzendproces te optimaliseren.

Oceniono na 5 z 5

Prachtige sieraden en fantastische service

Ik kreeg een prachtige armband met de namen van mijn kinderen. Helaas ben ik de armband in de eerste week verloren. Maar door de fantastische service van mijnnaamketting kreeg ik een nieuwe armband opgestuurd! Ik ben heel erg tevreden over de goede klantenservice. Ze reageren erg snel en komen met oplossingen. Ik ben echt zeer tevreden!

1 czerwca 2021

Beste Mirjam,

Bedankt voor uw bericht en uw TrustPilot review. We zijn blij dat we u, snel en tot uw tevredenheid, konden verder helpen.

Veel plezier gewenst met de nieuwe armband!

Mijn ketting

Altijd prachtig afgewerkte sieraden en keurig verpakt en netjes op tijd geleverd

29 maja 2021

Beste Marja,

Bedankt voor de review! We zijn blij dat u tevreden bent met uw bestellingen en hopen u binnenkort opnieuw bij ons te mogen verwelkomen.

Oceniono na 5 z 5

Goede service en ook zeer duidelijk.

Goede service en ook zeer duidelijk.
Het eindproduct was zeer mooi en goed gedaan. Ben er zeer tevreden over

Beste Jojanneke,

Bedankt voor uw TrustPilot review. Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent met de service én met het sieraad zelf.

Veel plezier ermee gewenst!

Mooie persoonlijke ketting

Mooi product. Mooie fijne gravure maar toch stoer. Ik ben er erg blij mee en hopelijk mijn man ook.

Beste Jurianne,

Bedankt voor uw review! We zijn blij te vernemen dat zowel jezelf als je man tevreden zijn met de aankoop. Veel plezier ermee gewenst.

Oceniono na 5 z 5

Een geweldige bedrijf en geweldige…

Een geweldige bedrijf en geweldige service!

Beste,

Bedankt voor uw review. We zijn blij u als een tevreden klant te mogen hebben.

Nog een fijne zondag gewenst.

Hele leuke site voor iedereen wat

Hele leuke site voor iedereen wat

Alleen de communicatie mag wel beter er staat namelijk dat jullie binnen 24 uur terug mailen en ik heb helemaal geen mail ontvangen

19 maja 2021

Beste Samantha,

Bedankt voor uw TrustPIlot review. We zijn blij dat u tevreden bent met onze website en producten.

Ik heb even de e-mails nagekeken en zie dat we op 2 mei geantwoord hebben op uw email van 1 mei, met de vraag om een wijziging aan het sieraad aan te brengen. Op ons antwoord hebben we helaas geen reactie mogen ontvangen. Ik heb de mail nu nogmaals doorgestuurd, in de hoop dat deze u bereikt. We kunnen de wijziging namelijk alsnog uitvoeren door middel van een omruiling van uw armband.

Mooie armband van zilver

Mooie armband met de namen van mijn honden in gegraveerd wat op een zeer nette wijze is uitgevoerd.

17 maja 2021

Beste Nathalie,
Bedankt voor uw TrustPilot review. We zijn blij dat u tevreden bent met de bestelde armband en wensen u er heel veel plezier mee.

Goede snelle levering

17 maja 2021

Beste Johan,

Bedankt voor uw review. We zijn blij dat u uw bestelling tijdig heeft mogen ontvangen en hopen ook dat u tevreden bent met het resultaat.

Veel plezier met het sieraad gewenst.

met vriendelijke groet,

Oceniono na 1 z 5

Ongevraagde emails na afmelden…

Ongevraagde emails na afmelden mailinglist.
En kwaliteit en snelheid verzending valt mij erg tegen,
Mijn vrouw is er gelukkig wel blij mee.
Maar ik zou zeggen : Zoek een alternatief!

16 maja 2021

Beste Joey,

Bedankt voor uw TrustPilot review. Uw e-mail adres werd afgemeld voor alle reclamemails. Ik heb u een e-mail gestuurd met de vraag om wat verdere informatie zodat we kunnen nakijken wat er fout loopt.
Ook in verband met de kwaliteit van het product heb ik u enkele opties doorgegeven. Verder zie ik uit de tracking informatie dat het sieraad enkele dagen voor de aangegeven leveringsdatum werd afgeleverd.

Ik wacht het antwoord op mijn e-mail af en help u dan graag verder.

Oceniono na 4 z 5

Origineel sierraad, fijn bestelproces

Het samenstellen van de hanger ging supervlot en op een makkelijke manier. Na de bestelling goed op de hoogte gehouden van de rest van het proces. Leuk verpakt, alleen jammer dat er op de cadeauverpakking heel groot Mijn Naamketting staat. Zo valt er weinig te raden over mbt de inhoud. Hanger zelf is super! Viel wel wat dunner uit dan verwacht en niet zo netjes dat er op het sierraad plakkerige lijmresten zaten van waarschijnlijk stickers. Maar uiteindelijk geen spijt van de aankoop want het is een origineel sierraad!

15 maja 2021

Beste Alwin,

Bedankt voor uw TrustPilot review en uw feedback. Ik geef de opmerking in verband met de cadeauverpakking door aan de bevoegde personen.

Wat betreft de hanger: het is niet de bedoeling dat er lijmresten of wat dan ook aanwezig zijn. Ik heb u een privé-bericht gestuurd met de vraag om verdere informatie zodat we u daarmee kunnen verder helpen.

Alvast bedankt om me daar even op te antwoorden.

Prachtige kettingen

Prachtige kettingen! Snelle en vlotte levering!

15 maja 2021

Beste,

Bedankt voor uw TrustPilot review. Het is leuk te vernemen dat u tevreden bent met zowel de services als de sieraden.

Oceniono na 5 z 5

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering. Alles zoals afgesproken.

14 maja 2021

Beste Alessandro en Lisa,

Bedankt voor jullie review. Het is leuk om te vernemen dat alles naar wens is en wensen jullie veel plezier met het sieraad.

Oceniono na 5 z 5

Moeders was heel blij met deze mooie…

Moeders was heel blij met deze mooie ketting, ondanks last minute bestelling als nog RUIM op tijd geleverd..

14 maja 2021

Beste Dennis,

Bedankt voor uw review. We zijn blij dat uw moeder tevreden was met het cadeau en wensen er haar veel plezier mee.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej