Zeer slechte site, producten worden omschreven als volwassen producten ( armband besteld ) en bij binnen komst pas mijn dochter van 4 hem net. Hun oplossing een nieuwe te kopen voor de helft van... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Retouren kan dus niet. Armbandje komt uit China dus je kan het niet retourneren. Dit is niet een gepersonaliseerde item maar een simpel one size armbandje. Je kan net zo goed deze troep zelf bij shein... Zobacz więcej
Onlangs overleed mijn vader en onze kleinkinderen hebben daar veel verdriet van. Omdat onze jongste kleinzoon opi iedere dag mist, liet ik voor hem bij Mijn naamketting een herinneringsknuffel... Zobacz więcej
Niet naar geschatte levertijd maar hier heb ik nog alle respect voor door de drukke dagen waarin ik ze heb besteld. Enkel krijg ik nu een betaalnota van de douane en als ik hiervan melding doe kri... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Wanneer je denkt aan unieke en zinvolle geschenken, Dan is MyNameNecklace uw go-to-oplossing. Van verjaardagen en jubilea, tot Kerstmis en Moederdag, of gewoon om jezelf te verwennen, onze gepersonaliseerde sieraden passen bij elke mogelijke gelegenheid. Kies uit onze grote diversiteit van unieke ontwerpen, metalen, vormen en stenen, om je relatie met meer dan alleen woorden uit te drukken. We maken elk product met grote zorg en zorgen voor uitzonderlijke kwaliteit, om sieraden te leveren die uniek zijn gemaakt voor u en uw geliefden. BEGIN MET GIFTEN
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik kreeg een prachtige armband van mijn…
Ik kreeg een prachtige armband van mijn 4 dochters met ringetjes er om met hun namen. Na verloop van tijd werd de armband wat vies en verkleurde, waarop ik besloot de leren variant aan te schaffen. Helelaal blij. Echter na 4 maanden ging de armband stuk. Ik heb hierover een mail gestuurd en kreeg direct gratis een nieuwe aangeboden. Hele goede service. Maar een half jaar later ging ook die armband stuk, ik dacht 'zal wel aan mij liggen. Toch een mail gestuurd zonder de vraag om een nieuwe armband, maar gewoon om het te melden en te vragen of er een alternatief was. Maar opnieuw een snelle reactie met het aanbod voor een andere leren armband. Ik was helemaal verbaasd. De nieuwe alternatieve armband is nu besteld en ik ben superblij dat ik toch weer, zonder kosten, een nieuwe armband krijg met de namen van mijn 4 dochters. Wat een ongelooflijk goede service heeft men mij geboden.
Prachtige armband voor oma met alle…
Prachtige armband voor oma met alle kleinkinderen gegraveerd! Echt een plaatje geworden! Snellere levering als dat vantevoren was aangegeven! Ze krijgt het op haar verjaardag, maar nu al de voorpret ervan!
Een èchte aanrader deze site

Fantastische service
Fantastische service.
Contact gezocht met de klantenservice nadat ik niet tevreden was. Ze komen je zo goed en vriendelijk tegemoet! Echt ontzettend enthousiast!

Hele goede service
Hele goede service, klantvriendelijk en mooie producten!

Super klantenservice
Mooie sieraden, snelle levering en vooral een geweldige klantenservice, doen echt een stapje extra voor je als ze kunnen.

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Met vaderdag armband met zilveren…
Met vaderdag armband met zilveren naamkralen gekregen en is nu al lelijk aan het worden. Kostte toch bijna 100 euro
Waar kan ik antwoord naar toe sturen krijg de mail steeds terug
Graag advies en info
#########
Snelle reactie en een super oplossing hebben ze gestuurd nu effe afwachten op nieuwe herenarmband
SUPER

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Ketting besteld ivm trouwdag.
Ketting besteld ivm trouwdag.
Voor het bestellen was de levertijd anders dan de datum waarop het sierraad zou arriveren (later).
Middels een berichtje naar de klantenservice er toch een spoedzending van laten maken omdat het anders te laat zou zijn.
Reactie was keurig met excuses voor de verwarring binnen een paar uur met een link om de spoedzending te voldoen en weer een paar uur later dat alles in orde gemaakt was.
5 dagen later alles al in huis.
Bedankt Stefan en Anis van de klantenservice.

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Spoedverzending en inderdaad ruim op…
Spoedverzending en inderdaad ruim op tijd!

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Heel leuk juweeltje ontvangen voor vaderdag
Heel leuk juweeltje ontvangen voor vaderdag, sneller dan oorspronkelijk aangegeven. Origineel en persoonlijk!

Super mooie kwaliteit
Super mooie kwaliteit. Geweldig persoonlijk cadeau.

Aanrader!
Niet enkel een prachtige armband, ook een geweldige service na verkoop. Zeer tevreden!

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Snelle levering van een super cadeau
Snelle levering van een super cadeau. De site is overzichtelijk en een item makkelijk te personaliseren.
Het cadeautje kwam in een mooi doosje. Nu al zin om het te geven!

Ik heb op 1 juni jl
Ik heb op 1 juni jl. een bestelling geplaatst voor de verjaardag van mijn moeder welke op de IC ligt. 15 juni was zij jarig, helaas stond ik daar zonder het cadeau van mijnnaamketting. Heb diverse malen contact gehad mijnnaamketting. Na het derde bericht hebben zij mij vermeld dat mijn ketting de douane niet doorkomt in Israël? Of ik even mijn ID copie wil versturen om mijn ketting geleverd te krijgen?
U heeft een Nederlandse site, hoe de goederen vanuit het buitenland u en uw klanten bereiken, behoort uw zorg te zijn. En zeker als ik al aangeef dat mijn moeder ligt te vechten op de IC voor haar leven.
Wat ik van u wil is of mijn ketting binnen redelijke termijn van 10 dagen geleverd te krijgen, of mijn geld terug.
Alvast vriendelijk dank,
Sanja Rajkovic

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
De armband is zo mooi als op de afbeelding
De armband is zo mooi als op de afbeelding en mijn tekst is netjes gegraveerd.
En ik had hem sneller in huis dat vooraf aangegeven.

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Hartelijk dank voor de zeer snelle…
Hartelijk dank voor de zeer snelle reactie.
Ik was een tikje dom, maar dat zal wellicht
mijn leeftijd zijn (91 jaar).
Zo simpel, ik ben heel erg blij.

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
heb er lang op gewacht maar was de…
heb er lang op gewacht maar was de moeite waard. mooi sierraad om iemand kado te geven

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Super mooi ketting en blij mee
Super mooi ketting en blij mee. Goede kwaliteit afwerking en top gewoon.

Doświadczenie Trustpilot