Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Veel keuze, duidelijke website. Helaas was postNL mijn pakketje kwijt geraakt, maar na contact met mijnbaard.nl, hebben ze onmiddelijk het pakketje opnieuw verstuurd. Deze een dag later ontvangen, en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alleen maar goede ervaringen mee gehad! Afgelopen bestelling had ik het verkeerde type scheermesjes besteld, maar na een berichtje in hun chat is dat direct aangepakt zonder enig gedoe

Oceniono na 3 z 5

De dienstverlening is zeer goed, maar de laatste bestellingen heb ik elders geplaatst vanwege grote prijsverschillen met andere sites. De Suavecito matte pommade die ok regelmatig bestel kost hier inm... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Eerst een slechte start gehad omdat mijn pakket op geleverd stond maar helaas niet geleverd was. Ik heb dan contact opgenomen met Baard.nl waarbij ze me heel snel en zeer vriendelijk geholpen hebben... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Drogeria

Napisane przez firmę

Welkom Baardbroeder, bij de leukste baardwinkel van Nederland Wat goed dat je eindelijk hebt besloten dat je het beste uit je baard wilt halen en daarmee dus hebt besloten om eindelijk een échte vent te worden! Of je nu een lange baard, een korte baard of beginnende baard hebt, bij ons ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om baardverzorgingsproducten. Nou ja, noem deze plek maar gerust een baardbroeder Walhalla, want een betere plek om je bebaarde hartje sneller te laten kloppen is er eigenlijk niet. En ja, we hebben om ons heen gekeken. Mijn Baard is er voor jóuw baard!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Service MijnBaard

Nadat mijn pakket door PostNL was kwijtgemaakt hebben de medewerkers van MijnBaard dit erg snel en adequaat voor mij opgelost, waardoor ik alsnog snel mijn bestelling in huis had.

De service is dus uitmuntend! Ik bestel hier zeker weer.

24 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Deze shop weet wat klantenservice betekent

Deze shop heeft mooie spullen tegen een dito prijs. En hun assortiment is zeer uitgebreid.
Hun site is overzichtelijk.
De afhandeling van een bestelling is erg snel en goed.
Maar het meest onderscheiden ze zich door hun andere service. Vragen worden dezelfde dag uitgebreid en deskundig beantwoord. En toen er iets was met een kwast, die ik toch al een tijdje in gebruik had, werd er heel snel en adequaat een perfecte oplossing geboden. Zo'n service is tegenwoordig zeldzaam. Daar mofen zij trots op zijn.

7 lipca 2023

Goedemiddag baardbroeders,

Goedemiddag baardbroeders,
Net de baardborstel op netvoeding uitgetest op mijn nochal woeste baard; het was ffe zwoegen maar het resultaat mag er zijn; na wat conditioner te hebben gebruikt zit mijn baard mooi in model,
Ik zou zeggen doen!
Vrgrt
Nick van Akkeren

1 marca 2022

Heel vriendelijke klantenservice

Heel vriendelijke klantenservice. Mijn pakketje werd door een fout van postNL niet bezorgt maar wanneer ik hiervoor een mail stuurde hebben ze direct een nieuw pakketje verzonden zonder er moeilijk over te doen.

30 grudnia 2021
Oceniono na 2 z 5

Heb hier verschillende keer iets…

Heb hier verschillende keer iets gekocht. Het wordt altijd snel geleverd, daar niet van. Wat ik wel gemerkt heb, is dat de negatieve reviews van hun producten niet erop staan. Ik heb recent een review geplaatst bij een baardolie, ze zouden eerst na gaan wat mijn review was. Uiteindelijk staat het er niet bij.

Vandaar dat ik ook niet meer bestel bij hun, ik vertrouw hun niet meer. Wie weet hoeveel negatieve reviews er niet in staan.

14 maja 2021

Top bedrijf

Top bedrijf, de levering duurde wel wat langer dan verwacht maar ze hadden wel mijn pomade.

17 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Levertijden niet nakomen

Vrijdagavond rond 20.30u bestelling afgerond samen met de opmerking niet leveren bij buren.

Deze opmerking is voor de koerier bedoeld en heeft geen enkele afdoening naar vertrektijd voor levering.

Echter schrijven ze dat ze ieder bericht/opmerking willen lezen dat je voor niet order gerelateerde vragen een mail moet verzenden. Een melding die ik niet heb gehad en ze vinden het ok dit niet bij hun oorspronkelijke info betreft levering te plaatsen zodat de klanten dit 100% zeker weten.

Nooit nergens 1 probleem gehad na belachelijk veel bestellingen online echter maakt deze webshop het waar hier de klant voor de gek te houden i.v.m. levertijd!

Voor zulke notitie u klanten dergelijke vertraging in levering moet ondervinden is totaal ongehoord.

Vermijd mijnbaard webshop als dit al een probleem blijkt te zijn.

De producten moeten nog geleverd worden dus...

29 marca 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej