Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Eigenlijk ging alles niet goed. Ontzettende lange levertijd zodat je het gevoel krijgt opgelicht te worden. Na weken, met heel veel gedoe pakketje op kunnen halen. Vier keer te vergeef bij oph... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Op 15 februari heb ik foundation besteld, maar tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Ik heb meerdere e-mails gestuurd, maar daar wordt niet op gereageerd. Telefonisch contact is ook niet mogelij... Zobacz więcej

2,2

1 gwiazdka

Odpowiada na 41% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Teleurstellende ervaring

Helaas ook hier een slechte ervaring.. meermaals via de mail contact proberen te zoeken om te proberen mijn order met ordernummer 546817 te ontvangen. Geen gehoor via de mail. En tevens ook geen producten ontvangen. Vertraging in levertijd kan altijd maar dat kan gecommuniceerd worden, helemaal niets laten weten kan mijn inziens niet. Erg jammer, ik zou graag alsnog de producten ontvangen of mijn geld terug ontvangen. Anders ga ik verdere stappen moeten ondernemen.

2 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Op 15 februari heb ik foundation…

Op 15 februari heb ik foundation besteld, maar tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Ik heb meerdere e-mails gestuurd, maar daar wordt niet op gereageerd. Telefonisch contact is ook niet mogelijk.
Ik kreeg wel een track‑en‑tracecode uit Spanje, maar het pakket is nooit aangekomen. Erg teleurstellend. Slechte communicatie en geen oplossing. Ik geloof dat ik ben opgelicht :(

Ordernummer is 515145 voordat hieronder weer een standaard reactie komt van Amber.

Beste klant,

Het spijt ons oprecht dat je foundation nog niet is aangekomen en dat de communicatie stroef verliep. We begrijpen je frustratie hierover volledig.

Uit onze gegevens blijkt dat er voor order 515145 een track & trace beschikbaar is en dat het pakket onderweg is. Je hoort deze informatie inmiddels per e-mail te hebben ontvangen.

Mocht je de gegevens niet kunnen vinden, laat het ons dan direct weten via klantenservice@parfumselect.nl.

Oceniono na 1 z 5

Geen pakketje en geen contact mee te krijgen

Bestelling geplaatst op 22 maart (ordernummer 538165), maar nooit ontvangen.

Meerdere keren contact opgenomen (30/3, 6/4 en 14/4), maar ik ontvang alleen automatische antwoorden en geen inhoudelijke reactie.

Zeer slechte klantenservice en geen levering. Inmiddels de aankoop ontbonden en wacht nog op terugbetaling.

22 marca 2026

Oplichters

Ik heb al meerdere keren gemaild maar geen reactie gekregen. Eigenlijk nul sterren want service is super slecht. Pakket na 2 weken plots voor de deur. Nooit een mail gekregen met dat het onderweg is of een track en trace code terwijl dat wel belooft was. Bij openen van pakket zit er helemaal niks in behalve wat papier! Volgens UPS zat er niks in of is het verloren. Nogmaals contact met klantenservice parfumselect maar geen antwoord. Alleen een automatische mail of ik een review wil plaatsen. Nou bij deze. Bestel nooit meer wat via deze oplichters!

Beste klant,

Het spijt ons zeer te vernemen dat je pakket leeg is aangekomen en dat onze klantenservice niet heeft gereageerd op je e-mails. Dit is een uiterst vervelende situatie.

Om dit direct voor je te onderzoeken en een passende oplossing te bieden, hebben wij je ordernummer nodig. Zou je dit willen doorgeven via klantenservice@parfumselect.nl? Zodra we je gegevens hebben, gaan we hier direct mee aan de slag.

Onze oprechte excuses voor de gang van zaken.

Oceniono na 2 z 5

Geen communicatie, langzaam levering.

Product is eindelijk aangekomen. Levering is zeer langzaam. Er is geen customer service, geen antwoord op mijn berichten.

Beste klant,

Het spijt ons oprecht dat de levering zo lang op zich heeft laten wachten en dat onze communicatie je in de tussentijd in de steek heeft gelaten. Dit is zeker niet de service die we nastreven.

We zijn opgelucht te horen dat het product eindelijk is aangekomen, maar we begrijpen je frustratie over het gebrek aan antwoord op je berichten. We nemen je feedback serieus om onze bereikbaarheid en levertijden in de toekomst te verbeteren. Bedankt voor je geduld.

Oceniono na 1 z 5

0 punten ik heb mijn producten nooit…

0 punten ik heb mijn producten nooit ontvangen en in februari betaald!!!!!!
Nu vraagd men opeensmijn ordenr die ik al 8 x of meerdere keren zelfs doorstuurde😬 nogmaals ordennr479468

4 lutego 2026

Beste klant,

Het spijt ons enorm te horen dat u uw producten nog steeds niet heeft ontvangen, terwijl u deze al in februari heeft betaald. Dit is absoluut niet de bedoeling en we willen dit direct voor u uitzoeken.

Om te kunnen achterhalen wat er precies is misgegaan en om dit direct voor u op te lossen, hebben we uw ordernummer nodig. Zou u dit naar ons kunnen sturen via klantenservice@parfumselect.nl?

Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, maken we hier direct werk van.

Bestelling geplaatst 23/03/2026 bij…Parfumselect

Bestelling geplaatst 23/03/2026 bij Parfumselect met als ordernummer 53279 en ik heb deze bestelling betaald,men zou onmiddelijk aan de slag gaan om mijn bestelling te verzenden,herhaaldelijk proberen te berijken nooit antwoord gekregen,ik vrees het ergste,ik heb ondertussen een klacht ingedient.
Roger

Beste Roger,

Het spijt ons oprecht te horen dat je nog geen reactie hebt ontvangen en dat je hierdoor het vertrouwen bent verloren. Dit is absoluut niet de manier waarop wij onze klanten willen helpen.

We hebben geprobeerd je order op te zoeken, maar het ordernummer dat je hebt doorgegeven (53279) lijkt niet geheel te kloppen. Er mist waarschijnlijk een cijfer waardoor wij je bestelling niet in ons systeem kunnen vinden. Om je direct verder te kunnen helpen en uit te zoeken waar je pakketje blijft, hebben we het volledige en juiste nummer nodig.

Zou je dit volledige ordernummer kunnen sturen naar klantenservice@parfumselect.nl? Zodra we de juiste gegevens hebben, gaan we er direct mee aan de slag om dit voor je op te lossen.

Oceniono na 5 z 5

Heel goede klantenservice

Heel goede klantenservice. Heel goede parfum aan een heel goede prijs. Alleen trage levering.

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en de kwaliteit van het parfum! We doen ons best om topkwaliteit te bieden tegen een scherpe prijs.

Bedankt voor je opmerking over de levertijd. We begrijpen dat je je bestelling graag zo snel mogelijk in huis hebt en we werken er hard aan om dit proces te versnellen. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Oceniono na 1 z 5

Eigenlijk ging alles niet goed.

Eigenlijk ging alles niet goed.
Ontzettende lange levertijd zodat je het gevoel krijgt opgelicht te worden.
Na weken, met heel veel gedoe pakketje op kunnen halen.
Vier keer te vergeef bij ophaalpunt geweest.
Mails worden niet beantwoord, na weken een track en trace ontvangen, was belooft na 2 dagen.
Verder telefonisch contact niet mogelijk.
Als Parfumselect door wil groeien en het moet hebben van reviews gaat dat op deze manier niet lukken

Beste klant,

Het spijt ons enorm dat het proces zo moeizaam is verlopen. De fout lag in dit geval helaas bij de bezorgdienst UPS.

Hoewel wij hier weinig invloed op konden uitoefenen, vinden we het erg jammer dat dit zo is gegaan. We nemen je feedback over de communicatie en levertijd serieus mee om onze service te verbeteren. Excuses voor het ongemak.

Oceniono na 1 z 5

kijk uit oplichting niks bestellen

kijk uit oplichting niks bestellen ,klanten service amber heeft gereageerd ,ze beloven van alles, zou gisteren een oplossing voor komen maar alleen maar smoesjes klopt niks van waardeloos bedrijf

3 kwietnia 2026

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat je deze indruk hebt gekregen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we willen dit graag rechtzetten.

Om je direct verder te kunnen helpen en uit te zoeken wat er precies is misgegaan met je bestelling, hebben we je ordernummer nodig. Zou je dit kunnen sturen naar klantenservice@parfumselect.nl? Zodra we je gegevens hebben, gaan we er direct mee aan de slag voor je.

Warning about this site

I placed an order 2 weeks ago. Followed up with several emails that are not being responded to. Still waiting to hear back from the customer service. I am afraid this is a scam and I warn other customers to avoid placing orders from this site

Beste klant,

Het spijt ons oprecht dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je eerdere berichten en dat je hierdoor ongerust bent geraakt. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We hebben inmiddels een e-mail naar je verzonden met een mogelijke oplossing voor dit probleem. Zou je kunnen controleren of je deze hebt ontvangen? We hopen dit hiermee snel en naar tevredenheid voor je op te lossen.

De bestelling nooit ontvangen

De bestelling nooit ontvangen. Meerdere keren proberen contact te nemen. Nooit een antwoord ontvangen. Ook na onderstaand antwoord, terug contact opgenomen en geen antwoord ontvangen. Een scam!!

Beste klant,

Het spijt ons oprecht dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen en dat onze eerdere communicatie je niet heeft bereikt. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten wensen.

Wij willen dit direct voor je uitzoeken en oplossen. Om je verder te kunnen helpen, hebben we echter je ordernummer nodig. Zou je dit kunnen sturen naar klantenservice@parfumselect.nl? Zodra we je gegevens hebben, gaan we er direct achteraan voor je.

Oceniono na 5 z 5

Snel precies geleverd wat ik besteld…

Snel precies geleverd wat ik besteld heb met minimale vervolgmails...

7 kwietnia 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat je bestelling snel en naar wens is geleverd! We doen ons best om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen zonder onnodige mails, dus het is goed om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Bedankt voor je positieve review en veel plezier met je aankoop!

Aan Sophie de Weert,

Aan Sophie de Weert,
Ik zou heel graag 5 sterren willen geven echter je vraagt eerlijk wat ik van Parfumselect vind en dat is niet erg positief.
Begin december 2025 heb ik een pakket Moussel besteld en betaald. Na enkele weken gemaild waar het bleef steeds hetzelfde bericht ontvangen dat het team ermee aan de slag ging en beloofde uiterlijk binnen 2 werkdagen inhoudelijk te reageren echter zonder resultaat.
In januari nog enkele keren geprobeerd maar helemaal geen reactie meer ontvangen uwerzijds.
Tenslotte nog maar een mail er aan gewijd met het verzoek het door mij betaalde bedrag aan mij over te maken echter totaal geen reactie meer ontvangen.
Dus ik was in de veronderstelling geen Moussel en geld kwijt.
Tot ik op 9 april 2026 (4 maanden na de bestelling) een mail ontving dat het pakket aan de bezorger was meegegeven.
Maar weer geen verdere reactie. Op 12 april een mailtje ontvangen of alles goed was aangekomen maar ik had nog steeds niets ontvangen. Op 13 april weer een mailtje met de mededeling: "Je hebt je bestelling nu een paar dagen in huis en wat ik van de ervaring met PerfumSelect vond. Maar ik had nog steeds niets ontvangen dus u begrijpt dat ik volslagen confuus was en ben over de gehele gang van zaken.
Tenslotte dezelfde dag een mailtje ontvangen dat de bezorger het pakket dezelfde dag nog zou afleveren maar ook die dag verliep zonder het gewenste resultaat,
Daarom geloofde ik mijn ogen niet toen hedenmorgen een bezorger om ongeveer 11.30 uur aanbelde met het gewraakte pakket.
Dus u begrijpt dat ik geen 5 sterren kan geven en vraag u dan ook vriendelijk mij uit te leggen hoe het mogelijk is dat alles wat fout kon gaan fout ging en de door mij geschreven mailtjes nooit werden beantwoord.
Met vriendelijke groeten,
Dick van der Grift

Beste heer Van der Grift,

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons oprecht dat uw ervaring met Parfumselect zo moeizaam is verlopen. Een wachttijd van vier maanden en het gebrek aan reacties op uw berichten is absoluut niet de standaard die wij nastreven; uw frustratie is dan ook volkomen begrijpelijk.

Namens het team bied ik u onze welgemeende excuses aan voor deze opeenstapeling van fouten in zowel onze logistiek als communicatie. We gaan intern onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren om herhaling te voorkomen.

Mocht u nog vragen hebben over de houdbaarheid van de producten in het pakket (zowel geopend als gesloten), dan horen wij dat graag. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Radiostilte na bestelling

Tijd geleden bestelling gedaan op deze site. Had wel de negatieve reviews gelezen, maar ook gezien dat parfum select wel reageert om problemen op te lossen. Vorige week heb ik bij hen een klacht ingediend en zou binnen 2 dagen antwoord krijgen over leverdatum. Helaas niets vernomen. Gisteren weer mail gestuurd maar wederom geen reactie. Wat mij betreft eerst en laatste keer dat ik hier bestel.

Beste klant,

Het spijt ons oprecht dat je na je klacht niets meer van ons hebt vernomen. We begrijpen je teleurstelling volledig, zeker omdat we de belofte om binnen twee dagen inhoudelijk te reageren in dit geval niet zijn nagekomen.

Dit is absoluut niet de manier waarop we onze klanten willen helpen. We willen dit dan ook graag direct voor je uitzoeken en alsnog met een passende oplossing komen. Zou je je ordernummer kunnen sturen naar klantenservice@parfumselect.nl? We gaan er dan direct mee aan de slag om de status van je levering te achterhalen.

Bedankt voor je geduld en onze excuses voor het ongemak.

Slow start, nice ending!

In eerste instantie geen track & trace link ontvangen en na een aantal mails geen contact. Uiteindelijk toch via mail een antwoord dat er wat vertraging was opgelopen mbt leverancier. Volgende dag ontving ik een T & T en 2 dagen was het pakketje binnen. Netjes verpakt, mooie prijs voor de artikelen dus uiteindelijk zeer tevreden!

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is gekomen en dat je zeer tevreden bent met de artikelen en de prijs!

Onze excuses dat het contact in eerste instantie stroef verliep en dat de track & trace-link op zich liet wachten door de vertraging bij de leverancier. We zijn blij dat we het via de mail hebben kunnen toelichten en dat je het pakketje daarna snel en netjes verpakt hebt ontvangen.

Bedankt voor je geduld en je positieve feedback!

Oceniono na 4 z 5

Product in prima staat ontvangen

Product in prima staat ontvangen. Enkel levertijd kan nog iets verbeteren, maar voor de rest niets op aan te merken en leuke eerste ervaring 👌

10 kwietnia 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat je eerste ervaring met ons positief is en dat het product in prima staat is aangekomen!

Bedankt voor je eerlijke feedback over de levertijd; we zijn constant bezig om onze processen te verbeteren en nemen dit zeker mee. We hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.

Ik heb op 19/03 een bestelling gedaan

Ik heb op 19/03 een bestelling gedaan, vervolgens geen T&T ontvangen. Ik heb toen contact opgenomen na een paar dagen en geen reactie gehad.

Na een week contact gehad via de chat, maar geen reactie! Ik heb meerdere berichten gestuurd en kreeg pas na 2 weken een chat berichtje terug dat mijn pakketje zogenaamd kwijt is en ik mijn geld terug krijg binnen enkele dagen. We zijn inmiddels 2 weken verder en mijn geld is niet terug! Ook reageren ze niet meer op mijn chat berichten.

Blijf weg bij dit bedrijf!

19 marca 2026

Beste klant,

Het spijt ons oprecht dat je jouw geld nog niet hebt ontvangen en dat de communicatie via de chat zo moeizaam verloopt. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wanneer er is toegezegd dat het aankoopbedrag wordt teruggestort, moet dit uiteraard ook tijdig gebeuren. We willen dit direct voor je nakijken en in orde maken. Zou je je ordernummer kunnen sturen naar klantenservice@parfumselect.nl? We gaan er dan meteen achteraan om de terugbetaling te verwerken.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en de gang van zaken.

Oceniono na 1 z 5

Hi, Op 29 maart heb ik een bestelling geplaatst met bestelnummer 546072, ter waarde van €127,63. Deze heb ik direct via iDEAL betaald. Volgens de informatie zou de bestelling binnen 2 dagen geleverd

Hi,

Op 29 maart heb ik een bestelling geplaatst met bestelnummer 546072, ter waarde van €127,63. Deze heb ik direct via iDEAL betaald. Volgens de informatie zou de bestelling binnen 2 dagen geleverd worden, maar tot op heden heb ik niets ontvangen.

Daarnaast heb ik meerdere keren geprobeerd contact met jullie op te nemen via e-mail en chat, maar hierop krijg ik geen enkele reactie. Ik heb uit vertrouwen gewacht op mijn bestelling, maar inmiddels begin ik sterk te twijfelen aan de betrouwbaarheid van jullie service.

Dit wekt bij mij de indruk dat er mogelijk sprake is van oplichting. Ik wil daarom per direct duidelijkheid.

Ik verzoek jullie dringend om:
• Mijn bestelling alsnog zo spoedig mogelijk te leveren, of
• Het volledige bedrag van €127,63 direct terug te storten

Indien ik niet op korte termijn een reactie of oplossing ontvang, zie ik mij genoodzaakt om verdere stappen te ondernemen.

Ik verwacht zo snel mogelijk een reactie.

29 marca 2026

Beste klant,

Het spijt ons oprecht dat je bestelling met nummer 546072 nog niet is geleverd en dat je in de tussentijd geen reactie van ons hebt ontvangen. We begrijpen je twijfel en frustratie volledig, zeker gezien het aanzienlijke bedrag dat je hebt betaald.

We hebben inmiddels een e-mail naar je verzonden met een mogelijke oplossing voor dit probleem. Zou je kunnen controleren of je deze hebt ontvangen? We willen dit graag direct en naar tevredenheid voor je afhandelen.

Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken.

Oceniono na 1 z 5

Ik heb 29 maart bestelling geplaatst en…

Ik heb 29 maart bestelling geplaatst en mijn pakket zou 2 dagen later in huis zijn ik heb tot heden niks ontvangen en er word niet op mij gereageerd verder WAT MOET IK DOEN?

10 kwietnia 2026

Beste klant,

Het spijt ons enorm te horen dat je jouw bestelling van 29 maart nog niet hebt ontvangen en dat er tot op heden niet op je berichten is gereageerd. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Wij willen dit graag direct voor je uitzoeken en oplossen. Om je verder te kunnen helpen, hebben we echter je ordernummer nodig. Zou je dit kunnen sturen naar klantenservice@parfumselect.nl?

Zodra we je gegevens hebben ontvangen, gaan we er direct mee aan de slag om dit alsnog voor je in orde te maken.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej