Mias Koreskole - Dragør Recenzje 193

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Virkeligt god køreskole. Teoriforløbet går hurtigt med faste teoritimer, og Mia er god til at engagere! Selve køretimerne er også en perfekt mængde af hygge men også lærerigt. Mia er så sød og virk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Vi er en lille lokal køreskole i Dragør, der værner om den enkelte elev. Vi starter typisk 7-8 hold om året, med 10-15 deltagere pr. hold. De små teorihold gør, at der er masser af tid til læring og spørgsmål.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Mias køreskole

Jeg er så glad for, at jeg valgte Mias køreskole! Både Mia og Danny er så søde. Det er god og lærerig teori - og kørelektioner. Og så er de mega hurtige til at finde både teori og køreprøve til en. Alt i alt en mega god oplevelse!

9 maja 2026

Kan kun anbefales!

Fantastisk køreskole. Jeg havde Mia som kørelærer og Danni i førstehjælp. Begge 2 er meget profesionelle og hjertevarme. Mia er passioneret og tydelig og man føler sig tryk ved hende. Kæmpe anbefalinger herfra og tak! 💪🙏

8 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft det bedste forløb hos Mia…

Jeg har haft det bedste forløb hos Mia og Danny. De er de skønneste mennesker – og så er de dygtige til at lære fra sig og til at hjælpe alle deres elever med at komme hurtigt (!) og godt i mål med kørekortet. Deres planlægning og strukturering af køretimer og teoritimer mm. fungerer bare super godt. Det har været de dejligste måneder, og jeg er næsten lidt ked af, at det er slut (selvom jeg er mega glad for mit kørekort) ;)
De varmeste anbefalinger herfra🫶

1 maja 2026

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Kan kun anbefale køreskolen, da alt bare foregår på en vildt fed måde. Lærerig teori og hyggelige køretimer.
Det går hurtigt og der er styr på alt!

23 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Havde en fantastisk oplevelse med Mias…

Havde en fantastisk oplevelse med Mias køreskole! Var færdig på 2 måneder, og det hele gik som smurt. Mia er fantastisk til sit arbejde og gør alt for at os som skal lære at køre er komfortable. Hun er helt vildt fleksibel, og jeg har ikke brugt en eneste skoletime på at køre. Kommer til at savne teori timerne, men specielt vores køretimer sammen. Ville anbefale det til alle på min vej❤️

23 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Det varet mega godt forløb

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Mias Køreskole. Forløbet var trygt og godt struktureret.

Mia var rigtig god til at lære fra sig i teori, og Danny var en mega god kørelærer – rolig, tålmodig og god til at forklare tingene.

Kan klart anbefales!

17 marca 2026

Virkeligt god køreskole.

Virkeligt god køreskole.
Teoriforløbet går hurtigt med faste teoritimer, og Mia er god til at engagere!
Selve køretimerne er også en perfekt mængde af hygge men også lærerigt. Mia er så sød og virkelig god til at gøre det til en tryg oplevelse.
Hele forløbet varede under 3 måneder og Mia håndterede alt papirarbejde, hvilket gjorde det super nemt og overskueligt

8 kwietnia 2026

Fantastisk køreskole!

Jeg kan klart anbefale Mias køreskole til alle der der vil tage et kørekort.

Mia er en af de rareste mennekser jeg har mødt, og så er hun super hyggelig at være sammen med, køretimerne føles både lærerige og hyggelige, da hun altid har massere af sjove historier at fortælle

Udover køretimerne, har teoritimerne, glatbane, manøvrebane og førstehjælpskursus fungeret helt suverænt, på både glatbanen er både Mia og Danny til stede, det gør oplevelsen meget mere rolig, grundet den esktra hjælp der er til stede.

Alt i alt kan jeg klart anbefale Mias køreskole, hele forløbet har været helt suverænt

18 marca 2026

Mit forløb hos Mias køreskole

Mit forløb hos Mias køreskole var kort, lærerigt og ikke mindst sjovt. De kan gøre noget så krævende som et kørekort til at man gang på gang glæder sig til køretimer samt teori. Jeg blev færdig på 71 dage, og alt er velordnet og timerne er veldisponeret. Jeg kan stærkt anbefale Mias køreskole!! (;

24 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg vil helt klart anbefale Mias…

Jeg vil helt klart anbefale Mias Køreskole til alle, der overvejer at tage kørekort. Man bliver fra starten mødt med en varm velkomst, og man føler sig hurtigt tryg sammen med Mia.

Mia har været rigtig struktureret gennem hele forløbet, hvilket har været enormt dejligt som elev. Hun er virkelig god til at tage hensyn til ens egne behov.

Mia og Danny er begge med til glatbane, manøvrebane samt førstehjælp, hvilket gør, at man lærer dem rigtig godt at kende.

Det har helt igennem været et fantastisk forløb, og jeg vil klart anbefale Mia og Danny til alle, der overvejer at tage kørekort.

14 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Det har været det bedste sted at tage kørekort!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at tage kørekort hos Mia. Fra starten af er man mødt med en varm velkomst, som varer ved gennem hele forløbet. Undervisningen samt køretimerne er både lærerige, men også en sjove, som gør hele forløbet meget mere overskueligt. Begge lærere, er rigtig dygtige og ved hvad de laver, hvilket som elev er rigtigt dejligt. Jeg kan helt klart anbefale, at tage sit kørekort hos Mias køreskole!!

25 lutego 2026

Kæmpe anbefaling her fra

Kæmpe anbefaling her fra! Jeg har taget kørekort på Mias køreskole. Det var både hurtigt, godt og lærerigt. Teori timerne var gode til at forberede os på at skulle ud og køre på vejen. Det var meget betryggende at det var ens kørelærer der var på de forskellige kurser så som manøvrebane, klatbane og førstehjælp.

20 listopada 2025

Jeg kan varmt anbefale Mia’s Køreskole

Jeg kan varmt anbefale Mia’s Køreskole. Mia er en utrolig dygtig og engageret kørelærer, som virkelig brænder for det, hun laver, og man kan mærke fra første dag, at hun gerne vil have, at man føler sig tryg og godt forberedt! Både Mia og Danny er uddannede instruktører, og Danny står også for førstehjælp. De har styr på lektionsplanen og hjælper med ansøgning til kommunen, så man slipper for at holde styr på det hele selv. Det gør det hele nemt og overskueligt. Køretimerne er lærerige, og man får god feedback, så man hele tiden udvikler sig. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første hug, og det siger virkelig noget om, hvor godt man bliver klædt på. Alt i alt har det været en super god oplevelse, og jeg kan klart anbefale Mia’s Køreskole til alle.

3 lutego 2026

Klar anbefaling!

Vi skiftede til Mias køreskole efter en uheldig omgang hos TipTop trafik, og blev så godt modtaget. Virkelig god vejledning, indsigt i unge mennesker og meget fair omsorg for regningen.
Kan kun anbefales!!!!

11 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevele

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Mias Køreskole. Undervisningen var god og nem at forstå, og Mia var en meget dygtig instruktør. Hun var hurtig til at finde både teoriprøve og køreprøve, så forløbet gik effektivt uden unødig ventetid. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og godt forberedt til prøverne. Jeg kan helt klart anbefale Mias Køreskole til andre.

9 lutego 2026

Bedste

Bedste, hyggeligste og hurtigste køreskole. Kørerlærerne er mega søde og behagelige at kører med. Teoriundervisningen er ekstremt hyggelig. Bedste oplevelse jeg længe har haft, selvom det er en køreskole føler man sig så velkommen og set af kørelærerne. Kan klart anbefales Mias køreskole til alle!

4 lutego 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej