4,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan virkelig kun anbefale!

Jeg kan virkelig kun give min allerbedste anbefaling til øens køreskole! Hele forløbet gik fuldstændig som smurt fra start til slut, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem.

Kørelærerne er simpelthen så dygtige! De er tålmodige, professionelle og virkelig gode til både at forklare teori, men også forklare under kørslen. Uanset hvad man var i tvivl om, stod de altid klar til at hjælpe med alt, og man følte sig aldrig dum for at spørge.
jeg er så glad for, at jeg valgte øens køreskole!

Kæmpe anbefaling herfra

18 marca 2026

Juhu

Juhu! Både teori og teknisk køreprøve bestået første gang. Suveræn undervisning. Man får hvad man betaler for. Dygtige mennesker du roligt kan stole på, får dig bedst igennem deres speciale. 👍 der er styr på tingene og orden i sagerne. Tak til Ole for et fedt forløb 🙏

18 listopada 2025

Kæmpe anbefaling af køreskole

Jeg har netop bestået min køreprøve idag.
Jeg har derfor både bestået teoriprøve og køreprøve i første hug.

Dette skyldes den fantastiske undervisning, jeg har fået hos Øens Køreskole.
Og det skyldes i høj grad min kørelærer, Johnny, som var utrolig dygtig. Dygtig til at forklare på en måde, der var nem at forstå. Han var altid tålmodig, rolig og god til at skabe en tryg stemning. Altid god at snakke med, og en helt igennem fantastisk kørelærer.

Det har været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til både køreskolen og Johnny som kørelærer.

Tusind tak for jeres hjælp.

30 września 2025

Jeg kan klart anbefale Øens Køreskole

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Øens køreskole. Jeg følte mig rigtig godt klædt på til, at gå til teoriprøven, og den praktiske prøve

Jeg bestod teoriprøven med 0 fejl, og køreprøven bestod jeg første gang.

Fra Øens køreskole fik jeg en mail, så jeg kunne få adgang til en online teoriundervisnings hjemmeside, og jeg kunne dermed øve derhjemme. Der er også teoriundervisning i fysiske lokaler, hvor der var plads til efter lektionen, at kunne spørge, hvis der var noget af teori, jeg ikke forstod. Altsammen skete i en behagelig tone.

Ole, som var min kørelærer er et rigtig behagelig menneske, men også en knalddygtig kørelærer. Han forklarede mig under kørslen, hvad jeg skulle være opmærksom på. min placering på kørebanen, samt orientering i spejle og over skulderen. Altsammen i en behagelig tone. Han viste mig også hen til de vanskelige steder, hvor man let kan falde i under køreprøven, og forklarede mig hvor det var, at man kunne falde i.

Jeg har kun rosende ord, at sige om Øens køreskole.

9 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling – bestod i første forsøg!

Som 31-årig havde jeg en del nerver på, da jeg besluttede mig for at tage kørekort, men Øens Køreskole på Amager gjorde hele forløbet trygt og overskueligt. Jeg har netop bestået både teori- og køreprøven i første hug, og jeg kunne ikke have valgt et bedre sted!

Teoriundervisningen var grundig og let at følge med, og Johnny formåede, med sine egne historier og perspektiveringer at gøre undervisningen levende, så tiden føltes kortere, og det var nemt at forstå og huske det vigtigste. Undervisningen var så effektiv, at stort set alle fra mit hold bestod teoriprøven i første forsøg.

Under forløbet opstod en enkelt udfordring, da Borgerservice af ukendte årsager ikke kunne godkende mit billede taget af en ekstern fotograf. Det kunne let have forsinket mit forløb, men Ole fra køreskolen reagerede lynhurtigt, og før jeg vidste af det, havde han løst problemet, så jeg kunne fortsætte sammen med resten af holdet uden forsinkelse. Siden da har Øens Køreskole fået tilknyttet en professionel fotograf, så man ikke selv skal på tur og skaffe billede. Det gør hele processen endnu nemmere, og det viser klart, at de hos Øens Køreskole virkelig ønsker det bedste for deres elever og gør alt for, at tingene kører glat.

Min kørelærer, Johnny, har været helt enestående! Han har en rolig og tålmodig måde at undervise på, der gjorde køretimerne både lærerige og behagelige. Der var plads til fejl, men i stedet for at gøre det stressende var han god til at forklare, hvordan jeg kunne forbedre mig. Det gjorde, at jeg hurtigt blev mere sikker bag rattet og følte mig klar til køreprøven.

Bilen var altid i perfekt stand, og planlægningen af hver køretime var nøje tilrettelagt. Jeg oplevede aldrig unødvendig ventetid, og aftaler om køretimer blev håndteret smidigt i dialog, så det altid passede bedst muligt ind i begge kalendere. Alt blev håndteret professionelt, så jeg kunne fokusere på at lære at køre bil og tage én køretime ad gangen.

Jeg kan varmt anbefale Øens Køreskole og helt specielt Johnny! Hvis du leder efter en køreskole, hvor du bliver taget seriøst, undervist i et trygt miljø og klædt godt på til både teori- og køreprøven, så er det her stedet at tage dit kørekort. En stor tak til Johnny, Ole og resten af teamet for en fantastisk oplevelse!

20 marca 2025

Den bedste køreskole!!

Jeg har lige bestået min køreprøve, og fået mit kørekort! Øens Køreskole har haft min ryg gennem hele forløbet, og det var været helt igennem fantastisk. Jeg havde Ole i teori, som er virkelig dygtig. Han er en rar mand der fortæller gode historier, og formår at holder humøret højt til de lange teoriundervisninger. Vi var mange der bestod første forsøg til teoriprøven, og det ved jeg, er generelt for alle køreskolens hold.

Som kørelærere havde jeg Johnny. Det har været virkelig godt. Bilen var altid pæn og flot, og Johnny er en rar og rolig mand, der skaber den helt rigtige tryghed hos en ny nervøs bilist. Som man gør, lavede jeg mange fejl i starten, men alle blev taget med et “pyt” og ingen skæld ud. Jeg har fra mange andre hørt, at tonen kan være hård i bilen, men dette er slet ikke tilfældet hos Øens køreskole og især ikke hos Johnny. Han er simpelthen bare super sød, og tror virkelig på, at os unge mennesker sagtens kan. Det er rart at få den opbakning. Køreskolen er også virkelig stabil og alt køre som det skal. Ole var virkelig effektiv til at få os alle igennem hurtigst muligt, ved at klare alt med borgerservice osv. for os! Alt spiller hos Øens køreskole!

Jeg er virkelig stolt af, at have gået hos Ole og især Johnny, som fortjener et kæmpe klap på skulderen. Jeg kan kun anbefale køreskolen, og regner med, at deres gode stime med at føre nye bilister direkte igennem på højeste plan, fortsætter!

Vælg Øens køreskole!!!

19 lutego 2025

Bedste køreskole

Min datter på 17 år har lige fået sit kørekort gennem Øens Køreskole. Jeg havde inden tilmelding undersøgt Amager for køreskoler og valgte Øens Køreskole. Det har jeg ikke fortrudt et øjeblik. Fra start til slut er der styr på sagerne, inkl. et langt skriv, der fortæller om, hvordan det er at tage et kørekort, og hvad man skal indstille sig på, så man ved, hvad man går ind til og hvor meget tid, det kommer til at tage.
Bilerne er altid flotte og rene.
De fleste elever fra Øens Køreskole består både teori og praktik i første omgang.
Min datters kørelærer Johnny har været helt fantastisk. Meget rolig og kompetent.
Jeg anbefaler Øens Køreskole på det varmeste.

19 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

En rigtig god køreskole der tager hånd…

En rigtig god køreskole der tager hånd om deres elever.

Ole giver kritik når der er behov for det men er også rigtig god til at give ros, han klæder en på så man er klar til at bestå køreprøven.

Jeg vil helt klart anbefale køreskolen til andre.

4 lutego 2025

God og kompetent køreskole

Øens Køreskole klædte mig rigtig godt på til at bestå begge prøver i første forsøg.

Jeg følte mig godt taget hånd om af Ole gennem hele forløbet. Skulle jeg få brug for at tage kørekort igen en anden gang vender jeg tilbage, og vil opfordre alle andre til også at vælge Øens køreskole.

3 lutego 2025

Fantatisk køreskole

Fantatisk køreskole. Rigtig god og grundig undervisning. Hvis du leder efter en køreskole, der tager dig under vingerne og gør dig 100% klar til teori- og køreprøve, er øens køreskole for dig. Jeg har kun haft gode oplevelser og følt mig tryg under hele forløbet. Tak for en god oplevelse.

1 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Øens Køreskole…

Jeg kan varmt anbefale Øens Køreskole på Amager. Fra første dag følte jeg mig i trygge hænder. Kørelærerne arbejder målrettet for, at man består både teoriprøven og køreprøven på første forsøg.

Et særlig tak til Johnny, som var min kørelærer. Hans rolige og tålmodige tilgang gjorde hver køretime både hyggelig og lærerig. Han formår at skabe en afslappet atmosfære, hvor man kan fokusere på at blive bedre, samtidig med at han hele tiden holder et højt niveau af undervisning.
Det er tydeligt at mærke, at kørelærerne brænder for sit arbejde :)

Kan kun anbefales

9 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Tak for en god oplevelse

Tak for en god oplevelse. En grundig teori, skønne kørelærere og god støtte hele vejen igennem. Tak til Ole, Jens og især Johnny for at få mig igennem forløbet.

13 czerwca 2024

Øens Køreskole Amager

Øens Køreskole er intet mindre end Amagers bedste køreskole, og hvis du leder efter en køreskole der vil klæde dig på til du består første gang BÅDE i teorien og i den praktiske prøve behøver du ikke lede længere...

21 listopada 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej