Reakcja na opinię
Køreskolen Tip Top Trafik har eksisteret siden 1990 og har i dag 10 afdelinger i København og Aarhus. Vores undervisning kendetegnes ved høj faglighed og vores primære fokus er på elevernes individuelle behov i teorilokalet og bag rattet. Vi tilbyder kørekort til bil, MC, trailer og generhvervelse. Velkommen til Tip Top Trafik - vi glæder os til at køre med dig!
Hostrupsvej 6, 1950 , Frederiksberg C, Dania
Odpowiada na 58% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Glad og stolt. 3 måneder hurtig og rigtig god læring, og forståelse hos Kristian ved tip top trafik-køkkens køreskole ude på Amager. Ville 100 procent anbefale. Vis du også gerne ville bestå teori prøve og køreprøve førstegang så Kristian den rigtig kører lærer😁

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Jeg havde desværre en dårlig oplevelse med kørelærer Bjørn Madsen. Jeg følte ikke, at jeg fik nok ud af mine køretimer, og jeg oplevede, at han virkede uopmærksom under undervisningen. Det gav mig ikke den tryghed eller læring, jeg håbede på, og derfor valgte jeg at skifte kørelærer. Jeg anbefaler andre at overveje deres valg grundigt, før de vælger. Han kigger bare ned i sin telefon det helt sygt der findes sårn nogen kørelære som ham tager bare penge og man får intet ud af det
Min kørelærer Mohamed var helt igennem Fremragende. Super dygtig til at lære fra sig og meget venlig.

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Jeg har lige fået mit kørekort i første forsøg her og jeg har haft en rigtig god oplevelse med Mohammed som min kørelærer.
Han er imødekommende, behagelig og er virkelig god til at møde dig der, hvor du er og har forståelse for at folk lærer på forskellige måder, samtidig er han sjov og helt nede på jorden og det gør at undervisningen bare føles meget mere afslappet.
Jeg satte stor pris på han var bund ærlig og at intet var pakket ind, han forklarer tingene på en måde så både teori og praktiske øvelser bliver nemmere at forstå, jeg følte mig tryg og godt guidet hele vejen.
Så hvis du går og er nervøs eller usikker på om du skal starte på det kørekort ligsom jeg var, så kan
jeg varmt anbefale TipTop Trafik og Mohammed.

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Jeg har lige fået mit kørekort efter et forløb hos TipTop Trafik i Bellahøj med Mo som kørelærer, og jeg fortryder det ikke et sekund. Mo er et fantastisk menneske og utrolig sød og sjov. Selve kørslen var meget tryg, selvom jeg følte, at jeg rykkede mig mest til sidst i forløbet. Det krævede et par ekstra lektioner for at blive helt klar, men det gav sig, da jeg bestod køreprøven første forsøg. Kan klart anbefale TipTop trafik Bellahøj, med Mo som både teori- og kørelærer, hvis man ønsker en behagelig oplevelse!

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Jeg tog kørekort hos Tip Top Trafik i Ørestad og fik Morten som min kørelærer, og jeg kan klart anbefale det. Morten var virkelig erfaren, rigtig professionel og var mega behagelig at køre med. Teori og køretimerne var super lærende og jeg har i hele forløbet følt mig tryg og godt guidet hele vejen. Jeg kom op til min køreprøve godt forberedt og bestod på første forsøg, som jeg er utrolig glad for. Alt i alt en rigtig god oplevelse og alt er takket være min kørelærer, Morten.

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Jeg tog kørekort hos tiptop trafik, med Kiran som kørelærer, og har været super glad for det. Kiran har været meget forstående og god til at hjælpe med et fleksibelt og godt kørekortsforløb. Hun har både været god til at skabe en god stemning i bilen, men også være seriøs, og fortælle mig hvilke ting jeg skulle forbedre og have ekstra fokus på.

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Jeg havde en virkelig god oplevelse med TipTop og min kørelærer Mohammed i Brønshøj. Jeg var enormt bange for at tage kørekort, men Mohammed var helt igennem fantastisk og utrolig tålmodig.
Han er en rigtig menneskekender og formår hurtigt at aflæse ens svagheder. Det gør, at han kan tilpasse undervisningen på en måde, som faktisk hjælper én videre og giver selvtillid bag rattet.
Jeg kan varmt anbefale både TipTop og Mohammed til alle, der måske er nervøse for at starte på kørekort – man er i virkelig gode hænder.

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Først og fremmest en stor anerkendelse til min kørelærer Kristian fra Tip top i Ørestaden, for at have hjulpet mig med at få mit kørekort, 3. Gang var lykkens gang. Var der en pris for bedste kørelærer, vil den uden tvivl gå til Kristian. Super behageligt væsen og var god til at forklare og hjælpe med at køre selv med angsten.
Af hjertet tak til Kristian fra Tiptoptrafik for alt 🙏🤗
Kh Malene

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Jeg tog kørekort hos tip top Frederiksberg. Havde mo som Kørelære og teori underviser. Han kan varmt anbefales. Han er den mest tålmodige . Forstående og Bedste til at få en igennem. Alle burde vælge mo. Af hjertet tak for alt mo. Denne rejse har været fantastisk og er faktisk ked af den er slut. Trods alt er fantastisk.

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Jeg tog kørekort hos Tip top trafik i Ørestaden. Jeg havde Kristian som kørelærer. Det var en fornøjelse, flexibelitet på højeste niveau, let og forståelig, god til at forklarer og helt nede på jorden, så man trygt kan koncentrere sig om sin læring sam sin kørsel.
I teoritimerne havde jeg Morten og Kristian lidt på skift, de begge var gode til at gennemgår og forklarer samt nemme at forstå. Meget hjælpsomme med spørgsmål og andet.
Alt i alt i virkelig god oplevelse og en kæmpe anbefaling.

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Det har været en virkelig god oplevelse.
Jeg skulle generhverve mit kørekort og købte et pakketilbud. Super god pris og utrolig god service.
Min kørelærer Poul var en meget sympatisk mand der var fantastisk til at lære fra sig.
Kan til hver en tid anbefale tip top trafik👍👍👍
Mvh Brian

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Fantastisk kørelærer. Godt program. De hjælper en med evt problemer der opstår. Der ingen kritik herfra!

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Kan varmt anbefale at tage kørekort hos Tip Top Trafik i Aarhus! Min kørelærer, Stig, var utrolig tålmodig, pædagogisk og god til at lære fra sig. Det gjorde hele forløbet trygt og overskueligt. 5 stjerner herfra!

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Jeg kan varmt anbefale min kørelærer Morten fra TipTop Trafik i Ørestad!
Jeg havde en virkelig god oplevelse hele vejen igennem mit kørekortforløb. Undervisningen var både lærerig og tryg, og Morten formåede samtidig at gøre det sjovt, både til teori og ude på vejen bag rettet.
Morten er tålmodig, professionel og rigtig god til at forklare tingene på en måde, så man føler sig sikker bag rattet. Jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut.
Hvis du leder efter en kørelærer, der kombinerer faglighed med en god stemning, kan jeg klart anbefale Morten!

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Jeg tog kørekort hos Tip Top Trafik Aarhus C. Stig var en dygtig og tålmodig kørelærer, hvilket gjorde forløbet en fornøjelse. Stig var desuden dygtig til at give ro i stressende situationer.
Kan varmt anbefale Tip Top Aarhus

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Jeg startede det her forløb og det var en virkelig fed oplevelse og følte ikke som et sjælløst sted, i stedet for var der meget liv i stedet og jeg var så heldig at få Mo til min teori og praktisk og han var en virkelig fed kørelærer og teorilærer at have

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Min første kørelærer svarede mig aldrig igen efter den første tur. Det fik jeg at vide var normalt. Min anden kørelærer kom jeg aldrig i gang med, og min tredje kørelærer kørte jeg med 5-6 gange. Han var ok, men han virkede uvillig og kold. Jeg troede, han var sådan med alle, men en dag så jeg, hvor venlig, varm og smilende han var over for en mandlig elev. Det smil forsvandt fuldstændig, da han skulle have mig. Det var vildt ubehageligt, og jeg fik slem angst, hver gang jeg skulle til køretime.
Det er fem år siden, og jeg har stadig ikke fået mit kørekort, fordi min oplevelse med tip top trafik har skræmt mig fra vid og sans. Bare tanken om dengang gør min hjertebanken hurtigere og mine lunger mindre...
Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Mo hos Tip Top Trafik i Brønshøj, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Mo formåede fra første køretime at skabe en tryg og sjov atmosfære i bilen. Han er rolig og ærlig i sin feedback og virkelig engageret i sine elever – man mærker tydeligt, at han er i ens hjørne og oprigtigt ønsker, at man lykkes.
Jeg følte mig helt sikker i hans hænder og i hans vurdering af, hvornår jeg var klar til prøve. Selv den køresagkyndige roste ham for ikke at “malke” sine elever, men sende dem op, når de er klar – og det siger virkelig noget om hans professionalisme og integritet.
Hvis du overvejer at tage kørekort, kan jeg varmt anbefale at få Mo som kørelærer!

Odpowiedź od Tip Top Trafik
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.