Oceniono na 5 z 5

Hurtig betjening til trods for det ligger i Ungarn. Returnering tager lang tid pga forsendelse, men man får altid pengene retur. Kan dog tage op til 6 uger. Men både fragt og returnering er omkostn... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Update: Nu er pengene gået ind på min konto og der har været kommunikation omkring forløbet fra Metal-shops side. Derfor ændrer jeg mine stjerner, men vil stadig opfordre Metal-shop til, at få e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

At alt fra bestilling, betaling og levering er i tråd med hvad de skiriver på deres net side. (thumbs up)

1. Sklep muzyczny
  2. Sklep odzieżowy
  3. Sklep z dodatkami
  4. Sklep z odzieżą męską
  5. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Vi har solgt musikbandtøj i over 15 år. Der er allerede tusindvis af jer, som vi klæder på - metalheads, rockere, punkere og andre, hård musik er også blevet din livsstil. Hver dag udvælger vi de mest interessante stykker til vores hylder og især til dine garderober. Vi forsøger ikke kun at sælge, men også at definere grænserne for metaltrends. Velkommen til METALSHOP.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Pris og kvalitet hænger sammen

Pris og kvalitet hænger sammen. Det har været et tilfredsstillende køb.

24 marca 2025

Metal-familien holder sammen – tak for din anmeldelse! Bliv ved med at rocke! 🤟

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og vare absolut som forventet

26 listopada 2025

Odpowiedź od METALSHOP

Din anmeldelse er som det bedste guitar riff – vi nyder det virkelig! Mange tak! 🎸

Oceniono na 2 z 5

Jeg har bestilt XL storrelse da jeg…

Jeg har bestilt XL storrelse da jeg ville have lidt oversize men den line S storrelse desværre.

22 listopada 2025

We appreciate your message! 🤟
The size mismatch shouldn’t be an issue — just send us an email and our team will help you sort out the exchange or return quickly.

Oceniono na 5 z 5

Dette var min tredje og sidste forsøg…

Dette var min tredje og sidste forsøg at finde en læder-biker-jakke og denne gang gik alt godt og jeg er meget tilfreds. Jakken er af go kvalitet og passer mig fint. Og det to retur-jakker er også blevet sendt tilbage af mig,uden at skulle betale porto og er kommet frem. Pengene af den ene er allerede returneret. Jeg er glad.
Kh Sarah Troost

31 października 2025

Odpowiedź od METALSHOP

Tak for de fem stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds. Nyd dit nye gear! 🔥

Super

Alt som det skulle være og lækker vare

1 października 2025

Odpowiedź od METALSHOP

Tak for anmeldelsen! Det er dejligt at vide, at vi levede op til dine forventninger. Vi ses næste gang! 🤘 Team Metalshop

God oplevelse

Hurtigt, effektivt, godt kommunikeret undervejs

1 października 2025

Odpowiedź od METALSHOP

Metal fans som dig giver os formål! Tak for anmeldelsen. Nyd dit merchandise! 🔥 Team Metalshop

Oceniono na 3 z 5

Ok produkt - dårlig refundering

Ok produkt, og hurtig levering.

Da jeg skulle returnere en vare, tog det til gengæld over en måned og jeg skulle selv anmode dem om at få tilbagebetalt beløbet. Det er bare ikke godt nok.

22 września 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od METALSHOP

Mange tak for din feedback. Vores returbetingelser er nævnt på vores hjemmeside, og vi sørger altid for at følge en fair tilgang til returnering og refusion. Transporten er i hænderne på transportøren, men på trods af det forsøger vi at gøre det så gnidningsløst som muligt. Vi er glade for, at alt er på plads for dig nu.
Hav en dejlig dag,

Metalshop Team

LOVE THIS PLACE

Everything went so smooth I was at their shop in Prag to try out sizes for new rocks they were so helot full and I finally got a pair ordered everything was so smooth and easy and it came so quick I think a whole day too early so that was great ❤️❤️❤️

1 września 2025

Odpowiedź od METALSHOP

Thanks for being with us! Your satisfaction is our driving force. Enjoy your merch! 🤘

Great products

Great products, fast shipping easy to follow tracking and great selection

1 września 2025

Odpowiedź od METALSHOP

Thanks for the perfect rating! We’re thrilled everything was in order. Rock on! 🤘

Oceniono na 2 z 5

Bestil din rigtige str eller drop det!!!

Jeg skriver med stor ærgelse, da det faktisk er fine produkter der lever op til forventningerne.
DOG vil jeg tilføje at det er enorm utilfredsstillende og problematisk når det handler om returnering og ombytning af varer.
Jeg fik en meddelelse med et link, hvor jeg kunne betale et restbeløb, da en af varerne jeg ville ombytte ikke var i ny størrelse.
Linket virker ikke, hvilket jeg meddeler tilbage - jeg får ingen nye måder at betale restbeløbet på og vælger derfor, efter at have afventet mange dage på svat, at annullere min ordre.
Dette har jeg endnu heller ikke fået en be eller afkræftelse på og jeg er godt træt af det, efter lang periode med mails, returnering af pakke og frygter at næsten 1000 kr er væk, siden de er blevet stille og ikke svare mig....Annullere [#2978030] DK: Ombytning af varer - ordre nr. 2101490030

17 września 2025
Opinia niezależna

Hej Stine,

Vi vil gerne høre din besked. Kontakt os venligst via e-mail.

Vi beklager din utilfredshed, men vi arbejder virkelig hårdt på at løse situationen til din fordel så hurtigt som muligt. Det betyder meget for os.

Vi er altid her for at sikre, at du får en behagelig oplevelse hos Metalshop.

Med venlig hilsen,

God kundeservice

God kundeservice

23 sierpnia 2025

Odpowiedź od METALSHOP

Tak for den perfekte bedømmelse! Vi er glade for, at alt var i orden. Rock videre! 🤘 Team Metalshop

Oceniono na 5 z 5

Varen kom til oplyste tid

Varen kom til oplyste tid, var i super kvalitet og hele oplevelsen var bare god. Er ikke sidste gang jeg handler hos dem.

29 sierpnia 2025

Odpowiedź od METALSHOP

Din tilfredshed er vores største belønning! Tak fordi du er med os. 🎸 Team Metalshop

Overskueligt

Overskueligt, nemt og varen kom i løbet af nogle dage. Så tommel op!

31 lipca 2025

Odpowiedź od METALSHOP

Wow, tak! Din anmeldelse gør os glade og motiverer os til at gøre det endnu bedre. 🤘 Team Metalshop

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej