Første gang prøvet metal shop. Stor katalog, nemt at bestille, transparent leveringsproces. Alt som det skal være.
Reakcja na opinię
Hurtig betjening til trods for det ligger i Ungarn. Returnering tager lang tid pga forsendelse, men man får altid pengene retur. Kan dog tage op til 6 uger. Men både fragt og returnering er omkostn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dette var min tredje og sidste forsøg at finde en læder-biker-jakke og denne gang gik alt godt og jeg er meget tilfreds. Jakken er af go kvalitet og passer mig fint. Og det to retur-jakker er også bl... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi har solgt musikbandtøj i over 15 år. Der er allerede tusindvis af jer, som vi klæder på - metalheads, rockere, punkere og andre, hård musik er også blevet din livsstil. Hver dag udvælger vi de mest interessante stykker til vores hylder og især til dine garderober. Vi forsøger ikke kun at sælge, men også at definere grænserne for metaltrends. Velkommen til METALSHOP.
Bystřice 174, 73995, Bystřice, Czechy
- info@metal-shop.dk
- metal-shop.dk
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
DE SENDER FRA TJEKKIET,
Vi har købt en gave til min datters venindes konfirmation bestilt torsdag, leveringstid lovet tirsdag den 21 april. I dag 23 april viser trackingen at den stadigvæk er i Holland, og mårrhh ja DE SENDER FRA TJEKKIET. dansk er de i hvert fald ikke. Vi må håber gaven dukker op på et tidspunkt
Nemt at bestille, alt så fint

Odpowiedź od METALSHOP
A good place with lots of cool stuff
A good place with lots of cool stuff, never had any problems when buying from them.

Odpowiedź od METALSHOP
Super 👌🏼 bestilte en fredag og fik det…
Super 👌🏼 bestilte en fredag og fik det Tirsdag.

No payment details...
When you order from a country that they use UPS for delivery, they mention that you should pay extra for the sending. But then they never send a bill with the details to pay... so it is not really possible to pay. And then you get a letter of a bailiff, that you haven't paid and now pay double...
Since I haven't asked specifically about this missing bill, I paid. But this is a very rude way of dealing with customers... we will not order ever again here.

Odpowiedź od METALSHOP
Maksimalt Udmærket! - i ordets korrekte forstand.
Hurtig, effektiv handel. Førstegangs indkøb, men med et godt første indtryk. Det virker som værende en pålidelig og en kvalitativt bemærkelsesværdig service.

At alt kører på skinner
At alt kører på skinner, fra køb, levering og modtagelse foregår som beskrevet.

Odpowiedź od METALSHOP
Nem hjemmeside,god info undervejs og…
Nem hjemmeside,god info undervejs og meget hurtig levering.

Odpowiedź od METALSHOP
Hurtig service og god kvalitet
Jeg bestilte en tshirt til min mand, og allerede 3 dage senere kunne jeg hente den. Det gjorde så ikke oplevelsen ringere, at t-shirten var i rigtig god kvalitet

helt perfekt
anden gang jeg har købt fra metalshop, og det var ligesom første gang en super god oplevelse. så hurtig levering taget afstanden i betragtning, 5/5 stjerner herfra:)

Odpowiedź od METALSHOP
Vare som oplyst og rigtig godt…
Vare som oplyst og rigtig godt forsvarligt indpakket så en positiv oplevelse

Odpowiedź od METALSHOP
Jeg fik min hårfarve lidt forsinket pga…
Jeg fik min hårfarve lidt forsinket pga sne men ellers perfekt

Seriøs de bedste T-shirts
Seriøs de bedste Slipknot, BVB og Korn T-shirt jeg nogensinde har fået fat i, jeg køber I hvertfald her igen og billig I prisen for Band t-Shirts❤️

Odpowiedź od METALSHOP
Har stadig ikke modtaget min pakke
Har stadig ikke modtaget min pakke. Det er 1,5 uge siden jeg har købt den

Odpowiedź od METALSHOP
Hurtig levering. Produktet er stadig pakket ind, men jeg er sikker på, at det er godt

Odpowiedź od METALSHOP
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.